- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Tesekkuler :)Merhaba canım hoşgeldin
İnşAllah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızMerhaba kızlar bende Kasım ayındaki kimyasal gebelikten sonra bu ay hamile olduğumu öğrendim :) Kendi doktorum cumartesi çağırdı ama ben çarşamba için devletten de gün almıştıminşallah hibir sıkıntıyla karşılaşmayız
İlk bebeklerin tüp bebekmiydi canım aslında güzel bir şey ikinci bebeğin de tüp bebek yapmak zorunda kalmamışsınMrb bende cuma günü 1.5 aylık hamile olduğumu ogrendim ikiz bebeklerin var ve açıkçası düşünmüyordum şok oldum resmen cunki ikizlerim 2.5 yaşında ve pko vardı tedavisiz olmaz diye düşünüyordun ilk bebeklerin tüp bebekti...Ne yapcam bilemiyorummm..
Bende var mide bulantısı sırt agrisi ve fena bi şekilde gogus agrisiKızlar mide bulantısı yada başka bir hamilelik durumu yaşıyan varmı bende hiçbir değişiklik yok henüz
Bende kasik agrisi ve baş ağrısı cok oluyor canimKızlar mide bulantısı yada başka bir hamilelik durumu yaşıyan varmı bende hiçbir değişiklik yok henüz
Evet güzel ama şaşkınım ve uc tane olacak Allah nasip ederse odan biraz korkuyorumİlk bebeklerin tüp bebekmiydi canım aslında güzel bir şey ikinci bebeğin de tüp bebek yapmak zorunda kalmamışsın
Boyutu kaçtı canim hayırlısı sağlıklı gelişsin inşaallah sağlıkla kucağınizada alın4 + 6'da gozuktu benim
HoşbulduuuukHoş geldin canım çok güzel duymuşsun sen kalp atışlarını İnşAllah hep beraber burda güzel anılarımız olur
DuyulabilirMerhaba 6 hafta 5 günde kalp sesi duyulabilir mi acaba. Çok tedirginim günler geçmiyor
İnşallah.. Siz kalp sesi duydunuz mu? Kacıncı haftadaDuyulabilir
İnşallah duyarsın canım
5+6 da duyduk pıt pıt pıtİnşallah.. Siz kalp sesi duydunuz mu? Kacıncı haftada
En son 3 haftalık ti doktora gittiğim de 1 hafta geçti şimdi 4 haftalık olduHoşbulduuuuk
Sizin ne kadarlık oldu bebiş
Merhaba canım hayırlı olsun bebeşin sağlıkla kucağımıza alırız İnşAllah hep beraberMerhaba kızlar bende geçen hafta öğrendim hamiş olduğumu 6+2 de de kalp atışlarını duyduk çok şükür :) ilk hamileliğim heycanlıymış çok :) sağlıkla gelsin bebelerimiz inşallahh
Hayır canım daha bebek yeni beslenmeyle alakası yok o herkese göre değişiyor bebek zaten 5’6 Aydan itibaren en çok anneden beslenip kilo alıyorMerhaba hanımlar bugün gittim kalp atışını duymaya duydum ama çok değil biraz duydum ve ekranda gösterdi bana doktor küçük daha o yüzden tam duyamayz dedi peki bebeğin küçük olması şuan bile bizim beslenmemize mi bağlı kızlar
Tmm canm sagolHayır canım daha bebek yeni beslenmeyle alakası yok o herkese göre değişiyor bebek zaten 5’6 Aydan itibaren en çok anneden beslenip kilo alıyor
Hadi bakalımEn son 3 haftalık ti doktora gittiğim de 1 hafta geçti şimdi 4 haftalık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?