Çok geçmiş olsun inşallah en yakın zaman da doğal yoldan nasip olur da acını az da olsa hafifletir

Gecmis olsun. rabbim en kisa zamanda yeniden anneligi yasatsin kucaginiza almak nasip olsun insallah.

Kizlar bi parol icsem bisey olur mu ki? Uyuyamiyorum sabah ezanindan beri uyanigim deliriyorum uykusuz

Kızlar bu rahim ağzı kaç mm olmalı ben 17 haftalık oldum doktorum her gittiğimde rahim ağzımı ölçüyor en son 42 mm ölçtü doktorum iyi dedi normalde kaç olması gerekiyor yada kaçın altı riskli oluyor birde idrar yolu enfeksiyonu olan var mı idrarda bakteri çıktı benim hiç te şikayetim yoktu rutin kontrollerde çıktı

Doktorunun tatili bitmişmi senin muayenen ne zaman?
pazartesi saglık ocagı son izlenim olacak. Kan sonuçlarını alıp çarşamba da doktora gidecegim. Artık gelir o zamana kadar, gelmezse bile başka doktora giderim. Doktordan yana şansım yok ne yazık ki
Sagol canim gercekten hasta oldum vucudum dokuluyo basim gozum dagiliyo
Geçer inşallah doguma kadar

25mm sınır alti tehlike demek canim ama senin masallah iyi durumda.

Insallah gecer canim. Seninde gercekten sansin yokmus doktordan yana ama insallah dogumuna iyi biri girer canim

Benim de idrarda lökosit yüksekti,kendi doktorum sorun görmedi.şikayetimde yok.ama bayramdan sonra özelde yaptıracağım bir de canım.bazen aklıma geliyor,takıyorum çünkü.senin kaç çıkmıştı değer.rahimağzı uzunluğu da güzel

Benim de 0-4 aralığı olmalı yazan kısımda 29 yazıyor lökosit.hamilelikte bu değerler yükselebilirmiş.sağlık ocağındaki doktor toz verdi tek kullanımlık.kendi doktorumun hemşiresine yazdım,doktora danıştı.bir sorun yok şimdilik.içmesin demiş.tahlildeki diğer değerler normal olunca mı sorun görülmedi anlamadım.şuan şikayet de yok ama insan biraz titizleniyor işte ister istemez.

Benim de benzer şekilde olmuştu değerin kaç çıktığını hatırlamıyorum ama kendi doktorum sorun yok deyince aile hekiminin yazdığı ilacı içmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…