senin listen ile bu listeleri harmanladım. Eşim gördü bu ne yaaa bi sürü şey diyorRica ederimlistenin disinda akliniza gelen bisey varsa bana da soyleyin eksigim kalmasin.
benim anne tarafimda baba tarafim da uzun boyludur en kisalari benim esim tarafinda da kadin olarak en uzun benim biraz ufaklar belki onlara cekmistir diyorum bilmiyorum ki esimde uzun boylu baba tarafi da uzunlar hep.Canim o bi ihtimal uzme kendini rabbim bunca zaman sonra nasip etti insallah saglikli sihhatli sekilde dogacak o doktorlara yanildiklarini gostericek. Sen kendini uzersen daha cok etkilersin gelisimini. Ailece bizimde vucuda gore bacak mesafemiz kisadir belki bebisinde oyledir. Mesela ogluma yasindan kisa altini 6-7 ustunu 7-8 aliyorum
insallah canimm ya her turlu kabulum esim beni cok bunaltiyoİnşallah herkesi şaşırtıp sapasağlam gelir kuzumbu şekilde son ana kadar down sendromlu beklenip sağlıklı doğan çok bebek var
insallah canimmBu doktorlarnda yani habire söylemeleri neymiş zaten söylemişler biliyorsnz sağa salim doğsun yeterki yavrucak sen düşünüp üzülme rabbim herşeyin iyisini bilir neler neler diyolar sapa sağlam bebekler doğuyor gönlünü ferah tutki güzel olsun herşey.
ya bize de dediler onu da ben istemedim 6. Denemede olmus aldircak da degilim birqkin kafam rahat benim diyorum ama yok birakmiyolarBizimde kalpteki bir durumdan dolayı risk var demişlerdi en sonunda dayanamadım fetal dna testi yaptırdım yurtdışına giden daha iyi dediler annem fln destek oldu bi şekilde yaptırdık 1 haftada sonuç çıkıyor imkanın varsa yaptır kafandaki sorulardan kurtulursun arkadaşım böyle beklemesi çok zor günlerim ağlamakla geçmişti benimde
inşallah bir problem çıkmaz
Annemde vermezdi esim de vermiyor sanssizim canimEvet canım yeşil gözlü bir oğlum varkim izin vermiyor evde sana eşin mi ☺ Benimki de nasıl yaparız diyordu şimdi oğlum oğlum peşinde. Benim bebeklerin de videolarını gönderirim sizlere inşallah
Eki Görüntüle 2275396
Bak benim miniğim bu
Bnde kullan at koydm canim ugrsmayaym dieKızlar hastane çantası için lohusa pedi, gece pedi, depent hangileri lazım kaçar tane almak lazım? @HulyaylmzalpSaye- Morasigi bir de illa lohusa külodu mu almak lazım?
Bebegi temzleyp getirdktn sora bida yikamiyorlar die biliyorm canim. Anne icin dikis varken bilemem nasi olurBu cevap süper oldu teşekkürler.Bir soru daha bebekleri hastanede yıkıyorlar mı? Bebek için şampuan, havlu vs gerekiyor mu? Aynı şekilde anne de duş falan alıyor mu acaba? @Hulyaylmzalp
Canim bu islak mendiller yenidogan diye ayriliyor ya sen bormalini mi denedin acabaEvet molfixi de beğenen çok
Canım bende aldırmam asla allah korusun bu kadar emek veriyoruz herşeyi geç kendi evladım benim doktorum aldırman için değil herşeye önceden hazır olmamız gerekiyor o yüzden yaptır demiştibenim anne tarafimda baba tarafim da uzun boyludur en kisalari benim esim tarafinda da kadin olarak en uzun benim biraz ufaklar belki onlara cekmistir diyorum bilmiyorum ki esimde uzun boylu baba tarafi da uzunlar hep.
insallah canimm ya her turlu kabulum esim beni cok bunaltiyo
insallah canimm
ya bize de dediler onu da ben istemedim 6. Denemede olmus aldircak da degilim birqkin kafam rahat benim diyorum ama yok birakmiyolar
bekleriz
az kaldı biraz daha sabretsin kuzucuk. Son düzlüğe girdik artık. :)
Bugğn 8. Ay bitti artık yazıyordu şaşırdım yaa, bi yandan bir daha anne olabilecekmiyim tadını çıkar ağrıları boşver diyorum, diğer yandan okadar 34 zaten hedefindi doğsada sorun olmaz diyorum. Mümkünse bi 38i görmesini isterim teni hedefim 36sı
Ben waterwipes aldım yorumlar çok iyiydiHemen bir soru dahaıslak mendil olarak hangisi daha iyi. Sleppy yeni doğan mı, uni baby yeni doğan mı? Veya başka tavsiyeniz var mı?
