- 13 Eylül 2017
- 664
- 1.375
- 33
- 39
Valla cnm eve çekilmekten çok mutsuzGecmis olsun canim. Benim babamda da fitik var koyde her isi de kendisi yapar. Adam yakinda anjiyo oldu stent takildi hala koyde bag bostan yapiyo. Ama kaynananin eve cekilmesi iyi olmus bebeginle ilgilenebilir
Zor gelir tabi canim zaten son zamanlarin insan kendini ayri bir agir hissediyo. Iyi demissin soba meselesinj boyle seylerde susma senin onlardan once en buyuk sorumlulugun karninda. Ayy bu arada koyu ozledim bee. Efil efil eser kus sesleri su sesleri yayilican hamaga bortu bocek icine gire gire uyucanValla cnm eve çekilmekten çok mutsuzo disarida olsun bağ bahce yapsin oyle mutlu oluyor. Süt peynir yapip satiyor. Onlari sobanin üstüne koyup disari cikmayi cok sever bende hep evdeyim ya yemek falan yapiyorum.artik gecen gun dedim.anne sut falan kaynatma isini kendin yapip oyle cik bahceye dedim.benim gunduz uykum gelebilir uyuyakalirim.bide sobanin basinda hamile kadin duramaz dedim.sicak erken dogum sebebi olabilir dedim.sobayi bahceye indirmeye karar verdi sükür.o kadar kendilerini yormaya alismislar ki sonuna kadar butun guclerini harciyolar bizimkilerde.ben alismamisim.hamile degilken hic sesimi cikarmazdim her geldigimde sonuna kadar yardim ederdim.eşim mutlu olsun diye.ama artik yapamiyorum.gercekten hic benlik işler değil.yemek yapmak bile bazen zor geliyo hamilelikte
Hayirli haberlerle gel canim.Günaydın anneler bugün kontrol inşallah kuzucum biraz kilo almistr ve iyidir durumu
Gunaydin canim normal hareketlerden fsrkli nasi buyup capli oluyo dimiGünaydın kızlaaar. Bugün içimde savaş var pozisyon değişmeye çalışıyor benimki
Ayy inss canimm benimde kontrol gunumGünaydın anneler bugün kontrol inşallah kuzucum biraz kilo almistr ve iyidir durumu
Tabi bazenöyle vuruyorki içimde birseyler yırtılıyor sankiGunaydin canim normal hareketlerden fsrkli nasi buyup capli oluyo dimiguzel pozisyonlara gelsn kuzucuk
Bende de bazen oluyo ayni anda ikisi itistiklerini dusunuyorm smdiden sanki basliyorlar
Ayy inss canimm benimde kontrol gunum
Herkese gunaydinlar
Aynen canim hamakta temiz havada uyumak gibisi yokZor gelir tabi canim zaten son zamanlarin insan kendini ayri bir agir hissediyo. Iyi demissin soba meselesinj boyle seylerde susma senin onlardan once en buyuk sorumlulugun karninda. Ayy bu arada koyu ozledim bee. Efil efil eser kus sesleri su sesleri yayilican hamaga bortu bocek icine gire gire uyucan
Seninkinin alanida bol canim at kostururTabi bazenöyle vuruyorki içimde birseyler yırtılıyor sanki
Allah seninde yardımcın olsun canımBende kayinvalidemin evinde dogum yapicam biliyosunuz kizlar. Kayinvalidemin zlaten koydeyiz şuan bisuru hayvan var islerim yogun olur yazin diyordu.simdi bel icin doktora gitti doktor acil ameliyat olman lazim demiş.benden 4 hafta sonra görümcem doğum yapacak.ona da gidemem heralde diyor.yani hic planladigiin gibi gitmiyor. Simdi artik bütün disarida yapilacak isleri eşim yapiyor.annesine hiçbisey yaptirmiyor artik.kayinpederde de bel fitigi var o da yapamiyor.buraya ilk geldiğimde kendimi fazlalık gibi hissediyordum ama baya faydamiz oldu gibi.bende yapabildigim temizlikleri yapiyorum yemek zaten cogu zaman ben yapiyorum alistim gibi.idare ediyoruz bakalim
en güzeli senin ki, boşverEltimden falan duydugum kadariyla kaynanam cok iyi biriymis ama suan yasasaydi cok yasli olacakti bana yine faydasi olmayacakti. Hos esimlede anasi babasi yok diye evlendimhee eltim gorumcem var bu arada. Eltim insan ustunden gecinmeye calisan biridir. 4 sene once istanbuldan ilk ciktigimizda kayserideyken ramazan baslamadan geldi yanimiza 1 aydan fazla kaldi coluk cocuk esi falan. ben buraya para biriktirmeye geldim dicek kadarda patavatsizdir. Esimde yemin etti bi daha evime sokmam diye gorumcem deseniz en basindan sevemedim isinamadim o kadar evimiz yakindi esim 1 bucuk sene ankarada calistiginda bi kere gelmedi kapimi calmadi ufacik cocukla napiyosun bile demedi. Anlicaniz onlardan gelecek hayir rabbimden gelsin. Esimde ayni sekilde hic cagiralim gelsinler bile demiyor adlarini anmiyor senelerdir. Copsuz uzumum benim
Öyle, bende Allah bilsin diyorumCanim sen hastalikta bakmissin evini acmissin Allah bilir sen merak etme.yaşlandikca biraz zor olabiliyor insanlar
Güzel haberlerle gelin canımGünaydın anneler bugün kontrol inşallah kuzucum biraz kilo almistr ve iyidir durumu
Parfe yapKizlar kati halden direk gaz haline gecis yapicaz.bugun asiri sicak evde bile nefes alinmiyo nereye kacsak diye dusunuyoruz cocukla. Buzluga biseyler attim soguk soguk yiyelim diye icimiz disimiz yaniyo. Varsa soguk basit buzluga atilacak tarifleriniz isterimmmmm
Kizlar kati halden direk gaz haline gecis yapicaz.bugun asiri sicak evde bile nefes alinmiyo nereye kacsak diye dusunuyoruz cocukla. Buzluga biseyler attim soguk soguk yiyelim diye icimiz disimiz yaniyo. Varsa soguk basit buzluga atilacak tarifleriniz isterimmmmm
Nayirrr krem santi yokkk
Burasıda aynı, 38 derece. Duş aldım, dondurma yiyoruz, karpuz falan idare ediyoruzNayirrr krem santi yokkkvalla sutu sekerlendirip direk aticam buzluga az kaldi yaniyozzz dus falanda kàr etmiyooo. Vantilator bile sicak havayi geri ufluyo insanaaaa.
Ayy anlik seyler yaa bize kesin cozum lazim klima gibiBurasıda aynı, 38 derece. Duş aldım, dondurma yiyoruz, karpuz falan idare ediyoruz
Ben de bugün muz, yoğurt, bal karışımı denedim dondurma niyetine az evvel buzluğa attım bakalım güzel olacak mıKizlar kati halden direk gaz haline gecis yapicaz.bugun asiri sicak evde bile nefes alinmiyo nereye kacsak diye dusunuyoruz cocukla. Buzluga biseyler attim soguk soguk yiyelim diye icimiz disimiz yaniyo. Varsa soguk basit buzluga atilacak tarifleriniz isterimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?