2019 DA TÜP BEBEK DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR BURAYA

meraba cnm. tedavin iyi olur inşallah. tup bebek bölümüne gittikten hemen sonramı karar veridi. süreç nssıl
evet canım hem yaşımızdan dolayı 6 yıllık da evliyiz iki tane iğneli aşılama da olunca biz tüp bebek istiyoruz dedik doktora tamam dendi zaten hacettepe de özel muayene olduk prof gurkan beye

Slm kızlar bende haziranda 4 yıl olacak evlilik.hic gebe kalmadım bir aşılama girişimi oldu ama yumurta iğnelere hiç tepki vermedi tedavi kesildi direk tüp bebek denildi hatta onda bile şansımın pek olmadığı söylendi primermenapoz tanisi var bende.hataya taşındım bu süreçte ara verdim çok sarsılmıştım burda ozelde başladım 4 ay kadar oldu on hazırlık ilaçlar kullandım devam ediyorum martta artık iğnelere başlarız dedi ama ben deli korkuyorum bu tüp bebekten ya süreci yaşayanlar anlatabilirmi korkudan gidemiyorum ben yaa:((

Merhaba kızlar bende üçüncü tüp bebeğe başlayacağım inşallah bugün adet oldum iki defa Trabzon medical parkta denemem oldu bu üçüncü.Bizdeki problem eş kaynaklı sperm ileri hız yok ve ben 4 yıldır uğraşıyorum 8 yaşında doğal yollarla olmuş bir oğlum var şükür ama kardeş diye ağlaması beni çok üzüyor o yüzden bu kadar uğraşıyorum ama kararsızım tine Trabzon’da mı yapsam yoksa İstanbul a mı gitsem.Doktorum bana bu defa havuz yapıp pgt yapalım defi.En son tüp bebekte 5 yumurtam olmuştu 2 tane 5. Gün embriyosu kondu kimyasal oldu.Şimdi çok kararsızım maliyet çok artıyor ve garantisi de yok.Üçüncü defa olunca umutlar azalıyor sanırım.

evet canım hem yaşımızdan dolayı 6 yıllık da evliyiz iki tane iğneli aşılama da olunca biz tüp bebek istiyoruz dedik doktora tamam dendi zaten hacettepe de özel muayene olduk prof gurkan beye
bizde 3 yıllık evliyiz. bakalım hemen başlayacaklarmı tüp bebeğe.

Merhabalar. Benimde 3. Tüp bebek denemem olacak. Ama merkeze karar veremedim. Elimi hızlı tutmam lazım. Yaş oldu 39.

Merhabalar. Benimde 3. Tüp bebek denemem olacak. Ama merkeze karar veremedim. Elimi hızlı tutmam lazım. Yaş oldu 39.
Nerde düşünüyorsun ben çalıştığım için anca Trabzon’da yaptırabilirim.Bu aynı merkezde üçüncü ama dediğim gibi nasip kısmet.Sizdeki sorun ne acaba

Yaş ve kilo. Yaşa bağlı yumurta kalitesizliği. Şimdide bir polip eklendi.geçen hafta turan çetin tüp merkezine gittiğimde öğrendim polipide. Gittiğim her dr yaş çok önemli diyor.

Yaş ve kilo. Yaşa bağlı yumurta kalitesizliği. Şimdide bir polip eklendi.geçen hafta turan çetin tüp merkezine gittiğimde öğrendim polipide. Gittiğim her dr yaş çok önemli diyor.
Kesinlikle bizde erkek sorunu ama benimde yaş 37 tabi yumurta sayısı da kalitesi de azalıyor yaşla beraber.

