Gunaydin kizlarrr saat 4 gibi yattim zorla 6 bucukta actim gozumu anlamadigim 1 gun cok guzel uyuyorken yani ben bile buna sasiriyorum uyuyabildim diye. Ertesi gun boyle uyumak icin yalvariyorum. Vucudumda sapitti resmen.
uyku problemi bendede mevcut
Sagol canım, sizede maşallah

Algimzla oynuyorlar tamamen eşimde bunları duyunca sezeryan olacaksn diyip duruyor doktorla bir oldu oda en sonunda yeterin ben dogurucam siz değil diyecemm

Salı günü de benim eşim gidecek arkadaşlarıyla canım. Ben bu sene hapisim evde iyiyiz şükür

Salı günü de benim eşim gidecek arkadaşlarıyla canım. Ben bu sene hapisim evde iyiyiz şükür
Normalde hissetmem ama bu aralar hiç yalnz kalmak istemiyorum aman iyi olun canım hepimz iyi olalım inşallah bugün son kez çantaları kontrol ettim eksik falan varmı diye bı küçük çekme valiz bide sırt çantası oldu öyle koydum köşeye bakıp bakıp icleniyorum tobe yarabbim.

Kızlar sizde gündüzken bende gece sizde geceyken bende gündüz şuan saat 08:50 uyanıklık saatlerimiz bi değil gece okuyorum sizin gündüz yazdıklarınızı. Benim başım kabızlıkla dertte, her tuvalette vajinal kanamam oluyor ıkınmada yok ama zorlanmaya bağlı. Dün bi markete yürüyüp hava alayım dedim ondada hemen kasıklarıma baskı, bebiş büyüyor heralde anne karnındaki halini çok özleyeceğim

Pardon yanlışlıkla cevapla yazmışım :)

Ben bugün sıcaktan çok etkilendim kızlar henüz kendime geliyorum... benim eşim 15 gündür yok kızımla birlikte ev iş vs derken çok yoruldum. Neyse ki yarın dönüyor Allahın izniyle... 6 kilo almışım ben bu arada

Doğru canım yürürken bende daha çok hissediyorum kasklarimda kabızlık için bı ilaç vesaire alamiyosan eğer bitkisel bişeyler sene Türkiyedeki doktoruna sorup oda çok baskı yapar gaz sancısı da beter bişey yani ben bu aralar erige sardim 2 gunde bir 1 kilo erio bitiryorm ondan beri rahat Çıkıyorm tuvalete. Bilmem bı etkisi varmı?

Sıcaktan yuruyemedm bende bugün canım evde çocukta olunca insan daha çok yoruluyor, ben an itibari ile 12 kilo aldım çok zayıf hamile kalmıştım 12 kilo aldığıma kimse inanmıyor ama yanlarm hiç öyle demiyor kendimi zor taşıyorum

Ben de 55 kilo civarı hamile kaldım 61 oldum bakalım daha yolun yarısı yeni doldu :) neyse bebişlerimiz iyi olsun da sonra veririz inşallah kiloları

Biz iyiyiz canim. Keske yalniz kalmasaydin. Dun aksam da ben yalniz kaldim ama iftardan sonraydi. Oglum erken uyudu esim arkadaslarim geldi asagi dedi gitti. kaldiydim oyle uyku zaten tutmamisti. Dogumu da dusunme en guzel zamanlariniz olacak buna emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…