2019 Ekim Anneleri Burada Toplanalım...

hamileliginizi ilk ne zaman öğrendiniz

• 1hafta önce

OY: 11 22,4%
  • 5 gün önce

OY: 6 12,2%
  • 3 gün önce

OY: 6 12,2%
  • 1 gün önce

OY: 5 10,2%
  • Veya burda yazılı olmayan başka bir günde

OY: 21 42,9%

• Ankete Katılan
    49
evet biliyorum ama işte merakta ettim soralım dedim. hayırlısı ile inşallah :)

Kizlar suan 13 haftalik olup pantolonlari skan var mi? ben 13 um ve hic kilo almadm. Hatta hamile kaldığım kilodan 1 kilo asagiya dustum mide bulantısından yemek yiyemedim 6.haftadan beri. Ama yinede suan pantolonlarm patlıcak gbi hissediyorum skmaya başladı karnm ağrıdı hatta sktgndan. Sizde de var mi ayni durum?

Bende aynı durumdayım . Bulantılar beni benden alıyor kilo almadım zayıfladım ama pantolon sıktığı için eşofman ile geziyorum .

selam ben yeni anne değilim ama ekimde tekrar anne olacağım inşallah.
27.11.2019
çok fenayım kusma yok bu sefer ama bulantı ve miğde kaıznmasından duramıyorum ilaçta alıyırum ama nafile önceki hamileliklerimde serumla ayakta duruyordum koca tabak yemek yiyorum yememiş gibiyim

Aynı durum bende de var kilom aynı ama pantolonlar sıkıyor elbise giyiyorum hava soğuk diye çorapta giyiyorum o bile sıkıyor bi de benim karnımın etrafında damar gibi kirmizi seyler çıkmaya başladı sen de de var mı

Ya damar yokta gobek deligim aciyor sizliyor ara ara etrafi kızariyor boyle dokunulmuyor. Karnimda etrafinda filan oyle belirgin izler damarlar catlaklar yok sende basladiysa bence bebek yagi filan sur canm sonra iz kalmasn. Dun dayanamadm hamile pantolonu aldm ben valla

11.ay kasim yalniz ekim oldugundan emin misiniz?

Haklisin aslında sürsem iyi olur zaten benim karnım çıkmaya başladı zayifim daha belli oluyor karin icimde dar sanirim gobek pat diye cikti hemen kasimamaya calis badem yağı diyorlardı rahatlatiyormus biraz denemedim bu hafta deneyip söylerim sana da

Valla benimda ayni gobegim hemen ckmaya basladi bikac arkadasim pantolonlarm skyor diyince sasirdi hatta. Ama kilo almadm hatta verdim orasida ilginc. Bide karnim ve biraz ust tarafi sertlesmeye basladi normalde etim yogurt gbi gevsektir buarada badem yagini bende duydum da ona da tuylenme yapiyor diyorlar bebek yagi yada kakao ve hindistan cevizi yagi karışımı yapiyormus aktarlar arkadasimda onu deniyor bakalm iyi olursa bende sana yazarm tatlm

bende kilo almadım herkes aşırı verdin diyor ama aynen karın çevresinde genişleme var karnımın üstü sertleşti oğlumda böyle olöamıştı anlamadım oyuzden

folic acid kullanmaya devam eden var mı? üç aydan fazla kullanma dediler bana zaten multivitaminimin içinde var diye kullanmıyordum zaten

folic acid kullanmaya devam eden var mı? üç aydan fazla kullanma dediler bana zaten multivitaminimin içinde var diye kullanmıyordum zaten
Benim ilk hamileligim oldugu icin kan degerlerimin hepsi iyiydi folik asit demir dahil hepsini ölçtürdüm iyi cknca kullanmadm ne vitamin ne folik asit. Kimyaciyim fazla kimyasala maruz kalmaktan yana degilim.

Benim ilk hamileligim oldugu icin kan degerlerimin hepsi iyiydi folik asit demir dahil hepsini ölçtürdüm iyi cknca kullanmadm ne vitamin ne folik asit. Kimyaciyim fazla kimyasala maruz kalmaktan yana degilim.
bencede gerekli olmadıkça kullanmamak lazım.benm demir b12 falan düşük takviye alıyorum oyuzden.benim ikinci hamileleiğim depolarım boşaldı muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…