- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Canim o bi ihtimal uzme kendini rabbim bunca zaman sonra nasip etti insallah saglikli sihhatli sekilde dogacak o doktorlara yanildiklarini gostericek. Sen kendini uzersen daha cok etkilersin gelisimini. Ailece bizimde vucuda gore bacak mesafemiz kisadir belki bebisinde oyledir. Mesela ogluma yasindan kisa altini 6-7 ustunu 7-8 aliyorumBuralardayim canim sizi takip ediyorumm. Yazcak bisi bulamiyorumhep moralimizi bozuyolar bebegimin bacak kemikleri kisaymis down sendromu olabilirmis. Her gittigimizde ayni seyi soyluyolar pek kendimde degilim acikcasi. Sen nasilsin bebislerin nasil
İkili test de 1/177 risk kalbinde iki leke ve bacak kemikleri kisa bu ucu canim. Her gittigimde ayni seyleri soyluyolar unutturmuyolarCanım sadece bacak kemikleri kısa diyemi diyorlar bunu eğer öyle ise genetik olabilir bu ben burda okumustm birinde bebeğinin bacakları çok kisayms onada aynı ni demişler ama öyle olmamış sadece kısa boylu imiş başka doktora gittin mi ikili sonucun neydi?
ikilide risk cikti canim kalbindeki lekeler icin oonemli degil dediler banadaAaa sırf bacaktan dolayı mı böyle yorum yapılıyor. Senin ikili, dörtlü testlerin yapılmış mıydı? Bence de genetik bir durumda olabilir. Farklı bir doktordan daha görüş alsaydın. Bi arkadaşın da kalbinde parlaklık var diye bayağa korkuttular başka 2 doktora gitti normal görmüşler zamanla kaybolur demişler.
Olcumleri normal haftasinda bacak kemikleri iki hafta geridenmisBenim bebeğin kafası 3 hafta önde karnı 2 hafta önde bacaklar 1 hafta geride, hiç down demediler valla, ayda 1 perinatologa gidip ayrıntılı bakılıyordu. Seni korkutmuş olmasınlar?
Sıkma havuz suyunu bende çok duydum, bevek çok sekerli yiyince çişinide çok yapıyormuş belki ondandır.
ben hazırlıyorum, banada değişiklik oluyor sahurtutmasam bile heyecanı oluyor
Allah yardımcınız olsun canım. İnsallah doktorların dedigi gibi olmaz
Allah yardımcınız olsun. Saglıkla kucağına alırsın inşallah
Ben depent aldım. Ped aldım, normal iç çamaşırı da koydum. Herşey hazır, zaten fazla kanama olmuyor
Duşu evde alıyorsun canım, dr bilgi veriyor zaten. Bebek içinde aynı şekilde
gittigimiz delarin hepsi ayni seyi dedi canim bayramdan sonra bi perinatologa gidicem son kezYaa canım belki ölçümleri yanlış alıyolardır cihaz cihz değişiyor biliyosun farklı bir doktora göründün mü kötüyü getirme aklına hemen kaç haftadan beri kısa diyorlar bacakalrına
Canim ben 1 paket depent 1 pakette gece pedi koydum. Ic camasirini beden olarak buyuk yuksek bel 2 tane vardi onlari koydum ki dikisime gelmesin diye.Kızlar hastane çantası için lohusa pedi, gece pedi, depent hangileri lazım kaçar tane almak lazım?Orkide_sever @Saye- @Morasigi bir de illa lohusa külodu mu almak lazım?
Ben de slpeyy almayı düşünüyorum ama kendi yüzümü sildim yüzümü yaktı vs diyenler olmuş ondan bi sorayım dedimCanım hangisi daha iyi sorusuna cvp veremiyorum çünkü hiç kullanmadım ama sleppy aldm benarastmalarima göre iyiydi ama deneyip görmek lazım tabi
Yok canim sezaryan olunursa eve yolladiklarinda dus alabilirsin diyorlar kesi yerine su gecirmez bant yapistiriyorlar. Bebeginde yikandigini hatirlamiyorum ama bu kimi hastaneye gore degisiyormus. Hos yikamakta bi suya tutmak sampuan havluya gerek yok canimBu cevap süper oldu teşekkürler.Bir soru daha bebekleri hastanede yıkıyorlar mı? Bebek için şampuan, havlu vs gerekiyor mu? Aynı şekilde anne de duş falan alıyor mu acaba? Orkide_sever
İnşallah herkesi şaşırtıp sapasağlam gelir kuzumİkili test de 1/177 risk kalbinde iki leke ve bacak kemikleri kisa bu ucu canim. Her gittigimde ayni seyleri soyluyolar unutturmuyolar
ikilide risk cikti canim kalbindeki lekeler icin oonemli degil dediler banada
Olcumleri normal haftasinda bacak kemikleri iki hafta geridenmis
gittigimiz delarin hepsi ayni seyi dedi canim bayramdan sonra bi perinatologa gidicem son kez
Bu doktorlarnda yani habire söylemeleri neymiş zaten söylemişler biliyorsnz sağa salim doğsun yeterki yavrucak sen düşünüp üzülme rabbim herşeyin iyisini bilir neler neler diyolar sapa sağlam bebekler doğuyor gönlünü ferah tutki güzel olsun herşey.İkili test de 1/177 risk kalbinde iki leke ve bacak kemikleri kisa bu ucu canim. Her gittigimde ayni seyleri soyluyolar unutturmuyolar
gittigimiz delarin hepsi ayni seyi dedi canim bayramdan sonra bi perinatologa gidicem son kez
Ben oglumda molfix yenidogan ıslak mendil ve yeni dogan bez kullandım. 2 yasına kadar bir sorun yaşamadımHemen bir soru dahaıslak mendil olarak hangisi daha iyi. Sleppy yeni doğan mı, uni baby yeni doğan mı? Veya başka tavsiyeniz var mı?
