Maşallah canım İnşallah hep böyle devam eder.

Masallah canim harika hersey yolunda yuruyus falan normal doguma iyi hazrliyorms vucudu gonlune gore olsn canim

Kizlar selam bnde bugun drdaydm nst yine iyi cikti sukir hatta gecn haftaya gore daha iyi cikti minik kizim 1 hfta geriydi smdi 2 hafta gerilems bu hafta hic kilo almamis 1700 de kalms oburude sagolsn 2 hafta onden gidiyo 2400 olms dr bayrmdn sora dogumu konusalm 35 36 olur ancak bakicz tkrar dedi artik hayirlisi diyorum saglkla gelsnler de

Masallah canim bebislerinee birisi tosuncuk olucK masallah

2 haftada 200 gr alsa 2000 e yakın olur küçük kızçe inşallah
Olmasa da kilo problem deil ki haftaları iyi maşallah sağlıklı doğsunlar yeter ki

Canım benim sağlıkla gelecekler inşallah hiç üzülme. Benimkinin biri de 300 gr fazla kardeşinden. Dr bu tembel diyor kafasını da zorla çevirdi aşağı kaburgalarımı kıracaktı. Haftaları iyi inşallah bir dorun olmayacak
Insallah canim.bana 1 bucuk ay once doktorun biri karnin kucuk bebek kucuk dogar dedi hala kafam orda.nasi psikolojimi bozmus hala kafamdan gitmiyo
Canım iri bebek sağlıklı demek değil ki illa. SEnin bebeğinin kilosu da haftasına göre gayet iyi hiç üzülme

Muzla yaptığım dondurmamsı şey çok güzel oldu şimdi yedim 1 yumuşak muz, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı şekeri blendırla ezip 3-4 saat dondurdum harika olmuş oğluşun tatlı seviyorsa şekeri veya balı daha fazla koyabilirsin. Ben bunu sık sık yaparım artık aynısını bi de çilekle denemek lazım

Masallah canim gozun aydin insallah boyle saglikla devam eder sen yine de yorma kendini hastaneye uzaksin aniden bisey olmasin

Durumlarinin iyi olmasina sevindim canim ama neden bu kadar fark acilmis ki aralarinda?

Sagol canim ayy ben salep yaptim icine pirinc unu katip katilastirdim donduruciya atmistim cok kotu olmus

Insallah canim.bana 1 bucuk ay once doktorun biri karnin kucuk bebek kucuk dogar dedi hala kafam orda.nasi psikolojimi bozmus hala kafamdan gitmiyo
Canım benimde karnm küçük benim minik te küçük doğacak doktor ancak 2700 doğar dedi ama çok sağlıkli hareketli küçük bebisler daha hızlı büyüyolar miş toparlaniyolarms hemen bu bı sorun değil sadece biz anneler için minik bebek ele avuca gelmesi açısından biraz zor olacak ama seninki iyi haftamz aynı benimki 2100 gram olmuş ancak 2 hafta geride hala doğumada pek bişey kalmadı zaten çok kilo alacağını düşünmüyorum tek düşüncem şuan sağlıklı olsun doğumdan sonra alıp evine gidebileym.

Aynen canim saglikla dogsylunlar insallah Allahim guzelce evimize donmek nasip etsin

Canim kasilma cikmamasi iyi durabildikleri kadar dursunlar insallah.dönsün dönmesin onu düşünme canim.hayirlisi olsun.baksana ben doktora zorla sezeryan yaptircam nerdeyse.been de ona takiyorum.sanirim hamilelik evham getiriyor biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…