- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Sagol canim cok geeeccccGecms olan canim dikkat et son haftalarsasn aman hastalanma
Ben aldim civilin kendi markasiydi canim memnun kalicam insallahPark yatak alan var mı? Ne marka aldınız?
Evet canım burda kanaman kırmızı olmadığı sürece herşey normal.Vallahi cok garip resmen doguma gel diyolar ama erken yaa aklim almiyo vallahi
Insallah bekler minnakinda canim erkenden bisey olmaz.Evet canım burda kanaman kırmızı olmadığı sürece herşey normal.
Çok geçmiş olsunMerhaba kızlar bende ilk tüp bebek denememde çok şükür hamile kaldım dondurulan 4 blast embriyo dan ikisi transfer edildi ve biri tuttu oğlum 5 aylıkken erken gelmek istediiki hafta önce açılma sebebi ile erken doğum oldu yavrumu kaybettim üzüldüm içim yandı hala da yanıyor ama biran önce tekrar hamile kalmak istiyorum bekleyen emriyolarim var ve bizde normal yolla olmaması için bir sebep gözükmüyor umarım fıtri yolla olur bilmiyorum aranıza katılabilir miyim :) duanizi beklerim
Gecmis olsun. rabbim en kisa zamanda yeniden anneligi yasatsin kucaginiza almak nasip olsun insallah.Merhaba kızlar bende ilk tüp bebek denememde çok şükür hamile kaldım dondurulan 4 blast embriyo dan ikisi transfer edildi ve biri tuttu oğlum 5 aylıkken erken gelmek istediiki hafta önce açılma sebebi ile erken doğum oldu yavrumu kaybettim üzüldüm içim yandı hala da yanıyor ama biran önce tekrar hamile kalmak istiyorum bekleyen emriyolarim var ve bizde normal yolla olmaması için bir sebep gözükmüyor umarım fıtri yolla olur bilmiyorum aranıza katılabilir miyim :) duanizi beklerim
Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla gelir yavrun vaktiyle zamanıyla azcık daha sıkması lazım dişiniEvet canım burda kanaman kırmızı olmadığı sürece herşey normal.
Canım parol sıkıntı olmaz bence gebelikte önerilen bir ilaçKizlar bi parol icsem bisey olur mu ki? Uyuyamiyorum sabah ezanindan beri uyanigim deliriyorum uykusuz
pazartesi saglık ocagı son izlenim olacak. Kan sonuçlarını alıp çarşamba da doktora gidecegim. Artık gelir o zamana kadar, gelmezse bile başka doktora giderim. Doktordan yana şansım yok ne yazık kiDoktorunun tatili bitmişmi senin muayenen ne zaman?
Geçer inşallah doguma kadarSagol canim gercekten hasta oldum vucudum dokuluyo basim gozum dagiliyo
25mm sınır alti tehlike demek canim ama senin masallah iyi durumda.Kızlar bu rahim ağzı kaç mm olmalı ben 17 haftalık oldum doktorum her gittiğimde rahim ağzımı ölçüyor en son 42 mm ölçtü doktorum iyi dedi normalde kaç olması gerekiyor yada kaçın altı riskli oluyor birde idrar yolu enfeksiyonu olan var mı idrarda bakteri çıktı benim hiç te şikayetim yoktu rutin kontrollerde çıktı
Sagol canim ben 1 tane iceyim duramiyorum agrilarima falan az hafifletse de uyusamCanım parol sıkıntı olmaz bence gebelikte önerilen bir ilaç
Insallah gecer canim. Seninde gercekten sansin yokmus doktordan yana ama insallah dogumuna iyi biri girer canimpazartesi saglık ocagı son izlenim olacak. Kan sonuçlarını alıp çarşamba da doktora gidecegim. Artık gelir o zamana kadar, gelmezse bile başka doktora giderim. Doktordan yana şansım yok ne yazık ki
Geçer inşallah doguma kadar
İnşallah fayda eder canım iyice ağırlaştın artık ağrıların biri biter biri başlar inşallah sağ saliö gelir de yavruların bu ağrılarının yerini mutluluk sevinç alırSagol canim ben 1 tane iceyim duramiyorum agrilarima falan az hafifletse de uyusam
Teşekkür ederim canım25mm sınır alti tehlike demek canim ama senin masallah iyi durumda.
Benim de idrarda lökosit yüksekti,kendi doktorum sorun görmedi.şikayetimde yok.ama bayramdan sonra özelde yaptıracağım bir de canım.bazen aklıma geliyor,takıyorum çünkü.senin kaç çıkmıştı değer.rahimağzı uzunluğu da güzelKızlar bu rahim ağzı kaç mm olmalı ben 17 haftalık oldum doktorum her gittiğimde rahim ağzımı ölçüyor en son 42 mm ölçtü doktorum iyi dedi normalde kaç olması gerekiyor yada kaçın altı riskli oluyor birde idrar yolu enfeksiyonu olan var mı idrarda bakteri çıktı benim hiç te şikayetim yoktu rutin kontrollerde çıktı
Benim de idrarda lökosit yüksekti,kendi doktorum sorun görmedi.şikayetimde yok.ama bayramdan sonra özelde yaptıracağım bir de canım.bazen aklıma geliyor,takıyorum çünkü.senin kaç çıkmıştı değer.rahimağzı uzunluğu da güzelTeşekkür ederim canım benim idrar tahlilimde 408 bakteri yazıyor hamşle kalmazdan evvel birkaç defe olmuştum idrar yolu enf ama o berbattı şimdi şikayetim olmayınca şaşırdım açıkçasıBenim de idrarda lökosit yüksekti,kendi doktorum sorun görmedi.şikayetimde yok.ama bayramdan sonra özelde yaptıracağım bir de canım.bazen aklıma geliyor,takıyorum çünkü.senin kaç çıkmıştı değer.rahimağzı uzunluğu da güzel
Benim de benzer şekilde olmuştu değerin kaç çıktığını hatırlamıyorum ama kendi doktorum sorun yok deyince aile hekiminin yazdığı ilacı içmedim.Benim de 0-4 aralığı olmalı yazan kısımda 29 yazıyor lökosit.hamilelikte bu değerler yükselebilirmiş.sağlık ocağındaki doktor toz verdi tek kullanımlık.kendi doktorumun hemşiresine yazdım,doktora danıştı.bir sorun yok şimdilik.içmesin demiş.tahlildeki diğer değerler normal olunca mı sorun görülmedi anlamadım.şuan şikayet de yok ama insan biraz titizleniyor işte ister istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?