benim anne tarafimda baba tarafim da uzun boyludur en kisalari benim esim tarafinda da kadin olarak en uzun benim biraz ufaklar belki onlara cekmistir diyorum bilmiyorum ki esimde uzun boylu baba tarafi da uzunlar hep.
İnşallah herkesi şaşırtıp sapasağlam gelir kuzum bu şekilde son ana kadar down sendromlu beklenip sağlıklı doğan çok bebek var
insallah canimm ya her turlu kabulum esim beni cok bunaltiyo
insallah canimm
ya bize de dediler onu da ben istemedim 6. Denemede olmus aldircak da degilim birqkin kafam rahat benim diyorum ama yok birakmiyolar

Annemde vermezdi esim de vermiyor sanssizim canim bak alisms neguzel esin cok guzel bi kedi ya benim yerime de sev ogluslarinla fotolar videolar atarsn ins ❤

Kızlar hastane çantası için lohusa pedi, gece pedi, depent hangileri lazım kaçar tane almak lazım? @Hulyaylmzalp Saye- Morasigi bir de illa lohusa külodu mu almak lazım?
Bnde kullan at koydm canim ugrsmayaym die paketi 3 lutdu yeter sanirim. Hamilelkte giydgm genis camasirlardnda koydm 2 tane bide orkid iste yataga hasta pedi falan da koyuyorlar bildgm kadryla. Gece yatmaya gunluk bi pijama koycm yedek o aklimda guzel pijamalar pislenmesn

Bu cevap süper oldu teşekkürler. Bir soru daha bebekleri hastanede yıkıyorlar mı? Bebek için şampuan, havlu vs gerekiyor mu? Aynı şekilde anne de duş falan alıyor mu acaba? @Hulyaylmzalp
Bebegi temzleyp getirdktn sora bida yikamiyorlar die biliyorm canim. Anne icin dikis varken bilemem nasi olur ama zatn hastsnelerde sampuan sabn vlu terlik odalarda oluyo ozelse sen onlarla bide doldurma cantayi

Evet molfixi de beğenen çok
Canim bu islak mendiller yenidogan diye ayriliyor ya sen bormalini mi denedin acaba saydiklarin onerilenlerden hep sknti olma. Unibaby yenidogn almstim ben koli halinde bezde molfx yenidogn aldim. Kullaninca anca anlicz bnce benmde ilk deneyimim olack kzlardn cok fikr aldm sagolsnlar

Canım bende aldırmam asla allah korusun bu kadar emek veriyoruz herşeyi geç kendi evladım benim doktorum aldırman için değil herşeye önceden hazır olmamız gerekiyor o yüzden yaptır demişti
Ama böyle söylenip gayet sağlıklı doğan o kadar çok bebek varki anneleri üzmekten başka bişey değil inşallah seninde öyledir sağlıklı doğacaktır

Hemen bir soru daha ıslak mendil olarak hangisi daha iyi. Sleppy yeni doğan mı, uni baby yeni doğan mı? Veya başka tavsiyeniz var mı?
Ben waterwipes aldım yorumlar çok iyiydi

Ben bacak boyuyla down arasında ilişki hiç duymadım benim çoook eskilerden beri bacak boyu geriden geliyor. 4 doktor kontrolündeyim hiçbiride öyle bişeyden bahsetmedi. Eğer ekonomik durumun el veriyorsa yada sana laf edenlere söyle versin parasını fetal dna yaptır, daha 28 haftalıksın ilerleyen zamanlarda gebelik zorlaşıyor ve birde toplum baskısı inan çok zor geçer hamileliğin. Herşeyin yolunda olduğunu göster sussun insanlar, herşeyden önce anne psikolojisi.

Aman canim haa gayret 2 hafta kaldi. Nidilat alicam diyodun almadin mi
Yok canım almadım 2 gündür sancısız sertleşmelerim oluyordu karnımda, dün ev taşıdık ondan mı bilmiyorum gece yine makattan vajene vuran ağrıyla, karın toplanmasıyla uyuyamadım.

