uyku problemi bendede mevcutGunaydin kizlarrr saat 4 gibi yattim zorla 6 bucukta actim gozumuanlamadigim 1 gun cok guzel uyuyorken yani ben bile buna sasiriyorum uyuyabildim diye. Ertesi gun boyle uyumak icin yalvariyorum. Vucudumda sapitti resmen.
Sagol canım, sizede maşallahsüper valla ne iyi doktormuş genelde riske atma diye hep sezeryan öneriyorlar ne isteyeceğini, diyeceğini şaşırıyorsun.
aynen benim doktor da aynı şeyi yaptı bebeği riske atacak bir doğum istemem tabi ama şimdiden bu şekilde yönlendirmeleri uygun mu?
valla ben de deneyim yenidoğan yazınca güvendik şimdi ben şampuan yağı yuz kremi nesi varsa test ederim
maşallah canım bebekler önde gidiyor gerçekten benim doktor hiç ölçmedi galiba bu hafta kontrolde sordum artık bakmanın gereği yok dediçok rahat. kan sulandırıcıyı da kesti 7 ay burnum kanadı benim :)
maşallah canım kiloları aynı kuzularımızın
evet ya buyudukleri için mi dönüyor mu uzanıyor mu bazen korkutuyor hareketleri
babamız haftasonu bari uyuyun ana-kız diye yalvarıyoradamın da uykusunu bölüyoz kıpır kıpır
yani ne direteceğiz ne riske atacağız ama imkan olursa doğal bir süreçte dünyaya gelmesini isterim tabi ben
bana da bir hastasının yurtdışında 4 kilo bebeği normal doğurduğunu anlattı ne canı yanmıştır diye :)
Gerçekten benden başka yazan olamamışKizlarkimse yazmamis hayrola yaa nerelerdesiniz
Eee siz napiyonuz ana ogullarGerçekten benden başka yazan olamamış
Yatıp yuvarlanıyoruz canımEee siz napiyonuz ana ogullar
Salı günü de benim eşim gidecek arkadaşlarıyla canım. Ben bu sene hapisim evdeOrkide_sever Saye- bugün çok durgunum benim adam bugün iftar yemeğine dışarda iş arkadaşları ile geç gelir heralde yalnızlık hüznü çöktü yarın doktora gidicez dogum yaklaştıkça bi tuhaf oldum neyle karsilasacagini bilmeme durumu olsa gerek sizlerde iyisiniz inşaallah
Normalde hissetmem ama bu aralar hiç yalnz kalmak istemiyorumSalı günü de benim eşim gidecek arkadaşlarıyla canım. Ben bu sene hapisim evdeiyiyiz şükür
Normalde hissetmem ama bu aralar hiç yalnz kalmak istemiyorumaman iyi olun canım hepimz iyi olalım inşallah bugün son kez çantaları kontrol ettim eksik falan varmı diye bı küçük çekme valiz bide sırt çantası oldu öyle koydum köşeye bakıp bakıp icleniyorum tobe yarabbim.
Doğru canım yürürken bende daha çok hissediyorum kasklarimda kabızlık için bı ilaç vesaire alamiyosan eğer bitkisel bişeyler sene Türkiyedeki doktoruna sorup oda çok baskı yapar gaz sancısı da beter bişey yani ben bu aralar erige sardim 2 gunde bir 1 kilo erio bitiryorm ondan beri rahat Çıkıyorm tuvalete. Bilmem bı etkisi varmı?Kızlar sizde gündüzken bende gece sizde geceyken bende gündüz şuan saat 08:50 uyanıklık saatlerimiz bi değil gece okuyorum sizin gündüz yazdıklarınızı. Benim başım kabızlıkla dertte, her tuvalette vajinal kanamam oluyor ıkınmada yok ama zorlanmaya bağlı. Dün bi markete yürüyüp hava alayım dedim ondada hemen kasıklarıma baskı, bebiş büyüyor heraldeanne karnındaki halini çok özleyeceğim
Sıcaktan yuruyemedm bende bugün canım evde çocukta olunca insan daha çok yoruluyor, ben an itibari ile 12 kilo aldım çok zayıf hamile kalmıştım 12 kilo aldığıma kimse inanmıyor ama yanlarm hiç öyle demiyor kendimi zor taşıyorumPardon yanlışlıkla cevapla yazmışım :)
Ben bugün sıcaktan çok etkilendim kızlar henüz kendime geliyorum... benim eşim 15 gündür yokkızımla birlikte ev iş vs derken çok yoruldum. Neyse ki yarın dönüyor Allahın izniyle... 6 kilo almışım ben bu arada
Ben de 55 kilo civarı hamile kaldım 61 oldum bakalım daha yolun yarısı yeni doldu :) neyse bebişlerimiz iyi olsun da sonra veririz inşallah kilolarıSıcaktan yuruyemedm bende bugün canım evde çocukta olunca insan daha çok yoruluyor, ben an itibari ile 12 kilo aldım çok zayıf hamile kalmıştım 12 kilo aldığıma kimse inanmıyor ama yanlarm hiç öyle demiyor kendimi zor taşıyorum
Kuzenim 27 kilo almıştı valla sonra verdi geri catlamasaydm iyiydi ama olsun artkBen de 55 kilo civarı hamile kaldım 61 oldum bakalım daha yolun yarısı yeni doldu :) neyse bebişlerimiz iyi olsun da sonra veririz inşallah kiloları
Cok sukur her gun daha iyiyiz canim. Annem yine kargo yollamisti onu bekledik gelmedi yarin gekir heralde bakalim bu sefer neler yollamislar.Yatıp yuvarlanıyoruz canımbaşka işimiz yok tembeli analı oğullarlı siz nasılsınız bakalım
Biz iyiyiz canim. Keske yalniz kalmasaydin. Dun aksam da ben yalniz kaldim ama iftardan sonraydi. Oglum erken uyudu esim arkadaslarim geldi asagi dedi gitti. kaldiydim oyle uyku zaten tutmamisti. Dogumu da dusunme en guzel zamanlariniz olacak buna emin olOrkide_sever Saye- bugün çok durgunum benim adam bugün iftar yemeğine dışarda iş arkadaşları ile geç gelir heralde yalnızlık hüznü çöktü yarın doktora gidicez dogum yaklaştıkça bi tuhaf oldum neyle karsilasacagini bilmeme durumu olsa gerek sizlerde iyisiniz inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?