Gecmis olsun canim. Benim babamda da fitik var koyde her isi de kendisi yapar. Adam yakinda anjiyo oldu stent takildi hala koyde bag bostan yapiyo. Ama kaynananin eve cekilmesi iyi olmus bebeginle ilgilenebilir
Valla cnm eve çekilmekten çok mutsuz o disarida olsun bağ bahce yapsin oyle mutlu oluyor. Süt peynir yapip satiyor. Onlari sobanin üstüne koyup disari cikmayi cok severbende hep evdeyim ya yemek falan yapiyorum.artik gecen gun dedim.anne sut falan kaynatma isini kendin yapip oyle cik bahceye dedim.benim gunduz uykum gelebilir uyuyakalirim.bide sobanin basinda hamile kadin duramaz dedim.sicak erken dogum sebebi olabilir dedim.sobayi bahceye indirmeye karar verdi sükür.o kadar kendilerini yormaya alismislar ki sonuna kadar butun guclerini harciyolar bizimkilerde.ben alismamisim.hamile degilken hic sesimi cikarmazdim her geldigimde sonuna kadar yardim ederdim.eşim mutlu olsun diye.ama artik yapamiyorum.gercekten hic benlik işler değil.yemek yapmak bile bazen zor geliyo hamilelikte

Zor gelir tabi canim zaten son zamanlarin insan kendini ayri bir agir hissediyo. Iyi demissin soba meselesinj boyle seylerde susma senin onlardan once en buyuk sorumlulugun karninda. Ayy bu arada koyu ozledim bee. Efil efil eser kus sesleri su sesleri yayilican hamaga bortu bocek icine gire gire uyucan

Günaydın kızlaaar. Bugün içimde savaş var pozisyon değişmeye çalışıyor benimki
Gunaydin canim normal hareketlerden fsrkli nasi buyup capli oluyo dimi guzel pozisyonlara gelsn kuzucuk

Bende de bazen oluyo ayni anda ikisi itistiklerini dusunuyorm smdiden sanki basliyorlar

Günaydın anneler bugün kontrol inşallah kuzucum biraz kilo almistr ve iyidir durumu
Ayy inss canimm benimde kontrol gunum

Herkese gunaydinlar

Tabi bazenöyle vuruyorki içimde birseyler yırtılıyor sanki

Aynen canim hamakta temiz havada uyumak gibisi yok

Allah seninde yardımcın olsun canım
en güzeli senin ki, boşver
Canim sen hastalikta bakmissin evini acmissin Allah bilir sen merak etme.yaşlandikca biraz zor olabiliyor insanlar
Öyle, bende Allah bilsin diyorum
Günaydın anneler bugün kontrol inşallah kuzucum biraz kilo almistr ve iyidir durumu
Güzel haberlerle gelin canım

Kizlar kati halden direk gaz haline gecis yapicaz. bugun asiri sicak evde bile nefes alinmiyo nereye kacsak diye dusunuyoruz cocukla. Buzluga biseyler attim soguk soguk yiyelim diye icimiz disimiz yaniyo. Varsa soguk basit buzluga atilacak tarifleriniz isterimmmmm

Ben de bugün muz, yoğurt, bal karışımı denedim dondurma niyetine az evvel buzluğa attım bakalım güzel olacak mı

Kizlar sabah kontrolum vardi.2bucuk kilo olmus bebiş 48 cm boyu olmus.hersey yolunda sıkınti yok dedi.basi asagida.suyu iyi.keyfi yerinde dedi.3 hafta sonra kontrol.yalniz ben 2 haftada 2 kilo almisim.cok dikkat et yemege.gunde 1 saat yuruyus yap hep hareketli ol.normal doguma hazirlan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…