Ahh kizlar ahh bende rekor 22 kilo almis bulunuyorum ama resimlerde goruyosunuz cok mu sisko duruyorum

hiç öyle durmuyosun canım hatta resmini görünce ne kadar zayıf duruyo dedim
bende bu sabah tartıldım toplamda 5 kilo almış durumdayım
ama ben sizlere göre daha kiloluydum 76kg ile hamile kalmıştım o yüzden az almam iyi benim için

İstdaki doktorum magnesie calcinee önermişti, burdaki dulcolax diye bi ilaç. Kendi doktoruma danışıp alacağım.

Ahh kizlar ahh bende rekor 22 kilo almis bulunuyorum ama resimlerde goruyosunuz cok mu sisko duruyorum
İnan diyet yaptığım için 7 kilo aldım ama senin kadar duruyorum ikiz çok normal. Sana geçen sene 25 haftalık halimi atacağım bulursam

Sen zaten nerene aldın o kiloyu bende öyleyim kimse Inanmiyor sadece karnın var senin ben aldgm kilonun yarısını yanlara almışım oralar çatladi normaldede kilo alınca oralara alırm zaten üst bedenim 90 oldu 80 dim düşün kendimi ağır hissediyorm

Aaa evet az alman senin icin en iyisi canim yoksa ipin ucu kacinca uclu rakamlari gormen kacinilmaz olur

Bende ortada çanta bile yok doğuracağım gün hazırlayacağım sanırım.
Cok sukur her gun daha iyiyiz canim. Annem yine kargo yollamisti onu bekledik gelmedi yarin gekir heralde bakalim bu sefer neler yollamislar.
Bende üç gündür bez bekliyorum canım ya. Kargo buraya geldi üç gündür bana yeni geliyor. Sen kaç numara bez aldın bu arada. Ben 0 numara sleepy aldım 0-3 kilo. Alırken içinde 40 adet diyordu ili paket aldım 50 adet varmış pakette daha iyi oldu. Bu arada göbeğin olmasa hiç kilon falan yok

At valla merak ettim demek az dikkat etseydim daha iyi durabilirdim

Oglumda benimde kalcalarim catlamisti ama cok zayiftim 42 kiloydum. Benim yanlar degilde karnim cok ileri dogru duz bakinca yanlar vs. Goze batmiyor. Yan durunca karnim benden once kosuyor

Canim ben ilk sleppy 1 numara aldim eger Allah korusun tabiki ama ani bisey olursa esime 0 numara aldiricam. Simdiden bosuna almayayim dedim.
Sagol canim zayif halimi etrafim bilince sanki sismis patlamisim gibi konusuyolar

Canim ben ilk sleppy 1 numara aldim eger Allah korusun tabiki ama ani bisey olursa esime 0 numara aldiricam. Simdiden bosuna almayayim dedim.
Sagol canim zayif halimi etrafim bilince sanki sismis patlamisim gibi konusuyolar
Yok yok gayet iyisin hiç öyle düşünme

Eklentiler

• 3EE7051F-0FD0-49F5-B0F0-3E193A7EF773.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 50
  • DFCCA0D6-D4E1-473A-B8BE-F9D841A1AD4B.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…