Teşekkürler canım, senin liste de çok işime yaradı onun için de teşekkürlerCanim ben 1 paket depent 1 pakette gece pedi koydum. Ic camasirini beden olarak buyuk yuksek bel 2 tane vardi onlari koydum ki dikisime gelmesin diye.
Aman canim haa gayret 2 hafta kaldi. Nidilat alicam diyodun almadin miKızlar burda gece 4:57 2 saattir kasılmalarda uyuyamıyorum, yoruldum valla 1 haftafır 10dkda 1 sancı
Slpeyyn çeşitleri var benim aldgm mesela yakmadj yüzümu alırsa da ilk aşamada çok alma ben 40 li 3 lu paketlerinden aldm pamukla temizlerm belli bı zamana kadar zaten sonra ıslak mendile geçerim kendime aldm bebek bana temas edecek onu kullanrm diyeBen de slpeyy almayı düşünüyorum ama kendi yüzümü sildim yüzümü yaktı vs diyenler olmuş ondan bi sorayım dedimne çok ıvır zıvır var ya ama çok şükür kaba taslak da olsa bi liste yaptım.
Evet molfixi de beğenen çokBen oglumda molfix yenidogan ıslak mendil ve yeni dogan bez kullandım. 2 yasına kadar bir sorun yaşamadım
Ben uni baby yeni dogan aldim. 18liydi galiba koli olarak aldik. Kendime de annem uni babynin bi buyukler icin olan islak mendilini yollamisti kiyafetlerle onu koydum.Hemen bir soru dahaıslak mendil olarak hangisi daha iyi. Sleppy yeni doğan mı, uni baby yeni doğan mı? Veya başka tavsiyeniz var mı?
Bak o da iyi fikirSlpeyyn çeşitleri var benim aldgm mesela yakmadj yüzümu alırsa da ilk aşamada çok alma ben 40 li 3 lu paketlerinden aldm pamukla temizlerm belli bı zamana kadar zaten sonra ıslak mendile geçerim kendime aldm bebek bana temas edecek onu kullanrm diye
Denemedin ama dimi? Bazıları yakıyor diyorlar daBen uni baby yeni dogan aldim. 18liydi galiba koli olarak aldik. Kendime de annem uni babynin bi buyukler icin olan islak mendilini yollamisti kiyafetlerle onu koydum.
Rica ederimTeşekkürler canım, senin liste de çok işime yaradı onun için de teşekkürler
Kendimde denemedim canim ama yan komsum kullaniyodu kizinda bi sikayeti olmadi o yuzden aldimDenemedin ama dimi? Bazıları yakıyor diyorlar da
E bebekten aldm canım sarı üçlü paket olan. Kapakli oda.Bak o da iyi fikirsleppynin mor paket olanı var yenidoğan onu mu aldın?
Mor paketi alma canim o kokulu icinde parfum vardir. Sari paket yeni dogan yazar ustunde. Ben sleppy alicaktim e bebekte bulamadim dedigin gibi mor paket vardi o yuzden uni baby aldim.Bak o da iyi fikirsleppynin mor paket olanı var yenidoğan onu mu aldın?
Bizimde kalpteki bir durumdan dolayı risk var demişlerdi en sonunda dayanamadım fetal dna testi yaptırdım yurtdışına giden daha iyi dediler annem fln destek oldu bi şekilde yaptırdık 1 haftada sonuç çıkıyor imkanın varsa yaptır kafandaki sorulardan kurtulursun arkadaşım böyle beklemesi çok zor günlerim ağlamakla geçmişti benimdeİkili test de 1/177 risk kalbinde iki leke ve bacak kemikleri kisa bu ucu canim. Her gittigimde ayni seyleri soyluyolar unutturmuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?