Masallah bebiseeee canim 2 kiloya bisey kalmamis. Rabbim hayirlisiyla dogurmak nasip etsin

C A N O gözünaydın canım bebeğinde sende iyisin şükür. Kendi drun işe başladı mı
kendi doktorum beni yarı yolda bıraktı. Tayini Antalya ya çıkmış, gidiyormuş kanamam oldugu akşam gittiğim doktora devam ediyorum, Sagol canım benim
Sagol canım, onların kendileri ne kadar ki bacakları ne olsun minicik oluyorlar. Saglıklı olsunlarda gerisi mühim değil
Maşallah canım allah sağlıkla kavuştursun inş
Sagol canım, amin

Canim perine masaji mi ne varmis son zamanlarda onu deneyebilirsin yirtilmayi engelliyormus kesiyede gerek kalmiyomus. Insallah hakkinizda hayirlisi olur
Evet canım ikizlerdeyken gebe okuluna girmiştim orda demişlerdi 36. Haftadan itibaren yağlarla perine masajı ilk önce acıyacak ama düzenli yapın demişti. Son haftalar günaşırı ilişki demişlerdi ama ben onu es geçiyorum. Son haftalrda yine oturma kalkma hareketi işte bulaşık mak boşalt çamaşır öak boşalt vs birde meme ucu masajıyla ara ara kegel egzersizi.

Evet canim insallah ansizin bisey olmaz son haftalarda yaparsin da hepsini normal dogurursun

Canım hayırlısı olsun senin ve bebeğin için en iyisi olsun inşallah. Orda sistem değişikmiş evet. İnşallah herşey gönlünce olur.
Hadi bakalim insallah kurtulursun ilaclardan canim
İnşallah canım hayırlısıyla
Hayırlısı olsun canım. Belki bu drdan daha çok memnun kalırsın.

Ayyy kaburgamin acisina ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Bebislerin buyumesi, ictigim suyun haddi hesabi olmamasi iyice kaburgama vurmaya basladi uykum var uyumak istiyorummmmm
Benim bebek okadar aşağıda kendini belli ediyorki ne ciğere baskı var nede kaburgaya, bende diyorum baskı yapmaması normalmi

Maşallah canim sürekli yatmak zor biraz daha sabir ve bizler için insallah

bebekler için canimt9 yanlış yazdirdi

Gunaydin kizlarrr saat 4 gibi yattim zorla 6 bucukta actim gozumu anlamadigim 1 gun cok guzel uyuyorken yani ben bile buna sasiriyorum uyuyabildim diye. Ertesi gun boyle uyumak icin yalvariyorum. Vucudumda sapitti resmen.

süper valla ne iyi doktormuş genelde riske atma diye hep sezeryan öneriyorlar ne isteyeceğini, diyeceğini şaşırıyorsun.
aynen benim doktor da aynı şeyi yaptı bebeği riske atacak bir doğum istemem tabi ama şimdiden bu şekilde yönlendirmeleri uygun mu?
valla ben de deneyim yenidoğan yazınca güvendik şimdi ben şampuan yağı yuz kremi nesi varsa test ederim
maşallah canım bebekler önde gidiyor gerçekten benim doktor hiç ölçmedi galiba bu hafta kontrolde sordum artık bakmanın gereği yok dedi çok rahat. kan sulandırıcıyı da kesti 7 ay burnum kanadı benim :)
maşallah canım kiloları aynı kuzularımızın
Ayyy kaburgamin acisina ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Bebislerin buyumesi, ictigim suyun haddi hesabi olmamasi iyice kaburgama vurmaya basladi uykum var uyumak istiyorummmmm
evet ya buyudukleri için mi dönüyor mu uzanıyor mu bazen korkutuyor hareketleri
babamız haftasonu bari uyuyun ana-kız diye yalvarıyor adamın da uykusunu bölüyoz kıpır kıpır

Ben çok normal doğum dedikçe sanırım direticem diye korktu bı hastasının eşi diretmis kadın illa normal doğum olacak diye bebeğin olesantasi ayrılmış kesesine kan dolmuş acil almamz gerekti eşini hastaneden gönderdik annesi imza attı sezeryana girdik dedi böyle durumlar olmasn falan dedi diretme diyor kısaca olursa normal olmazsa da zorlama demeye getirdi niye zorlaym ki zaten ama şu saatte gel alalım desin istemiyorm kendisi geleceği zamanı Belirlesn beklersen 40. Haftayı bulur kakasını yapma ihtimali var diyor bende suni sancı verirsinz dedim doktorla böyle bı cebellestm yarın gidicem bakalım muayeneye yine konusucm

yani ne direteceğiz ne riske atacağız ama imkan olursa doğal bir süreçte dünyaya gelmesini isterim tabi ben
bana da bir hastasının yurtdışında 4 kilo bebeği normal doğurduğunu anlattı ne canı yanmıştır diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…