Ben de arkadaşlarıma vs herkese söyledim aileler akrabalar dışında çevremiz biliyo kendimi de anakralice ilan ettim :))
O zaman ben de 6 haftalık oluyorm 10 ocakti son adet ilk günüevet son adet tarihinizin ilk gününe göre .. bizde 8 haftalık olduk kalp atısları duyuldu :):
Aaaa ayniyiz ben de 10 Ocak siz kalp atışı duydunuz mu ben yarın gidicem de merak ediyorumO zaman ben de 6 haftalık oluyorm 10 ocakti son adet ilk günü
Yok canım pazartesi gidecem kalp atışı için bende korkuyorm ya duyamazsak diye bazen öyle düşünceler geliyor aklıma şeytan vesvese veriyor sanki inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucagimizaAaaa ayniyiz ben de 10 Ocak siz kalp atışı duydunuz mu ben yarın gidicem de merak ediyorum
Ben de şimdi biraz araştırdım 6. Haftada duganlarda var ama duymayanlar daha çok gibi genelde 7. Hafta da duyanlar çok yani ümitsizliğe kapılmayalım ben çok umutlanmistim duyarım diye ama şuan o heyecan gitti kese görünür ama kesinlikle . Hayırlısı bakalım ben yarın sonucu burdan da paylaşırımYok canım pazartesi gidecem kalp atışı için bende korkuyorm ya duyamazsak diye bazen öyle düşünceler geliyor aklıma şeytan vesvese veriyor sanki inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucagimiza
Aynen kese görünür bende geçen hafta gördüm kalp atışları için pazartesi gidecem bakalm hayırlısı olsun inşalalhBen de şimdi biraz araştırdım 6. Haftada duganlarda var ama duymayanlar daha çok gibi genelde 7. Hafta da duyanlar çok yani ümitsizliğe kapılmayalım ben çok umutlanmistim duyarım diye ama şuan o heyecan gitti kese görünür ama kesinlikle . Hayırlısı bakalım ben yarın sonucu burdan da paylaşırım
İnşallah sağlıkla sıhhatle kucahimiza alırız melekleriAynen kese görünür bende geçen hafta gördüm kalp atışları için pazartesi gidecem bakalm hayırlısı olsun inşalalh
İnşAllah benimkide büyürse en kısa zamanda ben de duyarım kalp atışlarınıBen de şimdi biraz araştırdım 6. Haftada duganlarda var ama duymayanlar daha çok gibi genelde 7. Hafta da duyanlar çok yani ümitsizliğe kapılmayalım ben çok umutlanmistim duyarım diye ama şuan o heyecan gitti kese görünür ama kesinlikle . Hayırlısı bakalım ben yarın sonucu burdan da paylaşırım
Gittim bugün keseyi de gördüm kalp atışını da duydum gözlerimden yaşlar süzüldü ellerim titriyodu yaa mükemmel bişey yalnız gitmek zorunda kaldım eşim yurtdışında görevde bu mutluluğu onunla yaşamayı isterdim ama nasip. Her aşaması bambaskaymis .anayım ben yaaa :)))))))))Aynen kese görünür bende geçen hafta gördüm kalp atışları için pazartesi gidecem bakalm hayırlısı olsun inşalalh
Gittim bugün keseyi de gördüm kalp atışını da duydum gözlerimden yaşlar süzüldü ellerim titriyodu yaa mükemmel bişey yalnız gitmek zorunda kaldım eşim yurtdışında görevde bu mutluluğu onunla yaşamayı isterdim ama nasip. Her aşaması bambaskaymis .anayım ben yaaa :)))))))))
ben 6.haftada duydum vajinal muayene yapıldı.Tam nezaman duydunuz canım kalp atışlarını birde üstten ultrasonlamı yoksa vajinal mi duydunuz?