bizde 3 yıllık evliyiz. bakalım hemen başlayacaklarmı tüp bebeğe.
3. yılı tamamlamışsan başlar canım eşinin 5 yılı geçkin sigortasını soruyorlar falan iki iğneli aşılama şart klomenle olanları kabul etmiyorlar bildiğim bunlar canım

hangi şehirdesiniz?
hayırlarla sağlıcakla inşallah evlatlarımıza kavuşuruz amin

Merhaba kızlar bende üçüncü tüp bebeğe başlayacağım inşallah bugün adet oldum iki defa Trabzon medical parkta denemem oldu bu üçüncü.Bizdeki problem eş kaynaklı sperm ileri hız yok ve ben 4 yıldır uğraşıyorum 8 yaşında doğal yollarla olmuş bir oğlum var şükür ama kardeş diye ağlaması beni çok üzüyor o yüzden bu kadar uğraşıyorum ama kararsızım tine Trabzon’da mı yapsam yoksa İstanbul a mı gitsem.Doktorum bana bu defa havuz yapıp pgt yapalım defi.En son tüp bebekte 5 yumurtam olmuştu 2 tane 5. Gün embriyosu kondu kimyasal oldu.Şimdi çok kararsızım maliyet çok artıyor ve garantisi de yok.Üçüncü defa olunca umutlar azalıyor sanırım.
umutlarınız azalmasın benim başka bir konumda Saye- Saye- arkadaşımın 4. tüp bebeğinde ikizlere hamile şimdi herkes çok zorluklar yaşıyor ben de maddiyat nedeniyle bir türlü tüp bebeğe geçememiştik bakalım nasipse mart ayında tedavimiz başlıyor

3. yılı tamamlamışsan başlar canım eşinin 5 yılı geçkin sigortasını soruyorlar falan iki iğneli aşılama şart klomenle olanları kabul etmiyorlar bildiğim bunlar canım
saol cnm tşk ederm. inş tedavinde başarılı olr

umutlarınız azalmasın benim başka bir konumda Saye- Saye- arkadaşımın 4. tüp bebeğinde ikizlere hamile şimdi herkes çok zorluklar yaşıyor ben de maddiyat nedeniyle bir türlü tüp bebeğe geçememiştik bakalım nasipse mart ayında tedavimiz başlıyor
Ama insan negatifleri göre göre iyice umutsuzluğa kapılıyor ve yıpranıyorsun.İnşallah güzel haberler alırız.

Ama insan negatifleri göre göre iyice umutsuzluğa kapılıyor ve yıpranıyorsun.İnşallah güzel haberler alırız.
kesinlikle öyledir canım ama sen umutlu ol bak bir de bakmışşın bu sefer olur hayırlarla sağlıcakla ..amin hepimiz seviniriz inşallah canım amin

Bugün başka bir doktora gittim sayıma baktırayım diye 5 yumurtam varmış off çok kararsızım ne yapsam diye geçen aylarda 7-8 oluyordu başlayacağım stresine girince azalıyor.Bir öncekinde de 5 tane vardı ve ancak bir tane sağlıklı kalmıştı 5. güne o da tutmadı.Şimdi ne yapsam çok kararsızım başlasam mı bir daha ki ayı mı beklesem.

Benim ailem Ankara da git gel yapıyorum. Ben novaart tüp bebek merkezine gidiyorum. 3.tedaviye başlayacağım. Yine orayı tercih edeceğim. Kayseride devlet hastanesine de gittim, Ankara başkent Üniversitesi hastanesine de gittim memnun kalmadım. Kilom vardı biraz kilo veriyorum şuan. 2. Denemem tuttu sonra düşükle sonuçlandı.
Merhaba Ankara başkentten neden memnun kalmadınız doktorunuz kimdi bende oraya gidiyorum durumumuz aynı sızınle

Bugün başka bir doktora gittim sayıma baktırayım diye 5 yumurtam varmış off çok kararsızım ne yapsam diye geçen aylarda 7-8 oluyordu başlayacağım stresine girince azalıyor.Bir öncekinde de 5 tane vardı ve ancak bir tane sağlıklı kalmıştı 5. güne o da tutmadı.Şimdi ne yapsam çok kararsızım başlasam mı bir daha ki ayı mı beklesem.
canım diğerinde tek kaldı diye yine tek kalacak diye düşünme belki 3 tanesi kalacak yeniden bir yumurta daha 6-7 olacak canım stres oldukça da hep kendimize yapıyoruz gerçi iyice düşün hazır olduğunda başla tedavine hazır olmak çok önemli

Back
X