İnşallah fayda eder canım iyice ağırlaştın artık ağrıların biri biter biri başlar inşallah sağ saliö gelir de yavruların bu ağrılarının yerini mutluluk sevinç alır
Amin canim Allah razi olsun. Ictim ama daha etki etmeden bi ara burnum acildi sanki o esnada uyumusum. Gece kalktim cok sukur basim falan agrimiyodu kahvalti sonrasi 1 tane daha icicem az makineye camasir falan atmam lazim vucudum kendine gelsin
Aynen,ben de içmedim canım.daha önce sizlere danışmıştım bu konuyu.ama ben açık sarımsı akıntım oluyor biraz diye takmıştım kafama,yoksa idrar konusunda sıkıntılı bir durum olsa belli ederdi mutlaka.benim bu defaki kontrolüm 40 gün sonra.kaldı 3 haftası.o yüzden birşey var mı yok muyla geçiyor günler:) Allah sağlık versin bizlere ve yavrularımıza
Kızlar bu rahim ağzı kaç mm olmalı ben 17 haftalık oldum doktorum her gittiğimde rahim ağzımı ölçüyor en son 42 mm ölçtü doktorum iyi dedi normalde kaç olması gerekiyor yada kaçın altı riskli oluyor birde idrar yolu enfeksiyonu olan var mı idrarda bakteri çıktı benim hiç te şikayetim yoktu rutin kontrollerde çıktı