Ben bacak boyuyla down arasında ilişki hiç duymadım benim çoook eskilerden beri bacak boyu geriden geliyor. 4 doktor kontrolündeyim hiçbiride öyle bişeyden bahsetmedi. Eğer ekonomik durumun el veriyorsa yada sana laf edenlere söyle versin parasını fetal dna yaptır, daha 28 haftalıksın ilerleyen zamanlarda gebelik zorlaşıyor ve birde toplum baskısı inan çok zor geçer hamileliğin. Herşeyin yolunda olduğunu göster sussun insanlar, herşeyden önce anne psikolojisi.İkili test de 1/177 risk kalbinde iki leke ve bacak kemikleri kisa bu ucu canim. Her gittigimde ayni seyleri soyluyolar unutturmuyolar
ikilide risk cikti canim kalbindeki lekeler icin oonemli degil dediler banada
Olcumleri normal haftasinda bacak kemikleri iki hafta geridenmis
gittigimiz delarin hepsi ayni seyi dedi canim bayramdan sonra bi perinatologa gidicem son kez
Yok canım almadım 2 gündür sancısız sertleşmelerim oluyordu karnımda, dün ev taşıdık ondan mı bilmiyorum gece yine makattan vajene vuran ağrıyla, karın toplanmasıyla uyuyamadım.Aman canim haa gayret 2 hafta kaldi. Nidilat alicam diyodun almadin mi
Ben kabin boyun bi büyüğünü aldım. Kendime 2 altüst pijama 3 gecelik koydum, bebeğe 4-5 takım yaptım. Banyo havlusu terlik depend ıslak mendil 32li bez, eşime 2 gecelik çamaşır kıyafet derlen bizimki kabine sığmadı. Yani burda kimsemizde yok ben fazla alayımda dedim. Sizin evde yedek bi çantanız olur birileri alır getirir hastaneye.Cantadan konular acilmsken yazaym cekcekli kucuk boy gibi bisi hazirladim bnde ama hemen doldu korugunu actmabarti bidi koymadim yani. Anne bakim cantasi olark aldigm sirt cantasini da doldurdum bezi pkt olark alcz zatn bide susler vs iste. Bebek tkmlarini mi abarttim acaba arkadasm korkuttu batiyo ugrasma bol koy die 2 gece kalcm 4 5 takim koydm badilrdn koydm e battaniye falan doluyo. Gozumde buyudu bitonsey tatile gidiyoz snki
insallah canimmCanım bende aldırmam asla allah korusun bu kadar emek veriyoruz herşeyi geç kendi evladım benim doktorum aldırman için değil herşeye önceden hazır olmamız gerekiyor o yüzden yaptır demişti
Ama böyle söylenip gayet sağlıklı doğan o kadar çok bebek varki anneleri üzmekten başka bişey değil inşallah seninde öyledir sağlıklı doğacaktır
beni kimsenin dusundugu yok valla pat pat soyluyolar sanki netmis gibi hayirlisi artik rabbim yuzumuze baksinnBen waterwipes aldım yorumlar çok iyiydi
Ben bacak boyuyla down arasında ilişki hiç duymadım benim çoook eskilerden beri bacak boyu geriden geliyor. 4 doktor kontrolündeyim hiçbiride öyle bişeyden bahsetmedi. Eğer ekonomik durumun el veriyorsa yada sana laf edenlere söyle versin parasını fetal dna yaptır, daha 28 haftalıksın ilerleyen zamanlarda gebelik zorlaşıyor ve birde toplum baskısı inan çok zor geçer hamileliğin. Herşeyin yolunda olduğunu göster sussun insanlar, herşeyden önce anne psikolojisi.
Yok canım almadım 2 gündür sancısız sertleşmelerim oluyordu karnımda, dün ev taşıdık ondan mı bilmiyorum gece yine makattan vajene vuran ağrıyla, karın toplanmasıyla uyuyamadım.
