Bende aynı taktiği uyguluyorum bakalım ne zamana kdr idare etcek hergün yeni bi huy edinioAldığım emziği tuttu çok şükür canım devamı gelir uyunana kadar emdi kucagmda sonra cikardm uyudu
Canım bide sana kitaptan bahsetmiştim ya orda kusmayı azaltmak için beslenmeden sonra yarım saat yatırmayın dik durması lazım diyor 15-20 dk kucağımda tutuyorumAldığım emziği tuttu çok şükür canım devamı gelir uyunana kadar emdi kucagmda sonra cikardm uyudu
Kesinle öle canim keseyi bile gordum bugün harika bisi Rabbim tüm anne olmak isteyenlere nasib etsin insaallahDemekki rabbim isteyince imkansız diye bişey yok doğru zamanı varmış
Aynen canim dün doktorda aynısını dedi bana hemen gazı çıktı diye yatirma dedi gerçekten yarım saat omzumda tutuyorm bı sürü gaz çıkarıyor çocuk bide her istediğinde de emzirmiyorm gazı olan bebek ağlarken aranırms emincede rahatlarmis bende her seferinde memeyi veriyordm çocuk çıkarıyordu tabi şimdi emzik veriyorm artk dilinden anlıyormCanım bide sana kitaptan bahsetmiştim ya orda kusmayı azaltmak için beslenmeden sonra yarım saat yatırmayın dik durması lazım diyor 15-20 dk kucağımda tutuyorum
Aminn canım inşallah dileyen herkese sonuna kadar götürsün inşallah RabbimKesinle öle canim keseyi bile gordum bugün harika bisi Rabbim tüm anne olmak isteyenlere nasib etsin insaallah
Benimkiler emzigi tutamadigi icin cokurdatiyoMaşallah canım çok şükür benimki emziği cok cok ses çıkartarak emiyorsa gerçekten aç yalandan tutuosa değil onada dikkat et
He aklımda bulunsun bak buda zaten aç olunca hayatta susmuyor koparıyor yaygarayiMaşallah canım çok şükür benimki emziği cok cok ses çıkartarak emiyorsa gerçekten aç yalandan tutuosa değil onada dikkat et
Emzik konusunda inatçı olmak lazım sanırım canım ısrarla vermek lazm ben bayadr uğrasiyorm başardım.Benimkiler emzigi tutamadigi icin cokurdatiyooglum az tutabiliyo ama kiz hala istemezse kusmaya meyilli ogurup duruyo
Emen cocuk emiyo canim yaa ilk oglum hic ugrastirmamisti hemen almisti yeni nesil garip. Mesela 40 gun uyur bebek derler 5 saat uyanik kaldiklarini biliyorum. Bugun doktora gidemedik yarin insallah gidicez ve bunu sorucam. Neden uykuya dalamazlar karinlari tok midede gaz yok altlari temiz ama bi uykuya gecis sorunumuz var. Artik sutumden suphelenicem az kaldi.Emzik konusunda inatçı olmak lazım sanırım canım ısrarla vermek lazm ben bayadr uğrasiyorm başardım.
Gecmio valla napim hastaneye bile taksiye bindim kenarda param vardı oda gitti taksiye yol bitmek bilmedi 15 gun nasil geçer bilmemAminn canım inşallah dileyen herkese sonuna kadar götürsün inşallah Rabbimtatlı heyecanlar zaman da geçmez sana şimdi.
Aynen bazen uykuya geçiş çok zor oluyor 5 saat gözünü kirpmadigiini bilirim bende bide 24 saatin 20 saati uyur derler artk neyden rahatsız oluyorlarsa ben kucağımda kalp hizamda uyutup yatağına öyle koyuyorum uyanmiyor baya Dalana kadar bekliyorum ama .Emen cocuk emiyo canim yaa ilk oglum hic ugrastirmamisti hemen almisti yeni nesil garip. Mesela 40 gun uyur bebek derler 5 saat uyanik kaldiklarini biliyorum. Bugun doktora gidemedik yarin insallah gidicez ve bunu sorucam. Neden uykuya dalamazlar karinlari tok midede gaz yok altlari temiz ama bi uykuya gecis sorunumuz var. Artik sutumden suphelenicem az kaldi.
Geçer canım inşallah dualarla geçir hem ferahlarsn vesvesen olmaz hemde zaman çabuk akar hem olumlu düşün bide her kontrolunde.Gecmio valla napim hastaneye bile taksiye bindim kenarda param vardı oda gitti taksiye yol bitmek bilmedi 15 gun nasil geçer bilmem
O deilde rahim ağzını dikebiliriz gerekli olabilir dedi ona takildim ama yapcak bisi yok saglikli olsunda ne yaparlarsa yapsinlarGeçer canım inşallah dualarla geçir hem ferahlarsn vesvesen olmaz hemde zaman çabuk akar hem olumlu düşün bide her kontrolunde.
Kim dediyse yalan söylemişEmen cocuk emiyo canim yaa ilk oglum hic ugrastirmamisti hemen almisti yeni nesil garip. Mesela 40 gun uyur bebek derler 5 saat uyanik kaldiklarini biliyorum. Bugun doktora gidemedik yarin insallah gidicez ve bunu sorucam. Neden uykuya dalamazlar karinlari tok midede gaz yok altlari temiz ama bi uykuya gecis sorunumuz var. Artik sutumden suphelenicem az kaldi.
Hepsi kusuyor anladığım kadarıyla acaba ne zaman geçer az önce batırdı benimki yine ortalığıBenimkiler emzigi tutamadigi icin cokurdatiyooglum az tutabiliyo ama kiz hala istemezse kusmaya meyilli ogurup duruyo
Bende bazen birinden birini kucagimda uyutuyorum ama suanko gibi ikiside uyanik ve uyutmaya calisinca iskenceye donuyor olay. Kiza emzik verdim az zorladim kustu. 5 bucuktan beri uyaniklar besigi salliyorum surekliAynen bazen uykuya geçiş çok zor oluyor 5 saat gözünü kirpmadigiini bilirim bende bide 24 saatin 20 saati uyur derler artk neyden rahatsız oluyorlarsa ben kucağımda kalp hizamda uyutup yatağına öyle koyuyorum uyanmiyor baya Dalana kadar bekliyorum ama .
Yan komsumun kizina gipta ederdim. Bunlar kadar kucukte degildi doyurur atardi besige gik demezdi o cocuk ne ninni ne sallama kendi kendine uyurdu. Bunlarin icine canavar kacmis amuda kalkicam uyusunlar diye ama yine yaranamam bunlaraKim dediyse yalan söylemişuyuyan bebek kimin göstersin hemen ayaklarım uyuşuyor yorgunluktan
Ayy cok sukur benimkiler batiracak kadar degil kesik kusuyolar geneldeHepsi kusuyor anladığım kadarıyla acaba ne zaman geçer az önce batırdı benimki yine ortalığı
Neden öyle dediki acaba eğer öyle bı durumda varsa erkenden bunu fark etmeleri güzel önlemi alınmis olur çünkü belli bı haftası var yapılması için .O deilde rahim ağzını dikebiliriz gerekli olabilir dedi ona takildim ama yapcak bisi yok saglikli olsunda ne yaparlarsa yapsinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?