Kızlar Merhaba .Bilgi edinmek için ve bebek gelişimlerini takip etmek için bir arada toplanabilecegimiz . Biz anne adaylarının yaşadıklarımızı paylaşarak birbirimize destek olabilecegimiz bir ortam oluşturmak istedim. İnşAllah güzel deneyimlerimiz ve arkadaşlıklarımız olması dileğiyle....
Ben hamileliğimi 3 gün önce öğrendim ya siz???
Cakmak Erdem asla tavsiue etmiyorum tuylerim diken diken oluyor onunden gecince .asla be asla gitmeyin Central hospital figen hanim Fatma hanim var. Onlara gidin cok asiri farku da yok fiyat olarak.kendinize deger verin. Aman dogum iste demeyib.ben gittim cok pismanjm.su an ikinciyi dusunmuyirsam onlarin yuzundenMerhaba BAYANLAR istanbul anadolu yakasında oturuyorum 3,5 aylık hamileyim iyi bir doktor ve hastane arayışındayım. çakmak erdem hastanesi Yasemin Çakar hnıma giden var mı? veya hastane önereceğiniz yer.
bende araştırdım canım da evet çok şikayet var. galiba özel sağlık sigortası yaptırıcam Florence şişliye :)Cakmak Erdem asla tavsiue etmiyorum tuylerim diken diken oluyor onunden gecince .asla be asla gitmeyin Central hospital figen hanim Fatma hanim var. Onlara gidin cok asiri farku da yok fiyat olarak.kendinize deger verin. Aman dogum iste demeyib.ben gittim cok pismanjm.su an ikinciyi dusunmuyirsam onlarin yuzunden
O indirimler bitmiyor merak etme henüz erken yaz sonu daha çok oluyorHanimlar merhaba 13 haftalik olcm 23 nisanda. Sizce 23 nisan indirimlerinden bebege alisveris yapmaya baslasam mi ? Erken mi ne dersiniz ? Aslinda cinsiyetten sonra alisverise baslamak istiyordum ama 23 nisan indiriminden yararlansam mi dedim ne dersiniz ??
Sizin adınıza sevindim. Bende hala devam ediyor çok yorgun gösteriyorumKızlar merhaba. Öncelikle hepimizin gebelikleri hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bir aksilik olmazsa ben de Ekim ayında bebeğime kavuşacağım inşallah. Benim ilk çocuğum olacak. Henüz alışveriş veya hazırlıklara başlamadık. Bu arada benim aşırı mide bulantım ve bağlantılı olarak istifralarım oldu, yeni yeni azalmaya başladı şükür. Henüz bebeğin cinsiyetini öğrenmedik.
Canım başka doktora da git istersen rahat etsin gönlün oda normal derse takılacak bişey değildir bu arada son adetin hangi ay seninKizlar dun kontrolum vardi 16 haftalik olduk cinsiyetimiz kesinlesti erkekmis. Hersey cok iyi dedi doktor fakat kafama takilan bisey oldu. Plesentan önde dedi ama bu zamanlarda boyle seyler olabilir 7.aya kadar duzelir dedi. İlk hamileligim oldugu icin kafaya taktim. Doktorum beni korkutmak istemedigi icin mi duzelir dedi acaba yoksa gerçekten duzelir mi aranizda tecrubeli olan var mi bu konuda?
Canm 2 ocak benim son tarihim. 16+2 yiz bugun. Evet başka bir doktora daha gidicem canm. Araştırdığım kadarıyla bebek buyudukce plasenta yukari dogru çıkıyormuş 30.haftaya kadar duzelmezse sezeryan olma ihtimali oluyormus. İnsallah duzelir. Siz nekadarliksiniz?Canım başka doktora da git istersen rahat etsin gönlün oda normal derse takılacak bişey değildir bu arada son adetin hangi ay senin
Yaa kötüymüş baya umarım senin ki iyi geçer biz 15 haftaya girdikCanm 2 ocak benim son tarihim. 16+2 yiz bugun. Evet başka bir doktora daha gidicem canm. Araştırdığım kadarıyla bebek buyudukce plasenta yukari dogru çıkıyormuş 30.haftaya kadar duzelmezse sezeryan olma ihtimali oluyormus. İnsallah duzelir. Siz nekadarliksiniz?
Bende 2 haftadir öksürüğüm grip gbi basladi öksürüğe döndü doktoruma sordum bitkisel nane limonlarla zencefil ballarla idare etmeye calis dedi. Sende oyle yap canmBen de bugun itibarıyla 15+1im kizlar iki gündür gribim maalesef acaba bebeğe bir zararı olur mu
Ben emin değilim bir haftadır değişik bişey hissettim acabalar içindeyim eğer oysa genelde akşamları oluyorHanimlar bebeginin hareketini hissetmeye baslayan var mi aranizda? Gece mi daha cok hareket ediyor gunduz mu genellikle?
Ay bende 10 gundur yada yaklask 2 haftadir hissediyorum biseyler muhtemelen bebisin hareketleri. Genellikle ben yattgmda yada oturdugumda hissediyorum. Tuhaf bir his anlamlandiramadgm kıpır kıpır boyle itiyor gbi icerden dışarıya pıt pıtBen emin değilim bir haftadır değişik bişey hissettim acabalar içindeyim eğer oysa genelde akşamları oluyor
Bende öyle olmuyor biri cimcik yapar gibi bilemedim sende öyle hissediyormusn? Doktoruma bi sormam lazımAy bende 10 gundur yada yaklask 2 haftadir hissediyorum biseyler muhtemelen bebisin hareketleri. Genellikle ben yattgmda yada oturdugumda hissediyorum. Tuhaf bir his anlamlandiramadgm kıpır kıpır boyle itiyor gbi icerden dışarıya pıt pıt
Aci yada agri sızı falan mi veriyor? Kac haftaliksin canm? Benimki 10 gundur hergun ayni tarzda hareket olunca bebegimin hareketleri diye anlamlandirdim. Boyle nasl desem karninda gaz varmis gbi gaz hareketi gbi ama ondan daha etkiliBende öyle olmuyor biri cimcik yapar gibi bilemedim sende öyle hissediyormusn? Doktoruma bi sormam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?