2019 Ekim Anneleri Burada Toplanalım...

hamileliginizi ilk ne zaman öğrendiniz

• 1hafta önce

OY: 11 22,4%
  • 5 gün önce

OY: 6 12,2%
  • 3 gün önce

OY: 6 12,2%
  • 1 gün önce

OY: 5 10,2%
  • Veya burda yazılı olmayan başka bir günde

OY: 21 42,9%

• Ankete Katılan
    49
cinsiyet öğrenen yok mu henüz?12.haftadayım iki hafta sonra giricem ultrason a bidaha belki belli olur

Merhaba kızlar, benim gecen haftalarda göüsleşrm hem çok hassas hemde büyümüştü ama bir haftadır sanki eski halini aldı hassiyet kalktı. Böyle olan var mı aranızda

Merhaba kızlar, benim gecen haftalarda göüsleşrm hem çok hassas hemde büyümüştü ama bir haftadır sanki eski halini aldı hassiyet kalktı. Böyle olan var mı aranızda
Benimde o sekilde ara ara artyo geri azalyo bazen agri oluyor bazen iyi.

Benimde gobek deligimden yukarisi 4-5 parmak genisliginde felaket sertlesti korkuyorum. Neden olabilir ki acaba

Benimde o sekilde ara ara artyo geri azalyo bazen agri oluyor bazen iyi.

Benimde gobek deligimden yukarisi 4-5 parmak genisliginde felaket sertlesti korkuyorum. Neden olabilir ki acaba
Bende de zaman zaman öyle sertleşme oluyo ama ben bagirsaklarimdan dolayı olduğunu düşünüyorum bebek henüz baya aşağıda olmasına rağmen bagirsaklarimdan dolayı karnım yamuluyo ve sertleşiyor ben de miyomda var o da bagirsaklarima baskı yapıyo ben ondan oluyodur diye düşünmüştüm

Miyom hamilelikte mi oldu yoksa varmıydı canım , geçmiş olsun

Hım çok geçmiş olsun ağrı flan mı oluyor nasıl anladın kontrollerde mi belli oldu
Hemen hemen her hafta gitmeme rağmen 8. Haftada tespit edildi 8 cm zaten ilk haftalardan başladi aralıksız sancı ağrı yaşadım 9. Haftada yoğun kanamayla hastaneye yattım melegimi kaybettim sandım ama şükür ki hala benimle 13 haftalık oldu sancılar azaldı ama azıcık ayakta dursam ya da azıcık yürüdüm evin içinde bile şiddetli bel ağrısı yapıyo ama evladıma bişey olmasın ben dayanirim her şeye

Bulantıların var mı peki ben bulantı hala yasıyorum

Bulantıların var mı peki ben bulantı hala yasıyorum
Yok şuan 13+1 haftalık olduk. Mide bulantim erken bitti şükür genelde belli kademeler varmış yani eğer hala devam ediyosa 14. Haftadan sonra bitebilir eğer devam ederse 16. Haftadan sonra gibi bazı şeyler okumuştum. İnşallah en kısa zamanda sizin de bulantilarinjz geçer ben o dönem soda ile falan bastiriyodum ve katı şeyler yiyodum. Tost vs gibi ki ben hamilelikten önce kahvaltıda bile bi dilim ekmeği bitirmezdim hayatımda ekmeğin pek yeri yoktu hamilelikte her şeyi ekmekle yedim. Katı olunca midemi tutuyodu.

İnsallah benimde erken biter bakalım 14 haftamda ne olcak

Merhaba BAYANLAR istanbul anadolu yakasında oturuyorum 3,5 aylık hamileyim iyi bir doktor ve hastane arayışındayım. çakmak erdem hastanesi Yasemin Çakar hnıma giden var mı? veya hastane önereceğiniz yer.

Bende bugun doktoruma sordum rahim buyudugu icin normal dedi korkacak bisey yok dedi. Bebek asagida ve cok kucuk oldgnu bilmeme ragmen tedirgin oldum ama dedigin gbi bagrsak hareketlerinden de olablr. Sanada gecmis olsun canm benim saglikla bebegni al ins kucagina

Bende 7 cmken aldirmistim. Simdi tekrar cikmis ama bebege zarari yok dedi. Umarim buyumez :/
Bana bi Dr normal doğum yapamazsın sezaryende de dikey kesi gerekir gibi biseyler söyledi ama ben pek takmadım sürekli gittiğim bi doktorum var o ben hiç Bir şey sormadan normal doğuma engel bi durum yok dedi başlarda inanılmaz tedirgindim ama artık içim çok rahat inşallah daha fazla büyümez meleğime zarar vermez aklıma geldikçe sukrediyorum dua ediyorum tüm annelere anne olmak isteyenlere ve anne adaylarına

Amin saglikla kucagmiza alalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…