Canım daha 22sindeki usgde 2100diyorlardı bizde her hafta 2000 alsa 2600-2700 doğar dedik şeker var iri bebek diyorlar ya, 2380 deyince şaşırdım çok daha faZlambeklşyorduö
Oglumda da 3 bucugu gecer 4 e yakin olur dediler cika cika 3140 gr cikti. Hatta ablam 40gr mi bile var diye guluyodu. Neyse ki saglikli canim kuvez durumu olmamis darisi bizlere olsun insallah.

Ayni canim kullandigim halde farketmiyor kasilicaksa kasiliyor bi umut kullaniyoruz iste
Ikizlerden en ilerde Saye- sanirm bakalim sirada hangimz var. 2 haftam var gibi geliyor bana kasintilar artti ilac ictgm halde hep soruyo dr bakalm carsmba ne dicekm minik bebek yine hic gelsmedyse yandim ben beni bu sorunlar etkiliyo aslnda onun disnda rahmde aclma olmuyo nst iyi cikiyo cok sukur hepimizn hakkinda hayirlisi kzlar

Amin canim. Bizde 2 haftayi devirsek gobek aticam

Benmde oyle ya catlamicak hetalde diyordm yanlrda bisi yok gobek degilimn orasi ctladi daha cok alt kasmi ikizde normal ki canim yer yok geril geril ne kadar gerilcek gobus rahim haddinden fazla buyuyor kuzularimz saglkla gelsn de napalim artk canim

Benmde oyle ya catlamicak hetalde diyordm yanlrda bisi yok gobek degilimn orasi ctladi daha cok alt kasmi ikizde normal ki canim yer yok geril geril ne kadar gerilcek gobus rahim haddinden fazla buyuyor kuzularimz saglkla gelsn de napalim artk canim
Evet canim tek olsa yine catlamazmisim da ikiz olunca dedigin gibi resmen yer kalmadi benimde gobek deliginin etrafi catladi genelde sol taraf oglan orda surekli dayaniyo o yuzden daha cok o tarafa catlamis. Insallah daha kalinlasmaz boyle ince ince kalir

Ben daha çatlamadım artık bu haftadan sonra en olur bilmem canım. Doğururken bile çatladı diyenler var kaçınılmaz sanırım.

En kısa zamanda saglıklı bir gebelik gecirirsin umarım

Aynen canim tekte catlamazmisiz inss bakalim

Ooo sen daha yeni mi çatladin canım ben çoktan catladm yanlardan çöl gibi tenim esmerde pek belli olmuyor o yüzden prensesten hatıra napalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…