Evet doğru söylüyorsunBebegi temzleyp getirdktn sora bida yikamiyorlar die biliyorm canim. Anne icin dikis varken bilemem nasi olurama zatn hastsnelerde sampuan sabn vlu terlik odalarda oluyo ozelse sen onlarla bide doldurma cantayi
Evet ya sağolun valla hepiniz. Siz benden önde olduğunuz için daha bilgilisiniz. Çok iyi oldu cevaplarınızCanim bu islak mendiller yenidogan diye ayriliyor ya sen bormalini mi denedin acabasaydiklarin onerilenlerden hep sknti olma. Unibaby yenidogn almstim ben koli halinde bezde molfx yenidogn aldim. Kullaninca anca anlicz bnce benmde ilk deneyimim olack kzlardn cok fikr aldm sagolsnlar
Aynen bnde bunlari koydm canim hemen doluyo tabi takim toplami 10 oldu bende 2 bebektn dolagiBen kabin boyun bi büyüğünü aldım. Kendime 2 altüst pijama 3 gecelik koydum, bebeğe 4-5 takım yaptım. Banyo havlusu terlik depend ıslak mendil 32li bez, eşime 2 gecelik çamaşır kıyafet derlen bizimki kabine sığmadı. Yani burda kimsemizde yok ben fazla alayımda dedim. Sizin evde yedek bi çantanız olur birileri alır getirir hastaneye.
Yataktn kalkip wc gidebilecez mi acaba canim dusu eksk kalsnEvet doğru söylüyorsunya zaten ben o halde üşenirim herhalde duşa falan
Canım sen nidicart başla bariKızlar burda gece 4:57 2 saattir kasılmalarda uyuyamıyorum, yoruldum valla 1 haftafır 10dkda 1 sancı
Kulağını kapatacaksın druna be kendine güveneceksin Allah büyük bir yol açar inşallahEn güzeli canım sanki insan bile isteye riske atmak ister mi inşallah benim doktorum da normal der çok istiyorum normal doğum yapmayı
Evet tek bayan benim evdeNasıl güzelsin kuzum benim bi evde 4 erkekmaşallah
Canım sleepy yenidoğan aldım. Denedim yakma falan yok gayet güzel. Sleepy paket değiştirdi hem mor pakette hem de beyaz pakette yeni doğan mendili var içerikleri temiz. Mor paket daha uygunHemen bir soru dahaıslak mendil olarak hangisi daha iyi. Sleppy yeni doğan mı, uni baby yeni doğan mı? Veya başka tavsiyeniz var mı?
Bana da çevreden baskı çok canım ama dinlemiyorum. O da bizim bir parçamız kimse kusura bakmasın. İnşallah hayırlısıyla doğarlada güzel resimler atarızAnnemde vermezdi esim de vermiyor sanssizim canimbak alisms neguzel esin cok guzel bi kedi ya benim yerime de sev ogluslarinla fotolar videolar atarsn ins ❤
Yok canım benim tek olmasına rağmen bitane küçük boy valiz doldu 1 gece kalicam ama hep ihtiyaç olan şeyler yani koydklarm senin ikiz bide normal yani.Cantadan konular acilmsken yazaym cekcekli kucuk boy gibi bisi hazirladim bnde ama hemen doldu korugunu actmabarti bidi koymadim yani. Anne bakim cantasi olark aldigm sirt cantasini da doldurdum bezi pkt olark alcz zatn bide susler vs iste. Bebek tkmlarini mi abarttim acaba arkadasm korkuttu batiyo ugrasma bol koy die 2 gece kalcm 4 5 takim koydm badilrdn koydm e battaniye falan doluyo. Gozumde buyudu bitonsey tatile gidiyoz snki
Ben daha çantayı hazırlamadan liste bayağa kabarık oldu eşim gülüyor tatile mi gidicez diyeCantadan konular acilmsken yazaym cekcekli kucuk boy gibi bisi hazirladim bnde ama hemen doldu korugunu actmabarti bidi koymadim yani. Anne bakim cantasi olark aldigm sirt cantasini da doldurdum bezi pkt olark alcz zatn bide susler vs iste. Bebek tkmlarini mi abarttim acaba arkadasm korkuttu batiyo ugrasma bol koy die 2 gece kalcm 4 5 takim koydm badilrdn koydm e battaniye falan doluyo. Gozumde buyudu bitonsey tatile gidiyoz snki
Burun kemigi ve ense kalinligi normal diyolar canimben daha hiç bişey hazırlamadım daha bez falanda almadım zaten :)
ev hastaneyle yanyana ebebekte cok yakın eve diye rahat davranıyorum sanırım
hilal1907 canım burun köküyle ilgili bisey dediler mi down sendromu düsünülenlerde o da önemli diye biliyorum
sonucta bacak boyu genetikle cok alakalı bi durum sıkma canını hic sonucta kesin down sendromu zaten diyemezler ultrason ile
sen içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?