Canım maşallah kuzulara sanada tebrikler kilo vermeyi 32. Haftada başaran nadir hamilelerdensnKızlar ben geldim. İkisi de iyi şükür. 1790 gr ve 1730 gr olmuşlar. Biri hala makat geliş döner inşallah ya. Suları galan gayet iyi dedi. İkisi de poposunu dönmüş tabii foto yok gene. 34. Haftada tekrar görüşelim dedi. Bir kilo vermişim ben kendimi tebrik ediyorum
Bende şimdilik bı paket aldm oda biter hemen doğduktan sonra alırım olmazsa.Hülyacım bugün hastane çantası için Asuman ebeyle görüştüm. Biberon, emzik be süt pompası hastane çantasına kesinlikle koymayın kabul etmiyoruz dedi. Siz bize bırakın bebeklerle aranıza bir şey sokmadan halledeceğiz bu durumu siz pozitif olun yeter dedi. Özellikle istediğiniz bir şey var mı dedim. Bebekler için kıyafet bir iki kat fazla olabilir başka özellikle bir şey yok dedi
Canım bence bir paket al ve gözle bebeğe iyi gelirse alırsın. Pişik yapar kullanamazsın elinde kalmasın bence. Ben ikizler için 80li 0 numara aldım bir paket tamam. Duruma göre devamını getiririz
Sağol canımCanım maşallah kuzulara sanada tebrikler kilo vermeyi 32. Haftada başaran nadir hamilelerdensnazckta ben versem keşke alıyorm habire .
Çok güzel olmuş mutlulukla giy inşallah
İkizlere kilo vermek tebrik ediyorum seniKızlar ben geldim. İkisi de iyi şükür. 1790 gr ve 1730 gr olmuşlar. Biri hala makat geliş döner inşallah ya. Suları galan gayet iyi dedi. İkisi de poposunu dönmüş tabii foto yok gene. 34. Haftada tekrar görüşelim dedi. Bir kilo vermişim ben kendimi tebrik ediyorum
Tesekkur ederimmmÇok güzel olmuş mutlulukla giy inşallah
İkizlere kilo vermek tebrik ediyorum senitabi onu yeme bunu yeme nolcak
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah. Hayırlı olsun :)Sadece keseleri gördük canım 3 tane inci gibi dizilmişler Dr bile çok şaşırdı bugün 5+2 günlük haftaya tekrar gidicem inşallah
Cok güzelmiş canım MAŞALLAH :)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunRabbim sağlıkla kavuştursun inşallah. Hayırlı olsun :)
Dün bütün gün uyudum yattım yemek harici kalkmadım canım gazımda pek yoktu daha iyiydim şimdide kabızım 3-4 günde 1 çıkıyorum oda benim karnımı kasıyor galiba. Haftaya kontrolüm var doktora ilaç soracağım
Bende doğum için ekstra para verip fotoğrafçı tutmayacağım sezeryanda kardeşiminkini ebe çekti artık kabul ederse ona para veririm diğerlerini odada eşim çekerBende aynı şeyi düşünuyorm makinamız var eşim odaya gecince çeker diye düşünüyorum şahsen doğum anında olmayiversn benim açımdan büyük bı sorun değil sağlıkla gelsinde kucağıma
Yok canım normal muayenedeki usg gibi değil nst ekstraya girşyor aynı kan verip test yapmak gibiKızlar nst dedigimz standart muayene uygulaması değilmi neyin parasını alıyorlar bizim esktra talep ettiğimiz bişey değil mecbur yapmak zorundalar 400 TL verip bide nstye para almak nesi doktorunuzla konuşsanz bı bana tuhaf geldi
Ben 0 numara newborn 32li 1paket aldım doğunca kilosuna göre alacağım.Kızlar özellikle bebisi olanlar ne sorucam size bebek bezi ile ilgili yeni doğanı toplu almak istiyorum da ilk 3 4 ay sizce ne kadar bez gider yaz günü sürekli degistrmek lazm diye düşünüyorum çok alipta suyunuda çıkarmak istemiyorum.
