Canim o bi ihtimal uzme kendini rabbim bunca zaman sonra nasip etti insallah saglikli sihhatli sekilde dogacak o doktorlara yanildiklarini gostericek. Sen kendini uzersen daha cok etkilersin gelisimini. Ailece bizimde vucuda gore bacak mesafemiz kisadir belki bebisinde oyledir. Mesela ogluma yasindan kisa altini 6-7 ustunu 7-8 aliyorum

İkili test de 1/177 risk kalbinde iki leke ve bacak kemikleri kisa bu ucu canim. Her gittigimde ayni seyleri soyluyolar unutturmuyolar
ikilide risk cikti canim kalbindeki lekeler icin oonemli degil dediler banada
Olcumleri normal haftasinda bacak kemikleri iki hafta geridenmis
Yaa canım belki ölçümleri yanlış alıyolardır cihaz cihz değişiyor biliyosun farklı bir doktora göründün mü kötüyü getirme aklına hemen kaç haftadan beri kısa diyorlar bacakalrına
gittigimiz delarin hepsi ayni seyi dedi canim bayramdan sonra bi perinatologa gidicem son kez

Kızlar hastane çantası için lohusa pedi, gece pedi, depent hangileri lazım kaçar tane almak lazım? Orkide_sever @Saye- @Morasigi bir de illa lohusa külodu mu almak lazım?
Canim ben 1 paket depent 1 pakette gece pedi koydum. Ic camasirini beden olarak buyuk yuksek bel 2 tane vardi onlari koydum ki dikisime gelmesin diye.

Canım hangisi daha iyi sorusuna cvp veremiyorum çünkü hiç kullanmadım ama sleppy aldm ben arastmalarima göre iyiydi ama deneyip görmek lazım tabi
Ben de slpeyy almayı düşünüyorum ama kendi yüzümü sildim yüzümü yaktı vs diyenler olmuş ondan bi sorayım dedim ne çok ıvır zıvır var ya ama çok şükür kaba taslak da olsa bi liste yaptım.

Bu cevap süper oldu teşekkürler. Bir soru daha bebekleri hastanede yıkıyorlar mı? Bebek için şampuan, havlu vs gerekiyor mu? Aynı şekilde anne de duş falan alıyor mu acaba? Orkide_sever
Yok canim sezaryan olunursa eve yolladiklarinda dus alabilirsin diyorlar kesi yerine su gecirmez bant yapistiriyorlar. Bebeginde yikandigini hatirlamiyorum ama bu kimi hastaneye gore degisiyormus. Hos yikamakta bi suya tutmak sampuan havluya gerek yok canim

İnşallah herkesi şaşırtıp sapasağlam gelir kuzum bu şekilde son ana kadar down sendromlu beklenip sağlıklı doğan çok bebek var

Bu doktorlarnda yani habire söylemeleri neymiş zaten söylemişler biliyorsnz sağa salim doğsun yeterki yavrucak sen düşünüp üzülme rabbim herşeyin iyisini bilir neler neler diyolar sapa sağlam bebekler doğuyor gönlünü ferah tutki güzel olsun herşey.

Slpeyyn çeşitleri var benim aldgm mesela yakmadj yüzümu alırsa da ilk aşamada çok alma ben 40 li 3 lu paketlerinden aldm pamukla temizlerm belli bı zamana kadar zaten sonra ıslak mendile geçerim kendime aldm bebek bana temas edecek onu kullanrm diye

Hemen bir soru daha ıslak mendil olarak hangisi daha iyi. Sleppy yeni doğan mı, uni baby yeni doğan mı? Veya başka tavsiyeniz var mı?
Ben uni baby yeni dogan aldim. 18liydi galiba koli olarak aldik. Kendime de annem uni babynin bi buyukler icin olan islak mendilini yollamisti kiyafetlerle onu koydum.

Bak o da iyi fikir sleppynin mor paket olanı var yenidoğan onu mu aldın?

Bizimde kalpteki bir durumdan dolayı risk var demişlerdi en sonunda dayanamadım fetal dna testi yaptırdım yurtdışına giden daha iyi dediler annem fln destek oldu bi şekilde yaptırdık 1 haftada sonuç çıkıyor imkanın varsa yaptır kafandaki sorulardan kurtulursun arkadaşım böyle beklemesi çok zor günlerim ağlamakla geçmişti benimde
inşallah bir problem çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…