- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
GunaydinnnGünaydın, bugun saglık ocagı son izlenimim var
Magnet de mi yapiyosn kendin masallah sana canimTeyzeleri magnetlerimiz bitmek uzerehayret edicek sekilde miknatis buldum. benimki silikon almaya gitmedi diye yarim kaldi bugunluk ama yarin aksama bitirmis olurum cok tatlis oluyolar bi de isimlerinin yazdigi minik kagitlar cikarttiricam
Gecms olsn canim suan iyi olmana sevindm aman ihmal etmeKizlar en son tansiyonum 10 6 cikti. Bugun biraz fazla yordum sanirim kendimi hic ayagimi uzatmamistim. Biraz cok ayakta kaldim. Biraz da canim sikildi o yuzden oldu heralde
Hadi hayirlisi bakalim kapanisi yapiyorsunGünaydın, bugun saglık ocagı son izlenimim var
Ayy cok guzel olmusss. Rabbim dagitmak nasip etsin yaptiklarimizi. Ne guzel emeklerimizi dagiticaz ayri bir zevk.Magnet de mi yapiyosn kendin masallah sana canimbnde kavanoz susledm renkli badem sekerlernden koydm. Isimli kagit konusunda yapskanli etiket basiyorlar canim ben internttn siparis vermstm oldkca uygun oldu kare etiket de yaptirip paketli cikolata uzerine kendimiz yapstirdik
Ooo 5 gunde 3 kere cikican yani evden aman dikkat etSelam kızlar benim de bu hafta içinde sağlık ocağına, endokrine ve kadın Doğuma gitmem gerek
Ara soyle canim haftaya gelemicem falan diye. hos haber versende sona kaliyosun simdiye kadar hic aradan almadilar beniOrkide_sever canım sen kontrole ne zaman gideceksin. Ben perşembe gideyim diyorum aradan alsalar. Sekreterini aramam gerekir mi acaba ya
Ooo 5 gunde 3 kere cikican yani evden aman dikkat et
Dagiticak yerin varsa bi siparise bakar canim ama sende abartma 40ini mi bekliyon napiyon
Ara soyle canim haftaya gelemicem falan diye. hos haber versende sona kaliyosun simdiye kadar hic aradan almadilar beniHaber ver doktorun cikis saatini sor ona gore git canim cok beklememis olursun. Bende bilmiyorum ki iyi hissedersem ve esimin isi yoksa pazartesiye randevum belki pazartesiyi beklerim
Ayy ikizsin diye erken almiyolar mi canimEvet canım maalesef. İçlerinde en çok endokrin korkutuyor. Meram tıpa sabah erken git kan ver, öğleden sonra iki üç saat sonuç göstermek için bekle kendime gelemiyorum ağrıdan
Dagiticak yerin varsa bi siparise bakar canim ama sende abartma 40ini mi bekliyon napiyonikiz anasisin unutmaaa
Ayy ikizsin diye erken almiyolar mi caniminsan 10 dk zor duruyo. Aksam biraz fazla oturdum masada ayaklarim sisti hala inmedi sen ne hale gelirsin dusunemiyorum
Bilemedim ki canim. Ara soyle ilaclari biraktiricakti ama randevum pazartesi falan diye. Biraktiricaksa gel der test falan isticekse.Benimde Pazartesi ama ilaçları bıraktıracaktı ne diyecek beklesem mi hiç bilemedim canım.
Hazir hic bakmadim ne kadar model var ki?Var canım da ben uyuşuğum ya bütünlerde birde karar veremedim baskısına falan kararsız kazım gibi
Tutsun canim karninda iki can sen yorulunca onlar daha cok etkileniyo biliyosun. Iste sira ölmezler heraldeCanım işte bir sürü yaşlı amca teyzeyle birlikte bekliyorum onlardan rica etsem belki girerim ama benim yüzüm tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?