Havuç suyu buna birebir diyorlar bence bı deneyin derim bide dinlenin bol bol su için bişey olmaz Allah'ın izni ile.Merhaba kzlar, güzel anneler. Ben takip ediyordum hep ama pek yazmıyordum. Dün kontrolümüz vardı. Suyum azalmış. Sınırın biraz altında dedi. 1 hafta bol su iç, haftaya Cumartesi eğer artma olmazsa serum verice dedi. Bebeğin hareketlerinde azalma olursa hemen gel dedi. Normalde takip ediyordum ama şimdi endişeyle takip etmek bile çok stresli. Dünden beri ağlama krizleri geliyor, stresten ne yapacağımı bilemiyorum. Bayramda bir yere gitme sadece istirahat et dedi, suyun gelebilir dedi. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Başına gelen var mı böyle birşey?
Canım ilk iki gün depent yeterli oluyormuş. Sonra da lohusa pedi ve kendi çamaşırıma geçeceğimLohusa külodu yerine normal külot mu alacaksın peki yanına?
Teşekkür ederim. Çok ciddi olsa eve göndermezdi sanırım. Öyle düşünüp kendimi motive etmeye çalışıyorum. İlk defa başıma gelince ne yapacağımı, ne hissedeceğimi bilemedim. Kafam çok karıştı. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın.İ
Bir kere en önemlisi sakin kalmaya çalışmak, bak ne güzel olumsuz bir durum olmadan fark edilmiş ve kontrol altında. Mümkün olduğunca ıstırahat et, havuş suyu armut suyu sanırım bunlar suyu arttırıyordu onları bi araştır derim. Bebeğin hareketlerini saatli olarak not al böylece kafan karışıp acaba az mı hareket etti diye kafan karışmaz. Ve tabiki bol su iç. İnşallah olumsuz birşey olmayacaktırdoktor çok vahim durumda görse zaten hastaneye yatırırdı. Ama içine çok sinmiyorsa başka bir doktora daha gidebilirsin
Hazırı olur mu Acaba? Sadece uzanıyorum zaten. İnşallah şu bir hafta biran önce geçer de iyi haberler alırım.Havuç suyu buna birebir diyorlar bence bı deneyin derim bide dinlenin bol bol su için bişey olmaz Allah'ın izni ile.
Bu cevap süper oldu teşekkürler.Canım ilk iki gün depent yeterli oluyormuş. Sonra da lohusa pedi ve kendi çamaşırıma geçeceğim
Canım bebeği göbeği düşene kadar yıkamak önerilmiyor. Hem enfeksiyon hemde anne karnında bebeği koruyan bir tabaka var o gitmesin diye. Silerler çok kirli olursa. Sezeryan olursa anne için duş nasıl olur bilmiyorum normal olursa alınabilir ama onda da bir gece kalınıyor çok elzem değil benceBu cevap süper oldu teşekkürler.Bir soru daha bebekleri hastanede yıkıyorlar mı? Bebek için şampuan, havlu vs gerekiyor mu? Aynı şekilde anne de duş falan alıyor mu acaba? Orkide_sever
Bilmiyorum ki haziri olurmu canım katkı maddesi olunca içinde havucun faydası olurmu doğal bulabirlisen daha iyi olur sanki.Hazırı olur mu Acaba? Sadece uzanıyorum zaten. İnşallah şu bir hafta biran önce geçer de iyi haberler alırım.
Bu cevap da çok iyi olduCanım bebeği göbeği düşene kadar yıkamak önerilmiyor. Hem enfeksiyon hemde anne karnında bebeği koruyan bir tabaka var o gitmesin diye. Silerler çok kirli olursa. Sezeryan olursa anne için duş nasıl olur bilmiyorum normal olursa alınabilir ama onda da bir gece kalınıyor çok elzem değil bence
Benim bebeğin kafası 3 hafta önde karnı 2 hafta önde bacaklar 1 hafta geride, hiç down demediler valla, ayda 1 perinatologa gidip ayrıntılı bakılıyordu. Seni korkutmuş olmasınlar?Buralardayim canim sizi takip ediyorumm. Yazcak bisi bulamiyorumhep moralimizi bozuyolar bebegimin bacak kemikleri kisaymis down sendromu olabilirmis. Her gittigimizde ayni seyi soyluyolar pek kendimde degilim acikcasi. Sen nasilsin bebislerin nasil
Sıkma havuz suyunu bende çok duydum, bevek çok sekerli yiyince çişinide çok yapıyormuş belki ondandır.Merhaba kzlar, güzel anneler. Ben takip ediyordum hep ama pek yazmıyordum. Dün kontrolümüz vardı. Suyum azalmış. Sınırın biraz altında dedi. 1 hafta bol su iç, haftaya Cumartesi eğer artma olmazsa serum verice dedi. Bebeğin hareketlerinde azalma olursa hemen gel dedi. Normalde takip ediyordum ama şimdi endişeyle takip etmek bile çok stresli. Dünden beri ağlama krizleri geliyor, stresten ne yapacağımı bilemiyorum. Bayramda bir yere gitme sadece istirahat et dedi, suyun gelebilir dedi. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Başına gelen var mı böyle birşey?
