İnşallah fayda eder canım iyice ağırlaştın artık ağrıların biri biter biri başlar inşallah sağ saliö gelir de yavruların bu ağrılarının yerini mutluluk sevinç alır
Amin canim Allah razi olsun. Ictim ama daha etki etmeden bi ara burnum acildi sanki o esnada uyumusum. Gece kalktim cok sukur basim falan agrimiyodu kahvalti sonrasi 1 tane daha icicem az makineye camasir falan atmam lazim vucudum kendine gelsin

Hastanedeyim kızlar 4cm açıklığım varmış, dua edin bana. Sancı kesici verdiler, ciğer geliştirici ve serum verdiler, dua edin sağlıkla ilerlesin
Gecmis olsun canim insallah durur bebegin.
O doktora da lanet olsun gunlerdir vermedi sanci kesici simdimi geldi aklina kopegin.

Benim de benzer şekilde olmuştu değerin kaç çıktığını hatırlamıyorum ama kendi doktorum sorun yok deyince aile hekiminin yazdığı ilacı içmedim.
Aynen,ben de içmedim canım.daha önce sizlere danışmıştım bu konuyu.ama ben açık sarımsı akıntım oluyor biraz diye takmıştım kafama,yoksa idrar konusunda sıkıntılı bir durum olsa belli ederdi mutlaka.benim bu defaki kontrolüm 40 gün sonra.kaldı 3 haftası.o yüzden birşey var mı yok muyla geçiyor günler:) Allah sağlık versin bizlere ve yavrularımıza

Sagol canim gercekten hasta oldum vucudum dokuluyo basim gozum dagiliyo
Geçmiş olsun hülyacım ban günde üç defaya kadar alabilirsin demişti grip olduğumda
Canım seninki çok iyi maşallah. 2,5 altı tehlike olarak görülüyor. Drun zaten ölçüp önlemini alıyoR

Geçmiş olsun hülyacım ban günde üç defaya kadar alabilirsin demişti grip olduğumda

Canım seninki çok iyi maşallah. 2,5 altı tehlike olarak görülüyor. Drun zaten ölçüp önlemini alıyoR
Baska ilaclarda kullaniyorum ya canim ondan endiselendim ama ictim sabah 1 tane daha cocuk evde kahvalti yemek falan bana bakiyor ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…