- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Ahh kizlar ahh bende rekor 22 kilo almis bulunuyorum ama resimlerde goruyosunuz cok mu sisko duruyorumKuzenim 27 kilo almıştı valla sonra verdi geri catlamasaydm iyiydi ama olsun artk
Ahh kizlar ahh bende rekor 22 kilo almis bulunuyorum ama resimlerde goruyosunuz cok mu sisko duruyorum
İstdaki doktorum magnesie calcinee önermişti, burdaki dulcolax diye bi ilaç. Kendi doktoruma danışıp alacağım.Doğru canım yürürken bende daha çok hissediyorum kasklarimda kabızlık için bı ilaç vesaire alamiyosan eğer bitkisel bişeyler sene Türkiyedeki doktoruna sorup oda çok baskı yapar gaz sancısı da beter bişey yani ben bu aralar erige sardim 2 gunde bir 1 kilo erio bitiryorm ondan beri rahat Çıkıyorm tuvalete. Bilmem bı etkisi varmı?
İnan diyet yaptığım için 7 kilo aldım ama senin kadar duruyorum ikiz çok normal. Sana geçen sene 25 haftalık halimi atacağım bulursamAhh kizlar ahh bende rekor 22 kilo almis bulunuyorum ama resimlerde goruyosunuz cok mu sisko duruyorum
Sen zaten nerene aldın o kiloyu bende öyleyim kimse Inanmiyor sadece karnın var senin ben aldgm kilonun yarısını yanlara almışım oralar çatladi normaldede kilo alınca oralara alırm zaten üst bedenim 90 oldu 80 dim düşün kendimi ağır hissediyormAhh kizlar ahh bende rekor 22 kilo almis bulunuyorum ama resimlerde goruyosunuz cok mu sisko duruyorum
Aaa evet az alman senin icin en iyisi canim yoksa ipin ucu kacinca uclu rakamlari gormen kacinilmaz olurhiç öyle durmuyosun canım hatta resmini görünce ne kadar zayıf duruyo dedim
bende bu sabah tartıldım toplamda 5 kilo almış durumdayım
ama ben sizlere göre daha kiloluydum 76kg ile hamile kalmıştım o yüzden az almam iyi benim için
Bende ortada çanta bile yokNormalde hissetmem ama bu aralar hiç yalnz kalmak istemiyorumaman iyi olun canım hepimz iyi olalım inşallah bugün son kez çantaları kontrol ettim eksik falan varmı diye bı küçük çekme valiz bide sırt çantası oldu öyle koydum köşeye bakıp bakıp icleniyorum tobe yarabbim.
Bende üç gündür bez bekliyorum canım ya. Kargo buraya geldi üç gündür bana yeni geliyor. Sen kaç numara bez aldın bu arada. Ben 0 numara sleepy aldım 0-3 kilo. Alırken içinde 40 adet diyordu ili paket aldım 50 adet varmış pakette daha iyi oldu. Bu arada göbeğin olmasa hiç kilon falan yokCok sukur her gun daha iyiyiz canim. Annem yine kargo yollamisti onu bekledik gelmedi yarin gekir heralde bakalim bu sefer neler yollamislar.
At valla merak ettimİstdaki doktorum magnesie calcinee önermişti, burdaki dulcolax diye bi ilaç. Kendi doktoruma danışıp alacağım.
İnan diyet yaptığım için 7 kilo aldım ama senin kadar duruyorum ikiz çok normal. Sana geçen sene 25 haftalık halimi atacağım bulursam
Oglumda benimde kalcalarim catlamisti ama cok zayiftim 42 kiloydum. Benim yanlar degilde karnim cok ileri dogru duz bakinca yanlar vs. Goze batmiyor. Yan durunca karnim benden once kosuyorSen zaten nerene aldın o kiloyu bende öyleyim kimse Inanmiyor sadece karnın var senin ben aldgm kilonun yarısını yanlara almışım oralar çatladi normaldede kilo alınca oralara alırm zaten üst bedenim 90 oldu 80 dim düşün kendimi ağır hissediyorm
Canim ben ilk sleppy 1 numara aldim eger Allah korusun tabiki ama ani bisey olursa esime 0 numara aldiricam. Simdiden bosuna almayayim dedim.Bende ortada çanta bile yokdoğuracağım gün hazırlayacağım sanırım.
Bende üç gündür bez bekliyorum canım ya. Kargo buraya geldi üç gündür bana yeni geliyor. Sen kaç numara bez aldın bu arada. Ben 0 numara sleepy aldım 0-3 kilo. Alırken içinde 40 adet diyordu ili paket aldım 50 adet varmış pakette daha iyi oldu. Bu arada göbeğin olmasa hiç kilon falan yok
Müsait olunca 34 haftalık halimi ataym size ön arka orantısi görün bıOglumda benimde kalcalarim catlamisti ama cok zayiftim 42 kiloydum. Benim yanlar degilde karnim cok ileri dogru duz bakinca yanlar vs. Goze batmiyor. Yan durunca karnim benden once kosuyor
Yok yok gayet iyisin hiç öyle düşünmeCanim ben ilk sleppy 1 numara aldim eger Allah korusun tabiki ama ani bisey olursa esime 0 numara aldiricam. Simdiden bosuna almayayim dedim.
Sagol canimzayif halimi etrafim bilince sanki sismis patlamisim gibi konusuyolar
Kız olunca kalçalar genişler derler. Dogru mu?Müsait olunca 34 haftalık halimi ataym size ön arka orantısi görün bı
Valla öyle derler benim genişledi kız olduğundan mi yoksa yapısal mi bilemiycm kalçalarimi gören kız mı diyor önden gören erkek miKız olunca kalçalar genişler derler. Dogru mu?
Bu kıyafetlerde 22 ve 24 haftalık hamileydim. 10kg almıştımAt valla merak ettimdemek az dikkat etseydim daha iyi durabilirdim
Müsait olunca 34 haftalık halimi ataym size ön arka orantısi görün bı
Ayy ne guzelmis canim rabbim simdikine saglikli omur versin insallahhBu kıyafetlerde 22 ve 24 haftalık hamileydim. 10kg almıştımikisinin toplamı 1500gr yoktu daha.
Bebiş saglıklı olsunda, kiloyu verirsin. :)Valla öyle derler benim genişledi kız olduğundan mi yoksa yapısal mi bilemiycm kalçalarimi gören kız mı diyor önden gören erkek mi??? Bı garip oldum ben
Amiiiinn inşallah hepimizin bebisi sağlıkla gelsinBebiş saglıklı olsunda, kiloyu verirsin. :)
Amin canım.Amiiiinn inşallah hepimizin bebisi sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?