Teyzeleri magnetlerimiz bitmek uzere hayret edicek sekilde miknatis buldum. benimki silikon almaya gitmedi diye yarim kaldi bugunluk ama yarin aksama bitirmis olurum cok tatlis oluyolar bi de isimlerinin yazdigi minik kagitlar cikarttiricam
Magnet de mi yapiyosn kendin masallah sana canim bnde kavanoz susledm renkli badem sekerlernden koydm. Isimli kagit konusunda yapskanli etiket basiyorlar canim ben internttn siparis vermstm oldkca uygun oldu kare etiket de yaptirip paketli cikolata uzerine kendimiz yapstirdik

Eklentiler

• IMG-20190601-WA0000.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 31
  • 20190602_225547.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 38
Kizlar en son tansiyonum 10 6 cikti. Bugun biraz fazla yordum sanirim kendimi hic ayagimi uzatmamistim. Biraz cok ayakta kaldim. Biraz da canim sikildi o yuzden oldu heralde
Gecms olsn canim suan iyi olmana sevindm aman ihmal etme
Günaydın, bugun saglık ocagı son izlenimim var
Hadi hayirlisi bakalim kapanisi yapiyorsun benmde 14 mydu neydi demslerdi tam aklimda kalmadi

Ayy cok guzel olmusss. Rabbim dagitmak nasip etsin yaptiklarimizi. Ne guzel emeklerimizi dagiticaz ayri bir zevk.
Evet bende magnet yapiyorum ama elimde artan malzemelerden suanlik 8 tl harcadim eva ve silikon parasi gerisi evde kalan ivir zivir seyler fazla mi cimriyim yaa. Hos saka bi yana benim dagiticak kimsem yok birer ablamlara anneme teyzeme vericem baska da kimse kalmadi o yuzden 3 5 kisi icin sipariste almazlar heralde. Hem yapiskanli etiket yapistiricak yeri yok bunun zimbalarim galiba kenarina.
Ayy hatta az silikon kaldi 1 tanesini tamamlayayim bugun atayim. surasina sunu dayapabilirsin dicekmisiniz eksigi gedigi hosunuza gitmeyen yeri var mi

Orkide_sever canım sen kontrole ne zaman gideceksin. Ben perşembe gideyim diyorum aradan alsalar. Sekreterini aramam gerekir mi acaba ya
Ara soyle canim haftaya gelemicem falan diye. hos haber versende sona kaliyosun simdiye kadar hic aradan almadilar beni Haber ver doktorun cikis saatini sor ona gore git canim cok beklememis olursun. Bende bilmiyorum ki iyi hissedersem ve esimin isi yoksa pazartesiye randevum belki pazartesiyi beklerim

Benimde Pazartesi ama ilaçları bıraktıracaktı ne diyecek beklesem mi hiç bilemedim canım.

Evet canım maalesef. İçlerinde en çok endokrin korkutuyor. Meram tıpa sabah erken git kan ver, öğleden sonra iki üç saat sonuç göstermek için bekle kendime gelemiyorum ağrıdan
Ayy ikizsin diye erken almiyolar mi canim insan 10 dk zor duruyo. Aksam biraz fazla oturdum masada ayaklarim sisti hala inmedi sen ne hale gelirsin dusunemiyorum

Ayy ikizsin diye erken almiyolar mi canim insan 10 dk zor duruyo. Aksam biraz fazla oturdum masada ayaklarim sisti hala inmedi sen ne hale gelirsin dusunemiyorum

Canım işte bir sürü yaşlı amca teyzeyle birlikte bekliyorum onlardan rica etsem belki girerim ama benim yüzüm tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…