Canım maşallah kuzulara sanada tebrikler kilo vermeyi 32. Haftada başaran nadir hamilelerdensn azckta ben versem keşke alıyorm habire .

Bende şimdilik bı paket aldm oda biter hemen doğduktan sonra alırım olmazsa.

İkizlere kilo vermek tebrik ediyorum seni tabi onu yeme bunu yeme nolcak

Orkide_sever nasılsın canım kasılmalar geçti mi. laiyka sen nasılsın canım geçti mi kasılmalar
Dün bütün gün uyudum yattım yemek harici kalkmadım canım gazımda pek yoktu daha iyiydim şimdide kabızım 3-4 günde 1 çıkıyorum oda benim karnımı kasıyor galiba. Haftaya kontrolüm var doktora ilaç soracağım
Bende doğum için ekstra para verip fotoğrafçı tutmayacağım sezeryanda kardeşiminkini ebe çekti artık kabul ederse ona para veririm diğerlerini odada eşim çeker
Yok canım normal muayenedeki usg gibi değil nst ekstraya girşyor aynı kan verip test yapmak gibi
Ben 0 numara newborn 32li 1paket aldım doğunca kilosuna göre alacağım.
Ohh çok şükürcanım sende 34ü göreceksin inş ilk hedef 31di şimdi 34 sonra 36 acaba kilo veriyorsun ya yediklerin sana yetiyormu doğum sonu halsiz düşmeyiz değilmi bende 10 haftadır kilo almadım
Ahh hülyacım kardeşiminde sütü çok az emzirşyor sonra enjektörle azar azar mama ağzına veriyor. Yani çok uğraş ama sırf biberona alışmasın diye hersey

Son düzenleme:
Canım çok şükür ilk hedef tuttu şimdi diğerlerinde nasipse. Yani yediklerim bana yetiyor mu bilmiyorum canım. Dün endokrin büyün değerlerine baktı herşey gayet normal. Hemoglobin hemotokrit, d3, b12 falan, demir de iyi. Doğum sonrası değerlerim düşerse bilmiyorum

Kabızlığa çözümü ben erikle buldum canım dene istersen. Hergün hatırı sayılır miktarda erik yiyorum kabızlık olmuyor

Ammaannnn valla bilmiyodm canım ben hep doktorun muayenehanesine gittim hastalarını nstye alıyor görüyorm ama para olarak hiç ekstra bahsetmedi saolsn 350 alıyor 400 oldu ücret ama başladığı gibi alıyor hep nst için ayrı istermi bu hafta gidince gorucem bakalım.

İzmirde iyi hastaneler zaten çok pahalı ama bizim merkez sgk değil bi de direk özel o yüzden herşey para
sgk olmayınca iş değişir
Maşallah canım, iyi olmanıza sevindim

laiyka canim bebekten bebege de degisir mi bilmiyorum ama (gunumuzde bebekler bile hazirci artik) oglumda da annem oglumu kapar mama verdirir gelirdi. evde uyuyayim diye sutumu sagardim minik biberona koyardim annem biberondan icirirdi ona ragmen cok sukur hic alismamisti hep emdi. Insallah kardesleride her konuda ogluma ceker annesinin kuzusu ne bebekten ne buyudugunde uzmedi annesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…