Insallah canim.bana 1 bucuk ay once doktorun biri karnin kucuk bebek kucuk dogar dedi hala kafam orda.nasi psikolojimi bozmus hala kafamdan gitmiyo
Canim afedersn ama bu yorumlar cok cahilce. Hic kendini uzme bnce Benim de karnim asiri devasa degl tek bebek gibi goruntun diyorlar ama sukur bebeklrn almasi onemli sekille semalle alakali degl bunlar

Canım gözünaydın maşallah seninkiyle benimkinin kilolar aynı gidiyor minnacık olcaklar

2 haftada 200 gr alsa 2000 e yakın olur küçük kızçe inşallah
Olmasa da kilo problem deil ki haftaları iyi maşallah sağlıklı doğsunlar yeter ki
Ins canim ya dusndgm gr degl geri kalmasi iste kuvoze girmz ins cok sagol
Dusundgum gelisim iste canim yetrki saglikla gelsnler
Onemli olan gelisimi sagligi zatn kuzum aynen korkum o. Dognca minikler daha cabuk gelisir diyorlar bakalim ay seninkilerin donmesine cok sevndm benim biri yukarda hala zatn kafasi asagida olan iri olan yan digerine yer birakmamstr ki

Sağdaki hala döner diye çekiniyorum usluca aşağıda kalır inşallah benimde ağır olan sağdaki onun kafa yukarıdaydı

Durumlarinin iyi olmasina sevindim canim ama neden bu kadar fark acilmis ki aralarinda?
Canim gobek kordonunla alakali hatirlarsn blki bir damari eksik ondan dolayi gelisimi etkiliyo son hftalarda iste tam dedkleri cikti hep frki takp ediyo dr da yakndn iste ne iyi olacksa o olsn diyorm zamana hftaya taklmiyorm artik dogm icin

Nst iyi ckmasi super canim durdugu kadr bekler anne karnindaki gelisim cok onemli blki doner masallah prensese boylu olck saglik gelisim iyise bncede sorn degl. Benim minik kizm icinde daha cabuk gelisr toparlar dognca dediler dogru demek sende deynce bi rahatladm

Doktorumun hemşiresi dedi ikinci oğlu 2.500 kilo doğmuş valla emzirdikce uyudukca çok çabuk kilo aldı dedi bende rahatladm ona

Canim afedersn ama bu yorumlar cok cahilce. Hic kendini uzme bnce Benim de karnim asiri devasa degl tek bebek gibi goruntun diyorlar ama sukur bebeklrn almasi onemli sekille semalle alakali degl bunlar
Bence de canim haklisin cok cahilce. Zaten kadınlar teyzeler diyo ona alistim da doktor deyince üzülmüştüm doktorun da cahil olmamasi lazim

Seninkinin alanida bol canim at kosturur uygulamalarda hareketler yavslar diyo bi yavaslama henuz goremedik hepimizn bebisleri hareketli yaramaz olck sanirm
Benim suyumda fazla, at gibi koşturuyor

Kilo değildir o ödemdir ödem

Önemli olan haftaları canım, 34ten sonra ciğer gelişimi büyük ölçüde tamamlanıyormuş, mide sindirime başlıyormuş, barsaklarda kakası oluşmaya başlıyormuş, iş yağ dokusunun artması ebat olarak büyümesine kalıyor. Bir yerde okumuştum ilk kakası amniyo sıvısı içine dökülen deri kalıntıları ve tüylerden oluşuyormuş, çok iğrenmiştim ben.
Benimkininde kafası hep 3 hafta önde pozisyon alsa bile nasıl doğacak bilmiyorum koca kafasıyla.

Rabbimin izniyle küvezede girmez inşallah canım benim kızım 35 haftalık doğmuştu küvezede girmedi gözleri boncuk boncuk bakıyordu minicikti ama şimdi 9 yaşını dolduruyo

Aynen canim ben de doktora ödem o dedim.o da bana ekmek yeme dedi.ekmek delisi oldugumu biliyomuş gibi.

Kızlar merhaba doktor kontrolüm vardı şükür herşey yolunda cinsiyetleri de öğrendik iki tane oğlan geliyor nasipse baş ağrılarım hala geçmek bilmiyor ve bişey de yapılamıyor herşey yolunda dedi doktorum haziran ayının sonunda perinatolog muayenem var ayrıntılı ultrason ile bakılacak çikolata yiyip gitmiştim baya fayda etmiş kıpır kıpırdılar bide bişey sorucam ikizler hep sezeryan ile mi doğuyor normal doğum oluyor mu ikizlerde

Sevgili kıdemli hamiş anneler, hastane için hazırlayacağımız çantaya neler koyuluyor?

Listemi yapayım da bayramdan sonra alınacakları alıcam sonra yavaş yavaş yıkar ütüler çantayı hazırlarım, sonra annemlere filan gidip kalıcam fırsat bulamam belki.

Oyyy ne güzel maşallah, aynı cinsiyet olmasının avantajı birbirlerine arkadaş olacaklar canım sen takip için nereye devam ediyorsun? Doğum için nereyi düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…