Ohh çok şükürcanım sende 34ü göreceksin inş ilk hedef 31di şimdi 34 sonra 36Kızlar ben geldim. İkisi de iyi şükür. 1790 gr ve 1730 gr olmuşlar. Biri hala makat geliş döner inşallah ya. Suları galan gayet iyi dedi. İkisi de poposunu dönmüş tabii foto yok gene. 34. Haftada tekrar görüşelim dedi. Bir kilo vermişim ben kendimi tebrik ediyorum
Ahh hülyacım kardeşiminde sütü çok az emzirşyor sonra enjektörle azar azar mama ağzına veriyor. Yani çok uğraş ama sırf biberona alışmasın diye herseyCanim bende hastanede bizzat duydum yan tarafimda dogum yapmis vardi. Hemsire cikarken siz once emzirin doymazsa mama verin dedi. Mamayi neyle verecekler kiiiben kiyiya koseye koyam yaa bana bisey diyen olmadi haberim yoktu modunda takilirim yine kullandirmasinlar ama olsun yanimda
Canım çok şükür ilk hedef tuttu şimdi diğerlerinde nasipse. Yani yediklerim bana yetiyor mu bilmiyorum canım. Dün endokrin büyün değerlerine baktı herşey gayet normal. Hemoglobin hemotokrit, d3, b12 falan, demir de iyi. Doğum sonrası değerlerim düşerse bilmiyorumDün bütün gün uyudum yattım yemek harici kalkmadım canım gazımda pek yoktu daha iyiydim şimdide kabızım 3-4 günde 1 çıkıyorum oda benim karnımı kasıyor galiba. Haftaya kontrolüm var doktora ilaç soracağım
Bende doğum için ekstra para verip fotoğrafçı tutmayacağım sezeryanda kardeşiminkini ebe çekti artık kabul ederse ona para veririm diğerlerini odada eşim çeker
Yok canım normal muayenedeki usg gibi değil nst ekstraya girşyor aynı kan verip test yapmak gibi
Ben 0 numara newborn 32li 1paket aldım doğunca kilosuna göre alacağım.
Ohh çok şükürcanım sende 34ü göreceksin inş ilk hedef 31di şimdi 34 sonra 36acaba kilo veriyorsun ya yediklerin sana yetiyormu doğum sonu halsiz düşmeyiz değilmi bende 10 haftadır kilo almadım
Ahh hülyacım kardeşiminde sütü çok az emzirşyor sonra enjektörle azar azar mama ağzına veriyor. Yani çok uğraş ama sırf biberona alışmasın diye hersey
Kabızlığa çözümü ben erikle buldum canım dene istersen. Hergün hatırı sayılır miktarda erik yiyorum kabızlık olmuyorDün bütün gün uyudum yattım yemek harici kalkmadım canım gazımda pek yoktu daha iyiydim şimdide kabızım 3-4 günde 1 çıkıyorum oda benim karnımı kasıyor galiba. Haftaya kontrolüm var doktora ilaç soracağım
Bende doğum için ekstra para verip fotoğrafçı tutmayacağım sezeryanda kardeşiminkini ebe çekti artık kabul ederse ona para veririm diğerlerini odada eşim çeker
Yok canım normal muayenedeki usg gibi değil nst ekstraya girşyor aynı kan verip test yapmak gibi
Ohh çok şükürcanım sende 34ü göreceksin inş ilk hedef 31di şimdi 34 sonra 36acaba kilo veriyorsun ya yediklerin sana yetiyormu doğum sonu halsiz düşmeyiz değilmi bende 10 haftadır kilo almadım
Ahh hülyacım kardeşiminde sütü çok az emzirşyor sonra enjektörle azar azar mama ağzına veriyor. Yani çok uğraş ama sırf biberona alışmasın diye hersey
Ammaannnn valla bilmiyodm canım ben hep doktorun muayenehanesine gittim hastalarını nstye alıyor görüyorm ama para olarak hiç ekstra bahsetmedi saolsn 350 alıyor 400 oldu ücret ama başladığı gibi alıyor hep nst için ayrı istermi bu hafta gidince gorucem bakalım.Dün bütün gün uyudum yattım yemek harici kalkmadım canım gazımda pek yoktu daha iyiydim şimdide kabızım 3-4 günde 1 çıkıyorum oda benim karnımı kasıyor galiba. Haftaya kontrolüm var doktora ilaç soracağım
Meyve olarak sadece ekşi elma yiyorum günde 1 kez. Sabah bolmzeytimyağlı avokado yiyorum yine yok. İlaç sart bana yaa.Kabızlığa çözümü ben erikle buldum canım dene istersen. Hergün hatırı sayılır miktarda erik yiyorum kabızlık olmuyor
sgk olmayınca iş değişirİzmirde iyi hastaneler zaten çok pahalı ama bizim merkez sgk değil bi de direk özel o yüzden herşey para
Maşallah canım, iyi olmanıza sevindimKızlar ben geldim. İkisi de iyi şükür. 1790 gr ve 1730 gr olmuşlar. Biri hala makat geliş döner inşallah ya. Suları galan gayet iyi dedi. İkisi de poposunu dönmüş tabii foto yok gene. 34. Haftada tekrar görüşelim dedi. Bir kilo vermişim ben kendimi tebrik ediyorum
Canim sana da mi kan takiyolar? Hastanede yanimda yatip cikan kadinda kansizliktan gelmisti 2 torba kana ragmen artmamis gibiydi.Bende yarın gidecegim kontrole. Bitanede serumum var.Kansızlık malum, almış başını gitmiş
Evet canım, bu üçüncü olacak. Ferritin takıyorlarCanim sana da mi kan takiyolar? Hastanede yanimda yatip cikan kadinda kansizliktan gelmisti 2 torba kana ragmen artmamis gibiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?