Maşallah canımKizlar sabah kontrolum vardi.2bucuk kilo olmus bebiş 48 cm boyu olmus.hersey yolunda sıkınti yok dedi.basi asagida.suyu iyi.keyfi yerinde dedi.3 hafta sonra kontrol.yalniz ben 2 haftada 2 kilo almisim.cok dikkat et yemege.gunde 1 saat yuruyus yap hep hareketli ol.normal doguma hazirlan dedi
Arkadasim naptin sen simdi bu fotolara nasi dayancaz
Masallah canim harika hersey yolundaKizlar sabah kontrolum vardi.2bucuk kilo olmus bebiş 48 cm boyu olmus.hersey yolunda sıkınti yok dedi.basi asagida.suyu iyi.keyfi yerinde dedi.3 hafta sonra kontrol.yalniz ben 2 haftada 2 kilo almisim.cok dikkat et yemege.gunde 1 saat yuruyus yap hep hareketli ol.normal doguma hazirlan dedi
Doktor kilosuna bisey demedi ama netten arastiriyorum simdi biraz az mi 2500Masallah canim harika hersey yolundayuruyus falan normal doguma iyi hazrliyorms vucudu gonlune gore olsn canim
Masallah canim bebislerinee birisi tosuncuk olucK masallahKizlar selam bnde bugun drdaydm nst yine iyi cikti sukir hatta gecn haftaya gore daha iyi ciktiminik kizim 1 hfta geriydi smdi 2 hafta gerilems bu hafta hic kilo almamis 1700 de kalms oburude sagolsn 2 hafta onden gidiyo 2400 olms dr bayrmdn sora dogumu konusalm 35 36 olur ancak bakicz tkrar dedi artik hayirlisi diyorum saglkla gelsnler de
Ay sorma dr yarmagul diyo ona kardesine de birak yemek dediMasallah canim bebislerinee birisi tosuncuk olucK masallah
Oyle olsa solerdi bnce canim masallah haftasiyla uyumlu duruyo uygulamada baktm 35 hfta dolnca 2500 civari gosteriyo zatnDoktor kilosuna bisey demedi ama netten arastiriyorum simdi biraz az mi 2500
2 haftada 200 gr alsa 2000 e yakın olur küçük kızçe inşallahKizlar selam bnde bugun drdaydm nst yine iyi cikti sukir hatta gecn haftaya gore daha iyi ciktiminik kizim 1 hfta geriydi smdi 2 hafta gerilems bu hafta hic kilo almamis 1700 de kalms oburude sagolsn 2 hafta onden gidiyo 2400 olms dr bayrmdn sora dogumu konusalm 35 36 olur ancak bakicz tkrar dedi artik hayirlisi diyorum saglkla gelsnler de
Canım benim sağlıkla gelecekler inşallah hiç üzülme. Benimkinin biri de 300 gr fazla kardeşinden. Dr bu tembel diyorKizlar selam bnde bugun drdaydm nst yine iyi cikti sukir hatta gecn haftaya gore daha iyi ciktiminik kizim 1 hfta geriydi smdi 2 hafta gerilems bu hafta hic kilo almamis 1700 de kalms oburude sagolsn 2 hafta onden gidiyo 2400 olms dr bayrmdn sora dogumu konusalm 35 36 olur ancak bakicz tkrar dedi artik hayirlisi diyorum saglkla gelsnler de
Canım iri bebek sağlıklı demek değil ki illa. SEnin bebeğinin kilosu da haftasına göre gayet iyi hiç üzülmeInsallah canim.bana 1 bucuk ay once doktorun biri karnin kucuk bebek kucuk dogar dedi hala kafam orda.nasi psikolojimi bozmus hala kafamdan gitmiyo
Muzla yaptığım dondurmamsı şey çok güzel oldu şimdi yedimKizlar kati halden direk gaz haline gecis yapicaz.bugun asiri sicak evde bile nefes alinmiyo nereye kacsak diye dusunuyoruz cocukla. Buzluga biseyler attim soguk soguk yiyelim diye icimiz disimiz yaniyo. Varsa soguk basit buzluga atilacak tarifleriniz isterimmmmm
