Ooo sen daha yeni mi çatladin canım ben çoktan catladm yanlardan çöl gibi tenim esmerde pek belli olmuyor o yüzden prensesten hatıra napalm
Esmer olmanin kotu yani catlaklarin ilerde beyazlamasi ayy insallah belli olmaz sende. Benim kalcada vardi hadi catlasa yine takmazdim ama gobeeemmm olmazdi olmamaliydi saka bi yana olmuşla ölmüşe care yok dedigin gibi hatiralarini biraktilar

Artık sonrasnda nasıl olur bilemiyorum hiç canım her türlü iz kalacak o anlaşıldı zaten ama hiç takmiyorm valla

Kizlar tansiyonum 13.5 a 9.5.yüzümde ellerimde uyusma hissediyorum. Yatsam yatamiyorum kalksam ayakta duracak halim yok. Boyle bisry yasayan var mi
Canım tansiyonun sınırda. Devlet hastanesindeki doktor bana 14/10 olursa hemen iyi bir hastaneye git demişti, tabi ben de protein kaçağı da tespit edildi. Bak ödem ve tansiyon riskli takipte kal, hatta istersen doktoruna mesaj at. Tuzsuz ye, serin bir yerde dur hatta soğuğa yakın ılık bir duş iyi gelir belki

Kizlar en son tansiyonum 10 6 cikti. Bugun biraz fazla yordum sanirim kendimi hic ayagimi uzatmamistim. Biraz cok ayakta kaldim. Biraz da canim sikildi o yuzden oldu heralde
Merhaba canım, önceki mesajını görmedim buna istinaden yazıyorum aman dikkat et. Gebelikte yüksek tansiyon çok ama çok önemli. Sürekli ölçüm yap 12,8 üzerine çikmasin. Ben çok sıkıntı yaşadım o yüzden tansiyonla ilgili yazan gebe görünce mutlaka uyariyorum

Oglumda catlamamistim belki sende catlamazsin
İnşallah canım
Kizlar en son tansiyonum 10 6 cikti. Bugun biraz fazla yordum sanirim kendimi hic ayagimi uzatmamistim. Biraz cok ayakta kaldim. Biraz da canim sikildi o yuzden oldu heralde
Canım geçmiş olsun sen her ihtimale karşı tuzu salt suyu artır. Psikoloji çok etkiliyor inşallah tekrar yaşamazsın. Benim de ayaklar çok şiş olmadı olmadı diyordum tam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…