Valla bana kalbini bile gösterdi atarken hafif yanıp sönüyo gibiydi bebek oluşmaya başlamış dedi gösterdi ölçtü 6mm dedi resmen vücudunun yarısı kalpten oluşuyordu . Yani bebek görünüyor tabiki. Kalp sesini duydum gözlerimden süzüldü yaşlar inanılmaz bişey 6 mm lik bi şey ve küt küt atıyor kalbi .ben devlet hastanesinde hamile kalmadan önce korunmayı bırakınca gittim dr sevdim ilgili bi adam çok güzel yaklaşımı var eğer Dr unuz sizi tatmin etmiyorsa kesinlikle değiştirin sizi strese sokmicak bi uzman bulun kendinizi yanında rahat hissedeceğiniz sorularınızdan sıkılmayan . Rabbim hayırlısını nasip etsin herkese bu mutluluğune guzel ya darısı basıma bende ekseyı gordum 5 haftada, 7 haftada kalp atısını duymak ıcın cagırıd.. inşallah duyarım.. buarada bayanlar kese içind ebeyaz kısım vardı o bebk mı oluyor.. doktor yok artık daha bebk oluşmadı o olsa olsa yok sacı dedı.. oylemı sızcede kızlar?
Cok memnunun cok sevecev guleryuzlu... hadi bakalim goster bana keseyi hangisi falan diye espriler yapiyor.. benim kese daha 8mm kucuck yavrum :)Valla bana kalbini bile gösterdi atarken hafif yanıp sönüyo gibiydi bebek oluşmaya başlamış dedi gösterdi ölçtü 6mm dedi resmen vücudunun yarısı kalpten oluşuyordu . Yani bebek görünüyor tabiki. Kalp sesini duydum gözlerimden süzüldü yaşlar inanılmaz bişey 6 mm lik bi şey ve küt küt atıyor kalbi .ben devlet hastanesinde hamile kalmadan önce korunmayı bırakınca gittim dr sevdim ilgili bi adam çok güzel yaklaşımı var eğer Dr unuz sizi tatmin etmiyorsa kesinlikle değiştirin sizi strese sokmicak bi uzman bulun kendinizi yanında rahat hissedeceğiniz sorularınızdan sıkılmayan . Rabbim hayırlısını nasip etsin herkese bu mutluluğu
Ne güzel canım bakalm bnde pzrtsi gitcem inşallah duyarım bndeGittim bugün keseyi de gördüm kalp atışını da duydum gözlerimden yaşlar süzüldü ellerim titriyodu yaa mükemmel bişey yalnız gitmek zorunda kaldım eşim yurtdışında görevde bu mutluluğu onunla yaşamayı isterdim ama nasip. Her aşaması bambaskaymis .anayım ben yaaa :)))))))))
İnşallah canım ben zaten dün de bahsetmiştim bugün duymayı beklemiyodum ama nasip oldu şükür inşallah sen de sorunsuz görürsünNe güzel canım bakalm bnde pzrtsi gitcem inşallah duyarım bnde
Inşallah canımİnşallah canım ben zaten dün de bahsetmiştim bugün duymayı beklemiyodum ama nasip oldu şükür inşallah sen de sorunsuz görürsün
Canım sen vajinal ultrasonla mi duydun normal ultrason la miİnşallah canım ben zaten dün de bahsetmiştim bugün duymayı beklemiyodum ama nasip oldu şükür inşallah sen de sorunsuz görürsün
Normal ulturasonla ama Dr dediki şuan çok küçük olduğu için sesi parazitli gelir diye o an çok heyecanlıydım Dr açtı bak parazitli dedi ama ben duydum gayet net o an hala kulaklarımdaCanım sen vajinal ultrasonla mi duydun normal ultrason la mi
Hayırlı olsun cnm duymuşsun kalp atışını darısı bana İnşAllah 13 de randevumGittim bugün keseyi de gördüm kalp atışını da duydum gözlerimden yaşlar süzüldü ellerim titriyodu yaa mükemmel bişey yalnız gitmek zorunda kaldım eşim yurtdışında görevde bu mutluluğu onunla yaşamayı isterdim ama nasip. Her aşaması bambaskaymis .anayım ben yaaa :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?