ben hazırlıyorum, banada değişiklik oluyor sahurherkeste ayni tatli heyecan son sahurrrr diyeee. Esim bu ramazandan bisey anlamadim dedi. Tabi onune hazir gelmedi sahurun kendin hazirladin ondandir dedim
Allah yardımcınız olsun canım. İnsallah doktorların dedigi gibi olmazBuralardayim canim sizi takip ediyorumm. Yazcak bisi bulamiyorumhep moralimizi bozuyolar bebegimin bacak kemikleri kisaymis down sendromu olabilirmis. Her gittigimizde ayni seyi soyluyolar pek kendimde degilim acikcasi. Sen nasilsin bebislerin nasil
Allah yardımcınız olsun. Saglıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba kzlar, güzel anneler. Ben takip ediyordum hep ama pek yazmıyordum. Dün kontrolümüz vardı. Suyum azalmış. Sınırın biraz altında dedi. 1 hafta bol su iç, haftaya Cumartesi eğer artma olmazsa serum verice dedi. Bebeğin hareketlerinde azalma olursa hemen gel dedi. Normalde takip ediyordum ama şimdi endişeyle takip etmek bile çok stresli. Dünden beri ağlama krizleri geliyor, stresten ne yapacağımı bilemiyorum. Bayramda bir yere gitme sadece istirahat et dedi, suyun gelebilir dedi. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Başına gelen var mı böyle birşey?
Ben depent aldım. Ped aldım, normal iç çamaşırı da koydum. Herşey hazır, zaten fazla kanama olmuyorKızlar hastane çantası için lohusa pedi, gece pedi, depent hangileri lazım kaçar tane almak lazım?Orkide_sever Saye- @Morasigi bir de illa lohusa külodu mu almak lazım?
Duşu evde alıyorsun canım, dr bilgi veriyor zaten. Bebek içinde aynı şekildeBu cevap süper oldu teşekkürler.Bir soru daha bebekleri hastanede yıkıyorlar mı? Bebek için şampuan, havlu vs gerekiyor mu? Aynı şekilde anne de duş falan alıyor mu acaba? Orkide_sever
Süperben hazırlıyorum, banada değişiklik oluyor sahurtutmasam bile heyecanı oluyor
Allah yardımcınız olsun canım. İnsallah doktorların dedigi gibi olmaz
Allah yardımcınız olsun. Saglıkla kucağına alırsın inşallah
Ben depent aldım. Ped aldım, normal iç çamaşırı da koydum. Herşey hazır, zaten fazla kanama olmuyor
Duşu evde alıyorsun canım, dr bilgi veriyor zaten. Bebek içinde aynı şekilde
En güzeli canım sanki insan bile isteye riske atmak ister mi inşallah benim doktorum da normal der çok istiyorum normal doğum yapmayıParamedik92 canım benim etrafımda da çok herkes konuşuyor. Ben drumu ve kendimi dinliyorum şu aşamada.
Yaa canım belki ölçümleri yanlış alıyolardır cihaz cihz değişiyor biliyosun farklı bir doktora göründün mü kötüyü getirme aklına hemen kaç haftadan beri kısa diyorlar bacakalrınaBuralardayim canim sizi takip ediyorumm. Yazcak bisi bulamiyorumhep moralimizi bozuyolar bebegimin bacak kemikleri kisaymis down sendromu olabilirmis. Her gittigimizde ayni seyi soyluyolar pek kendimde degilim acikcasi. Sen nasilsin bebislerin nasil
Hayırlısı artık canım genelde hep ikiz diyince sezeryan doğum deniliyor benim ill olacak bebekler nasıl gelmek isterlerse öyle gelsinler yeter ki hepsi sağlıklı gelsin de normal sezeryan farketmezMasallah canimmm. Rabbim hayirlisiyla tamamlamak kucagina almak nasip etsin. Benim onceki sezaryan ve nedense benim sipalar donmuyor popisler asagida yine sezaryan olucam. Donseler belki sansimi denemek isterdim normal icin.
Allah razı olsun canım cümlemiz alalım sağlıkla kucaklarımızabizde klima var, yanında yatıyorum napim
Maşallah canım, saglıkla kucağına alırsın inşallah
hepsiOrkide_sever ın sucu
Maşallah pıtırcıklara, saglıkla kucağına alırsın inşallah
sizede maşallah. İnciler sıra sıra geliyor. Saglıkla kucağına alırsın inşallah canım
Topigin minnaklarına da maşallahsaglıkla kucagınıza alın sizde canım
Nasıl güzelsin kuzum benim bi evde 4 erkekEvet canım yeşil gözlü bir oğlum varkim izin vermiyor evde sana eşin mi Benimki de nasıl yaparız diyordu şimdi oğlum oğlum peşinde. Benim bebeklerin de videolarını gönderirim sizlere inşallah
Eki Görüntüle 2275396
Bak benim miniğim bu
beklerizSüpercevap için teşekkürler. Liste hazırlıyorum arada sorularımla rahatsız ederim ben sizi
az kaldı biraz daha sabretsin kuzucuk. Son düzlüğe girdik artık. :)Kızlar burda gece 4:57 2 saattir kasılmalarda uyuyamıyorum, yoruldum valla 1 haftafır 10dkda 1 sancı
Canım hangisi daha iyi sorusuna cvp veremiyorum çünkü hiç kullanmadım ama sleppy aldm benHemen bir soru dahaıslak mendil olarak hangisi daha iyi. Sleppy yeni doğan mı, uni baby yeni doğan mı? Veya başka tavsiyeniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?