2019 Ekim Anneleri Burada Toplanalım...

hamileliginizi ilk ne zaman öğrendiniz

• 1hafta önce

OY: 11 22,4%
  • 5 gün önce

OY: 6 12,2%
  • 3 gün önce

OY: 6 12,2%
  • 1 gün önce

OY: 5 10,2%
  • Veya burda yazılı olmayan başka bir günde

OY: 21 42,9%

• Ankete Katılan
    49
Aaaa ayniyiz ben de 10 Ocak siz kalp atışı duydunuz mu ben yarın gidicem de merak ediyorum
Yok canım pazartesi gidecem kalp atışı için bende korkuyorm ya duyamazsak diye bazen öyle düşünceler geliyor aklıma şeytan vesvese veriyor sanki inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucagimiza

Yok canım pazartesi gidecem kalp atışı için bende korkuyorm ya duyamazsak diye bazen öyle düşünceler geliyor aklıma şeytan vesvese veriyor sanki inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucagimiza
Ben de şimdi biraz araştırdım 6. Haftada duganlarda var ama duymayanlar daha çok gibi genelde 7. Hafta da duyanlar çok yani ümitsizliğe kapılmayalım ben çok umutlanmistim duyarım diye ama şuan o heyecan gitti kese görünür ama kesinlikle . Hayırlısı bakalım ben yarın sonucu burdan da paylaşırım

Aynen kese görünür bende geçen hafta gördüm kalp atışları için pazartesi gidecem bakalm hayırlısı olsun inşalalh

İnşAllah benimkide büyürse en kısa zamanda ben de duyarım kalp atışlarını

Aynen kese görünür bende geçen hafta gördüm kalp atışları için pazartesi gidecem bakalm hayırlısı olsun inşalalh
Gittim bugün keseyi de gördüm kalp atışını da duydum gözlerimden yaşlar süzüldü ellerim titriyodu yaa mükemmel bişey yalnız gitmek zorunda kaldım eşim yurtdışında görevde bu mutluluğu onunla yaşamayı isterdim ama nasip. Her aşaması bambaskaymis .anayım ben yaaa :)))))))))

ne guzel ya darısı basıma bende ekseyı gordum 5 haftada, 7 haftada kalp atısını duymak ıcın cagırıd.. inşallah duyarım.. buarada bayanlar kese içind ebeyaz kısım vardı o bebk mı oluyor.. doktor yok artık daha bebk oluşmadı o olsa olsa yok sacı dedı.. oylemı sızcede kızlar?

Valla bana kalbini bile gösterdi atarken hafif yanıp sönüyo gibiydi bebek oluşmaya başlamış dedi gösterdi ölçtü 6mm dedi resmen vücudunun yarısı kalpten oluşuyordu . Yani bebek görünüyor tabiki. Kalp sesini duydum gözlerimden süzüldü yaşlar inanılmaz bişey 6 mm lik bi şey ve küt küt atıyor kalbi .ben devlet hastanesinde hamile kalmadan önce korunmayı bırakınca gittim dr sevdim ilgili bi adam çok güzel yaklaşımı var eğer Dr unuz sizi tatmin etmiyorsa kesinlikle değiştirin sizi strese sokmicak bi uzman bulun kendinizi yanında rahat hissedeceğiniz sorularınızdan sıkılmayan . Rabbim hayırlısını nasip etsin herkese bu mutluluğu

Cok memnunun cok sevecev guleryuzlu... hadi bakalim goster bana keseyi hangisi falan diye espriler yapiyor.. benim kese daha 8mm kucuck yavrum :)

Ne güzel canım bakalm bnde pzrtsi gitcem inşallah duyarım bnde

8 haftalıgım ve bogaz enfeksiyonu geçiriyorum antibiyotik kullanmam lazımmış böyle bir durumda olan varmı off ben o bas agrılarında agır kesici içmezken simdi bu ne ya

Hayırlı olsun cnm duymuşsun kalp atışını darısı bana İnşAllah 13 de randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…