Canim 4 cm o kadar kritik ki hemen de acilabilir duradabilir. Insallah durur biraz daha hemen acilmaz.Celestonun etkisiyle insülin infüzyonu başladı. 3 nidilatı birden içim. 1kere baktılar rahim ağzına dahada bakmadılar.
Sorun olmaz inşallah kuzum bir an önce toparlarsın inşallahBaska ilaclarda kullaniyorum ya canim ondan endiselendim ama ictim sabah 1 tane daha cocuk evde kahvalti yemek falan bana bakiyor ister istemez
Canım benim Allah yardımcın olsun. Celestone şekeri yükseltecek haliyle insülin iyi olmuş.Celestonun etkisiyle insülin infüzyonu başladı. 3 nidilatı birden içim. 1kere baktılar rahim ağzına dahada bakmadılar.
Ben bi devlete gidiyorum bi özeleAynen,ben de içmedim canım.daha önce sizlere danışmıştım bu konuyu.ama ben açık sarımsı akıntım oluyor biraz diye takmıştım kafama,yoksa idrar konusunda sıkıntılı bir durum olsa belli ederdi mutlaka.benim bu defaki kontrolüm 40 gün sonra.kaldı 3 haftası.o yüzden birşey var mı yok muyla geçiyor günler:) Allah sağlık versin bizlere ve yavrularımıza
Peki 4 cm açıklıkla hastanede yatmak mı gerekir takip için?Canim 4 cm o kadar kritik ki hemen de acilabilir duradabilir. Insallah durur biraz daha hemen acilmaz.
Hastanedeyim kızlar 4cm açıklığım varmış, dua edin bana. Sancı kesici verdiler, ciğer geliştirici ve serum verdiler, dua edin sağlıkla ilerlesin
Dualarımız seninle, inşallah herşey yolunda giderCelestonun etkisiyle insülin infüzyonu başladı. 3 nidilatı birden içim. 1kere baktılar rahim ağzına dahada bakmadılar.
Canım nasıl oldun?Celestonun etkisiyle insülin infüzyonu başladı. 3 nidilatı birden içim. 1kere baktılar rahim ağzına dahada bakmadılar.
Canım bende yataktan fln kalkarken çok zorlanmaya başladım uyku ztn hak getire bana acil bir durum olmazsa 39.hafta sezeryan normal doğumu beklerse 40 dediKızlar bı cengaverlk yaptm ayağıma terlik ve ayakkabı almaya gittim gelin görün nasıl yürüdüm valla bende bilmiyorum daha doktora gidicem haftaya sonra doğuma giderim valla ben çok sismememe rağmen öyle çok zorlanıyorum ikiz annisleri sizleri düşünemiyorumAllah sabır versin kızlar
Canım dualarimz seninle sağlıkla gelecek inşallah kuzunHastanedeyim kızlar 4cm açıklığım varmış, dua edin bana. Sancı kesici verdiler, ciğer geliştirici ve serum verdiler, dua edin sağlıkla ilerlesin
Güle güle giyin canım, benim ayakkabılar da olmuyor malesef. Ayaklarımda yara olmuştu en sonKızlar bı cengaverlk yaptm ayağıma terlik ve ayakkabı almaya gittim gelin görün nasıl yürüdüm valla bende bilmiyorum daha doktora gidicem haftaya sonra doğuma giderim valla ben çok sismememe rağmen öyle çok zorlanıyorum ikiz annisleri sizleri düşünemiyorumAllah sabır versin kızlar
Benim kesin sezeryan olcak canım 15 inde gün almaya gidicem dönmedi makat gelişya 39 da alacak yani.Canım bende yataktan fln kalkarken çok zorlanmaya başladım uyku ztn hak getire bana acil bir durum olmazsa 39.hafta sezeryan normal doğumu beklerse 40 dedi
Gule gule giy canim. Ahhh ahh siskinlik ikizler falan derken halimi dusun ustune hastalikKızlar bı cengaverlk yaptm ayağıma terlik ve ayakkabı almaya gittim gelin görün nasıl yürüdüm valla bende bilmiyorum daha doktora gidicem haftaya sonra doğuma giderim valla ben çok sismememe rağmen öyle çok zorlanıyorum ikiz annisleri sizleri düşünemiyorumAllah sabır versin kızlar
Gule gule giy canim. Ahhh ahh siskinlik ikizler falan derken halimi dusun ustune hastaliksurunsem yeri ama gobegimden onu da beceremiyorum
Ilk 1 hafta benim ayaklar cok kotu sisti canim ama cahillikten hic havaya kaldirmamistim sonra hemen iniyo butun sislikler falanAy valla artık yuvarlana yuvalana napacz doğumdan sonra hemen iniyor şişlik diyorlar doğrumu canım ya yoksa devam ediyormu?
He havaya kaldrmak lazm yani bende yapaym bari ne kadar erken inerse o kadar iyi şişkin bı balon üstünde yürüyorm sankiIlk 1 hafta benim ayaklar cok kotu sisti canim ama cahillikten hic havaya kaldirmamistim sonra hemen iniyo butun sislikler falan
Sağsalim gelsinler inşallah canım sezeryan normal hayırlısı neyseBenim kesin sezeryan olcak canım 15 inde gün almaya gidicem dönmedi makat gelişya 39 da alacak yani.
Aynen canım tek isteğim o sağlıkla doğsun inşallah alıp evimize gelelim hayirlisyla inşallahSağsalim gelsinler inşallah canım sezeryan normal hayırlısı neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?