2019 Ekim Anneleri Burada Toplanalım...

hamileliginizi ilk ne zaman öğrendiniz

• 1hafta önce

OY: 11 22,4%
  • 5 gün önce

OY: 6 12,2%
  • 3 gün önce

OY: 6 12,2%
  • 1 gün önce

OY: 5 10,2%
  • Veya burda yazılı olmayan başka bir günde

OY: 21 42,9%

• Ankete Katılan
    49
8 haftalıgım ve bogaz enfeksiyonu geçiriyorum antibiyotik kullanmam lazımmış böyle bir durumda olan varmı off ben o bas agrılarında agır kesici içmezken simdi bu ne ya
Canım evet bende ilk hamileliğimde yaşadım aynı şeyi bol bol vitamin al soğan sarımsak en iyi antibiyotik bol bol yemeklere koy

Çok güzel bir duydu ya amin İnşAllah

Canım evet bende ilk hamileliğimde yaşadım aynı şeyi bol bol vitamin al soğan sarımsak en iyi antibiyotik bol bol yemeklere koy[/QUOTE
Canım evet bende ilk hamileliğimde yaşadım aynı şeyi bol bol vitamin al soğan sarımsak en iyi antibiyotik bol bol yemeklere koy
Ben largopen başladım benimki kronik ve ilaçsız geçmiyor maalesef ateşlenmektense antibiyotik daha iyidir.. Doktorumda ilaç uygun gördü

Kızlaaar herkese merhaba 6+5iz bizde. Çok şükür geçen hafta kalp atışını duyduk çok heyecanlı çok güzel duygular allah hepimizi sağlıkla kavuştursun
Ekim anneleri başlığı fikri çok güzel olmuş yakın takipteyim

Hoş geldin canım çok güzel duymuşsun sen kalp atışlarını İnşAllah hep beraber burda güzel anılarımız olur

Merhaba kızlar bende Kasım ayındaki kimyasal gebelikten sonra bu ay hamile olduğumu öğrendim :) Kendi doktorum cumartesi çağırdı ama ben çarşamba için devletten de gün almıştım inşallah hibir sıkıntıyla karşılaşmayız

Mrb bende cuma günü 1.5 aylık hamile olduğumu ogrendim ikiz bebeklerin var ve açıkçası düşünmüyordum şok oldum resmen cunki ikizlerim 2.5 yaşında ve pko vardı tedavisiz olmaz diye düşünüyordun ilk bebeklerin tüp bebekti...Ne yapcam bilemiyorummm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…