- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
2 gun kullanmadim canim bisey olmuyoBende ilaçları bıraksam hemen gelirler gibi geliyorbakalım nasipte ne var
Benim kasılmalarım oluyor kullanmama rağmen2 gun kullanmadim canim bisey olmuyo
Ayni canim kullandigim halde farketmiyor kasilicaksa kasiliyor bi umut kullaniyoruz isteBenim kasılmalarım oluyor kullanmama rağmeno sebeple çok beklemeyecekler gibi geliyor ama bakalım. 38 i bulurmuyuz acaba
Canım daha 22sindeki usgde 2100diyorlardı bizde her hafta 2000 alsa 2600-2700 doğar dedik şeker var iri bebek diyorlar ya, 2380 deyince şaşırdım çok daha faZlambeklşyorduö
Oglumda da 3 bucugu gecer 4 e yakin olur dediler cika cika 3140 gr cikti. Hatta ablam 40gr mi bile var diye guluyodu. Neyse ki saglikli canim kuvez durumu olmamis darisi bizlere olsun insallah.Canım daha 22sindeki usgde 2100diyorlardı bizde her hafta 2000 alsa 2600-2700 doğar dedik şeker var iri bebek diyorlar ya, 2380 deyince şaşırdım çok daha faZlambeklşyorduö
Gozun aydin canimAllah bagislasn saglikla buyusin ikiniz de iyiseniz daha ne olsn zamani onemli degilKızlar doğum oldu epiduralli normal, epidural olmasa normal yapamazdım heralde. 2380gr 45cm. Mamayla besleniyor bende seker olduğu için düşüyor sekeri.
Ikizlerden en ilerdeAyni canim kullandigim halde farketmiyor kasilicaksa kasiliyor bi umut kullaniyoruz iste
Amin canim. Bizde 2 haftayi devirsek gobek aticamIkizlerden en ilerdeSaye- sanirm bakalim sirada hangimz var. 2 haftam var gibi geliyor bana kasintilar artti ilac ictgm halde hep soruyo dr bakalm carsmba ne dicekm minik bebek yine hic gelsmedyse yandim ben beni bu sorunlar etkiliyo aslnda onun disnda rahmde aclma olmuyo nst iyi cikiyo cok sukur hepimizn hakkinda hayirlisi kzlar
Benmde oyle ya catlamicak hetalde diyordm yanlrda bisi yok gobek degilimn orasi ctladi daha cok alt kasmiEvet teyzeleriii haa catladim haa catlicam derken sonunda benimkiler catlak olusturmayi basardilarYaglanip yaglanip karnim acik gezmeme ragmen o kadar gerildi ki esnicek yeri kalmadi bi de dayaniyolar delicek gibiiii kacarimiz kalmadii incecik incecik catladi
Evet canim tek olsa yine catlamazmisim da ikiz olunca dedigin gibi resmen yer kalmadi benimde gobek deliginin etrafi catladi genelde sol taraf oglan orda surekli dayaniyo o yuzden daha cok o tarafa catlamis. Insallah daha kalinlasmaz boyle ince ince kalirBenmde oyle ya catlamicak hetalde diyordm yanlrda bisi yok gobek degilimn orasi ctladi daha cok alt kasmiikizde normal ki canim yer yok geril geril ne kadar gerilcek gobus rahim haddinden fazla buyuyor kuzularimz saglkla gelsn de napalim artk canim
Ben daha çatlamadımEvet canim tek olsa yine catlamazmisim da ikiz olunca dedigin gibi resmen yer kalmadi benimde gobek deliginin etrafi catladi genelde sol taraf oglan orda surekli dayaniyo o yuzden daha cok o tarafa catlamis. Insallah daha kalinlasmaz boyle ince ince kalir
En kısa zamanda saglıklı bir gebelik gecirirsin umarımMerhaba kızlar bende ilk tüp bebek denememde çok şükür hamile kaldım dondurulan 4 blast embriyo dan ikisi transfer edildi ve biri tuttu oğlum 5 aylıkken erken gelmek istediiki hafta önce açılma sebebi ile erken doğum oldu yavrumu kaybettim üzüldüm içim yandı hala da yanıyor ama biran önce tekrar hamile kalmak istiyorum bekleyen emriyolarim var ve bizde normal yolla olmaması için bir sebep gözükmüyor umarım fıtri yolla olur bilmiyorum aranıza katılabilir miyim :) duanizi beklerim
tebrik ederimKızlar doğum oldu epiduralli normal, epidural olmasa normal yapamazdım heralde. 2380gr 45cm. Mamayla besleniyor bende seker olduğu için düşüyor sekeri.
Aynen canim tekte catlamazmisizEvet canim tek olsa yine catlamazmisim da ikiz olunca dedigin gibi resmen yer kalmadi benimde gobek deliginin etrafi catladi genelde sol taraf oglan orda surekli dayaniyo o yuzden daha cok o tarafa catlamis. Insallah daha kalinlasmaz boyle ince ince kalir
Masallah canim az kalmis cok iyi gorunuyorsun saglkla gelsn35+5 olduksanırım ara ara kasılma yaşıyorum bebek toplanıyor salı kontrolümüz var heyecanlıyız
Eki Görüntüle 2277001
Ooo sen daha yeni mi çatladin canım ben çoktan catladm yanlardan çöl gibiEvet teyzeleriii haa catladim haa catlicam derken sonunda benimkiler catlak olusturmayi basardilarYaglanip yaglanip karnim acik gezmeme ragmen o kadar gerildi ki esnicek yeri kalmadi bi de dayaniyolar delicek gibiiii kacarimiz kalmadii incecik incecik catladi
Eveet karnım kocaman olduMasallah canim az kalmis cok iyi gorunuyorsun saglkla gelsnbizimde oyle hep toplaniyo normaldir bu hftalarda iyi haberlerle gel
Bizmde ole ileri dogru gitti de gitti gobusEveet karnım kocaman olduinşallah canım sınav heyecanı var sanki yaklaştıkça artiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?