Havuç suyu buna birebir diyorlar bence bı deneyin derim bide dinlenin bol bol su için bişey olmaz Allah'ın izni ile.

Teşekkür ederim. Çok ciddi olsa eve göndermezdi sanırım. Öyle düşünüp kendimi motive etmeye çalışıyorum. İlk defa başıma gelince ne yapacağımı, ne hissedeceğimi bilemedim. Kafam çok karıştı. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın.

Canım ilk iki gün depent yeterli oluyormuş. Sonra da lohusa pedi ve kendi çamaşırıma geçeceğim
Bu cevap süper oldu teşekkürler. Bir soru daha bebekleri hastanede yıkıyorlar mı? Bebek için şampuan, havlu vs gerekiyor mu? Aynı şekilde anne de duş falan alıyor mu acaba? Orkide_sever

Bu cevap süper oldu teşekkürler. Bir soru daha bebekleri hastanede yıkıyorlar mı? Bebek için şampuan, havlu vs gerekiyor mu? Aynı şekilde anne de duş falan alıyor mu acaba? Orkide_sever
Canım bebeği göbeği düşene kadar yıkamak önerilmiyor. Hem enfeksiyon hemde anne karnında bebeği koruyan bir tabaka var o gitmesin diye. Silerler çok kirli olursa. Sezeryan olursa anne için duş nasıl olur bilmiyorum normal olursa alınabilir ama onda da bir gece kalınıyor çok elzem değil bence

Bu cevap da çok iyi oldu çok teşekkürler. Ben de duş alacağımı filan zannetmiyorum ama doğumda çok terler de bi saçımı filan yıkama ihtiyacı hissedersem diye (ki o karmaşa da pek sanmam ama) küçük bi havlu, küçücük bi şişe şampuan alayım çantaya.

Benim bebeğin kafası 3 hafta önde karnı 2 hafta önde bacaklar 1 hafta geride, hiç down demediler valla, ayda 1 perinatologa gidip ayrıntılı bakılıyordu. Seni korkutmuş olmasınlar?

Sıkma havuz suyunu bende çok duydum, bevek çok sekerli yiyince çişinide çok yapıyormuş belki ondandır.

herkeste ayni tatli heyecan son sahurrrr diyeee. Esim bu ramazandan bisey anlamadim dedi. Tabi onune hazir gelmedi sahurun kendin hazirladin ondandir dedim
ben hazırlıyorum, banada değişiklik oluyor sahur tutmasam bile heyecanı oluyor
Allah yardımcınız olsun canım. İnsallah doktorların dedigi gibi olmaz
Allah yardımcınız olsun. Saglıkla kucağına alırsın inşallah
Kızlar hastane çantası için lohusa pedi, gece pedi, depent hangileri lazım kaçar tane almak lazım? Orkide_sever Saye- @Morasigi bir de illa lohusa külodu mu almak lazım?
Ben depent aldım. Ped aldım, normal iç çamaşırı da koydum. Herşey hazır, zaten fazla kanama olmuyor
Duşu evde alıyorsun canım, dr bilgi veriyor zaten. Bebek içinde aynı şekilde

Süper cevap için teşekkürler. Liste hazırlıyorum arada sorularımla rahatsız ederim ben sizi

Yaa canım belki ölçümleri yanlış alıyolardır cihaz cihz değişiyor biliyosun farklı bir doktora göründün mü kötüyü getirme aklına hemen kaç haftadan beri kısa diyorlar bacakalrına

Masallah canimmm. Rabbim hayirlisiyla tamamlamak kucagina almak nasip etsin. Benim onceki sezaryan ve nedense benim sipalar donmuyor popisler asagida yine sezaryan olucam. Donseler belki sansimi denemek isterdim normal icin.
Hayırlısı artık canım genelde hep ikiz diyince sezeryan doğum deniliyor benim ill olacak bebekler nasıl gelmek isterlerse öyle gelsinler yeter ki hepsi sağlıklı gelsin de normal sezeryan farketmez

Allah razı olsun canım cümlemiz alalım sağlıkla kucaklarımıza

Nasıl güzelsin kuzum benim bi evde 4 erkek maşallah

Hemen bir soru daha ıslak mendil olarak hangisi daha iyi. Sleppy yeni doğan mı, uni baby yeni doğan mı? Veya başka tavsiyeniz var mı?
Canım hangisi daha iyi sorusuna cvp veremiyorum çünkü hiç kullanmadım ama sleppy aldm ben arastmalarima göre iyiydi ama deneyip görmek lazım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…