Masallah canim gozun aydin insallah boyle saglikla devam eder sen yine de yorma kendini hastaneye uzaksin aniden bisey olmasinKizlar sabah kontrolum vardi.2bucuk kilo olmus bebiş 48 cm boyu olmus.hersey yolunda sıkınti yok dedi.basi asagida.suyu iyi.keyfi yerinde dedi.3 hafta sonra kontrol.yalniz ben 2 haftada 2 kilo almisim.cok dikkat et yemege.gunde 1 saat yuruyus yap hep hareketli ol.normal doguma hazirlan dedi
Durumlarinin iyi olmasina sevindim canim ama neden bu kadar fark acilmis ki aralarinda?Kizlar selam bnde bugun drdaydm nst yine iyi cikti sukir hatta gecn haftaya gore daha iyi ciktiminik kizim 1 hfta geriydi smdi 2 hafta gerilems bu hafta hic kilo almamis 1700 de kalms oburude sagolsn 2 hafta onden gidiyo 2400 olms dr bayrmdn sora dogumu konusalm 35 36 olur ancak bakicz tkrar dedi artik hayirlisi diyorum saglkla gelsnler de
Sagol canimMuzla yaptığım dondurmamsı şey çok güzel oldu şimdi yedim1 yumuşak muz, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı şekeri blendırla ezip 3-4 saat dondurdum harika olmuş oğluşun tatlı seviyorsa şekeri veya balı daha fazla koyabilirsin. Ben bunu sık sık yaparım artık aynısını bi de çilekle denemek lazım
Canım benimde karnm küçük benim minik te küçük doğacak doktor ancak 2700 doğar dedi ama çok sağlıkli hareketli küçük bebisler daha hızlı büyüyolar miş toparlaniyolarms hemen bu bı sorun değil sadece biz anneler için minik bebek ele avuca gelmesi açısından biraz zor olacak ama seninki iyi haftamz aynı benimki 2100 gram olmuş ancak 2 hafta geride hala doğumada pek bişey kalmadı zaten çok kilo alacağını düşünmüyorum tek düşüncem şuan sağlıklı olsun doğumdan sonra alıp evine gidebileym.Insallah canim.bana 1 bucuk ay once doktorun biri karnin kucuk bebek kucuk dogar dedi hala kafam orda.nasi psikolojimi bozmus hala kafamdan gitmiyo
Aynen canim saglikla dogsylunlar insallah Allahim guzelce evimize donmek nasip etsinCanım benimde karnm küçük benim minik te küçük doğacak doktor ancak 2700 doğar dedi ama çok sağlıkli hareketli küçük bebisler daha hızlı büyüyolar miş toparlaniyolarms hemen bu bı sorun değil sadece biz anneler için minik bebek ele avuca gelmesi açısından biraz zor olacak ama seninki iyi haftamz aynı benimki 2100 gram olmuş ancak 2 hafta geride hala doğumada pek bişey kalmadı zaten çok kilo alacağını düşünmüyorum tek düşüncem şuan sağlıklı olsun doğumdan sonra alıp evine gidebileym.
Canim kasilma cikmamasi iyi durabildikleri kadar dursunlar insallah.dönsün dönmesin onu düşünme canim.hayirlisi olsun.baksana ben doktora zorla sezeryan yaptircam nerdeyse.been de ona takiyorum.sanirim hamilelik evham getiriyor biraz.Kızlar bebiş 2100 olmuş ancakboyu 48 cm iki hafta sonra tekrar gel dedi hala dönmemiş başı yukarda dönecek gibide durmuyor valla nstye bağladı gayet iyi dedi sancı kasılma bişey çıkmadı zaten 15 Haziran'da gün verecek doğum için durabildigi kadar duracak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?