Canım bide sana kitaptan bahsetmiştim ya orda kusmayı azaltmak için beslenmeden sonra yarım saat yatırmayın dik durması lazım diyor 15-20 dk kucağımda tutuyorum
Aynen canim dün doktorda aynısını dedi bana hemen gazı çıktı diye yatirma dedi gerçekten yarım saat omzumda tutuyorm bı sürü gaz çıkarıyor çocuk bide her istediğinde de emzirmiyorm gazı olan bebek ağlarken aranırms emincede rahatlarmis bende her seferinde memeyi veriyordm çocuk çıkarıyordu tabi şimdi emzik veriyorm artk dilinden anlıyorm oda dün hastanedn geldiğimizden beri çok iyi şükür

Emzik konusunda inatçı olmak lazım sanırım canım ısrarla vermek lazm ben bayadr uğrasiyorm başardım.
Emen cocuk emiyo canim yaa ilk oglum hic ugrastirmamisti hemen almisti yeni nesil garip. Mesela 40 gun uyur bebek derler 5 saat uyanik kaldiklarini biliyorum. Bugun doktora gidemedik yarin insallah gidicez ve bunu sorucam. Neden uykuya dalamazlar karinlari tok midede gaz yok altlari temiz ama bi uykuya gecis sorunumuz var. Artik sutumden suphelenicem az kaldi.

Aynen bazen uykuya geçiş çok zor oluyor 5 saat gözünü kirpmadigiini bilirim bende bide 24 saatin 20 saati uyur derler artk neyden rahatsız oluyorlarsa ben kucağımda kalp hizamda uyutup yatağına öyle koyuyorum uyanmiyor baya Dalana kadar bekliyorum ama .

Kim dediyse yalan söylemiş uyuyan bebek kimin göstersin hemen ayaklarım uyuşuyor yorgunluktan

Bende bazen birinden birini kucagimda uyutuyorum ama suanko gibi ikiside uyanik ve uyutmaya calisinca iskenceye donuyor olay. Kiza emzik verdim az zorladim kustu. 5 bucuktan beri uyaniklar besigi salliyorum surekli

Kim dediyse yalan söylemiş uyuyan bebek kimin göstersin hemen ayaklarım uyuşuyor yorgunluktan
Yan komsumun kizina gipta ederdim. Bunlar kadar kucukte degildi doyurur atardi besige gik demezdi o cocuk ne ninni ne sallama kendi kendine uyurdu. Bunlarin icine canavar kacmis amuda kalkicam uyusunlar diye ama yine yaranamam bunlara ikiside ayni anda agliyo keske video atabilsem

O deilde rahim ağzını dikebiliriz gerekli olabilir dedi ona takildim ama yapcak bisi yok saglikli olsunda ne yaparlarsa yapsinlar
Neden öyle dediki acaba eğer öyle bı durumda varsa erkenden bunu fark etmeleri güzel önlemi alınmis olur çünkü belli bı haftası var yapılması için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…