Cantadan konular acilmsken yazaym cekcekli kucuk boy gibi bisi hazirladim bnde ama hemen doldu korugunu actm abarti bidi koymadim yani. Anne bakim cantasi olark aldigm sirt cantasini da doldurdum bezi pkt olark alcz zatn bide susler vs iste. Bebek tkmlarini mi abarttim acaba arkadasm korkuttu batiyo ugrasma bol koy die 2 gece kalcm 4 5 takim koydm badilrdn koydm e battaniye falan doluyo. Gozumde buyudu bitonsey tatile gidiyoz snki

Ben kabin boyun bi büyüğünü aldım. Kendime 2 altüst pijama 3 gecelik koydum, bebeğe 4-5 takım yaptım. Banyo havlusu terlik depend ıslak mendil 32li bez, eşime 2 gecelik çamaşır kıyafet derlen bizimki kabine sığmadı. Yani burda kimsemizde yok ben fazla alayımda dedim. Sizin evde yedek bi çantanız olur birileri alır getirir hastaneye.

insallah canimm
beni kimsenin dusundugu yok valla pat pat soyluyolar sanki netmis gibi hayirlisi artik rabbim yuzumuze baksinn

ben daha hiç bişey hazırlamadım daha bez falanda almadım zaten :)
ev hastaneyle yanyana ebebekte cok yakın eve diye rahat davranıyorum sanırım

hilal1907 canım burun köküyle ilgili bisey dediler mi down sendromu düsünülenlerde o da önemli diye biliyorum
sonucta bacak boyu genetikle cok alakalı bi durum sıkma canını hic sonucta kesin down sendromu zaten diyemezler ultrason ile
sen içini ferah tut

Bebegi temzleyp getirdktn sora bida yikamiyorlar die biliyorm canim. Anne icin dikis varken bilemem nasi olur ama zatn hastsnelerde sampuan sabn vlu terlik odalarda oluyo ozelse sen onlarla bide doldurma cantayi
Evet doğru söylüyorsun ya zaten ben o halde üşenirim herhalde duşa falan

Evet ya sağolun valla hepiniz. Siz benden önde olduğunuz için daha bilgilisiniz. Çok iyi oldu cevaplarınız

Aynen bnde bunlari koydm canim hemen doluyo tabi takim toplami 10 oldu bende 2 bebektn dolagi cntada kendime zor yer bldm zatn 3 takm kendime koydm bi ksmi bagajda gidicek zatn. Hastaneye giris yapinca gulckler diyorm kendi kendime ama herks bole sanirm

Kızlar burda gece 4:57 2 saattir kasılmalarda uyuyamıyorum, yoruldum valla 1 haftafır 10dkda 1 sancı
Canım sen nidicart başla bari
En güzeli canım sanki insan bile isteye riske atmak ister mi inşallah benim doktorum da normal der çok istiyorum normal doğum yapmayı
Kulağını kapatacaksın druna be kendine güveneceksin Allah büyük bir yol açar inşallah
Nasıl güzelsin kuzum benim bi evde 4 erkek maşallah
Evet tek bayan benim evde
Hemen bir soru daha ıslak mendil olarak hangisi daha iyi. Sleppy yeni doğan mı, uni baby yeni doğan mı? Veya başka tavsiyeniz var mı?
Canım sleepy yenidoğan aldım. Denedim yakma falan yok gayet güzel. Sleepy paket değiştirdi hem mor pakette hem de beyaz pakette yeni doğan mendili var içerikleri temiz. Mor paket daha uygun
Annemde vermezdi esim de vermiyor sanssizim canim bak alisms neguzel esin cok guzel bi kedi ya benim yerime de sev ogluslarinla fotolar videolar atarsn ins ❤
Bana da çevreden baskı çok canım ama dinlemiyorum. O da bizim bir parçamız kimse kusura bakmasın. İnşallah hayırlısıyla doğarlada güzel resimler atarız

Yok canım benim tek olmasına rağmen bitane küçük boy valiz doldu 1 gece kalicam ama hep ihtiyaç olan şeyler yani koydklarm senin ikiz bide normal yani.

Ben daha çantayı hazırlamadan liste bayağa kabarık oldu eşim gülüyor tatile mi gidicez diye

Burun kemigi ve ense kalinligi normal diyolar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…