Baska ilaclarda kullaniyorum ya canim ondan endiselendim ama ictim sabah 1 tane daha cocuk evde kahvalti yemek falan bana bakiyor ister istemez
Sorun olmaz inşallah kuzum bir an önce toparlarsın inşallah
Celestonun etkisiyle insülin infüzyonu başladı. 3 nidilatı birden içim. 1kere baktılar rahim ağzına dahada bakmadılar.
Canım benim Allah yardımcın olsun. Celestone şekeri yükseltecek haliyle insülin iyi olmuş.

Ben bi devlete gidiyorum bi özele böylece bebişi 2-3 haftada bir görüyorum. Aslında devlete gitme niyetim gerekli tahlil, ilaç vs halletmek için ama orda da bebişi görüp iyi olduğunu bilmek evham yapmamı engelliyor

Hastanedeyim kızlar 4cm açıklığım varmış, dua edin bana. Sancı kesici verdiler, ciğer geliştirici ve serum verdiler, dua edin sağlıkla ilerlesin
Celestonun etkisiyle insülin infüzyonu başladı. 3 nidilatı birden içim. 1kere baktılar rahim ağzına dahada bakmadılar.
Dualarımız seninle, inşallah herşey yolunda giderrabbim bebegini korusun

Kızlar bı cengaverlk yaptm ayağıma terlik ve ayakkabı almaya gittim gelin görün nasıl yürüdüm valla bende bilmiyorum daha doktora gidicem haftaya sonra doğuma giderim valla ben çok sismememe rağmen öyle çok zorlanıyorum ikiz annisleri sizleri düşünemiyorum Allah sabır versin kızlar

Canım bende yataktan fln kalkarken çok zorlanmaya başladım uyku ztn hak getire bana acil bir durum olmazsa 39.hafta sezeryan normal doğumu beklerse 40 dedi

Güle güle giyin canım, benim ayakkabılar da olmuyor malesef. Ayaklarımda yara olmuştu en son

Gule gule giy canim. Ahhh ahh siskinlik ikizler falan derken halimi dusun ustune hastalik surunsem yeri ama gobegimden onu da beceremiyorum

Ay valla artık yuvarlana yuvalana napacz doğumdan sonra hemen iniyor şişlik diyorlar doğrumu canım ya yoksa devam ediyormu?
Ilk 1 hafta benim ayaklar cok kotu sisti canim ama cahillikten hic havaya kaldirmamistim sonra hemen iniyo butun sislikler falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…