Canım evet bende ilk hamileliğimde yaşadım aynı şeyi bol bol vitamin al soğan sarımsak en iyi antibiyotik bol bol yemeklere koy8 haftalıgım ve bogaz enfeksiyonu geçiriyorum antibiyotik kullanmam lazımmış böyle bir durumda olan varmı off ben o bas agrılarında agır kesici içmezken simdi bu ne ya
Çok güzel bir duydu ya amin İnşAllahValla bana kalbini bile gösterdi atarken hafif yanıp sönüyo gibiydi bebek oluşmaya başlamış dedi gösterdi ölçtü 6mm dedi resmen vücudunun yarısı kalpten oluşuyordu . Yani bebek görünüyor tabiki. Kalp sesini duydum gözlerimden süzüldü yaşlar inanılmaz bişey 6 mm lik bi şey ve küt küt atıyor kalbi .ben devlet hastanesinde hamile kalmadan önce korunmayı bırakınca gittim dr sevdim ilgili bi adam çok güzel yaklaşımı var eğer Dr unuz sizi tatmin etmiyorsa kesinlikle değiştirin sizi strese sokmicak bi uzman bulun kendinizi yanında rahat hissedeceğiniz sorularınızdan sıkılmayan . Rabbim hayırlısını nasip etsin herkese bu mutluluğu
İnşallah sağlıkla duyarsınız hala kulaklarımda küt küt küt sesi :))Hayırlı olsun cnm duymuşsun kalp atışını darısı bana İnşAllah 13 de randevum
Sen kac haftalıktısnki canımHayırlı olsun cnm duymuşsun kalp atışını darısı bana İnşAllah 13 de randevum
3 haftalıktım Salı günü doktora gittigimde daha görünmüyor du kese 13 Mart’ta gel dediSen kac haftalıktısnki canım
merhabalar bende tup bebek tedavisiyle hamile kaldım. 31ekim görünüyor dogum :)5 martta keseyi görmeye gidicem ..siz kac haftalikken gordunuz keseyi acaba?
Canım evet bende ilk hamileliğimde yaşadım aynı şeyi bol bol vitamin al soğan sarımsak en iyi antibiyotik bol bol yemeklere koy[/QUOTE
Ben largopen başladım benimki kronik ve ilaçsız geçmiyor maalesef ateşlenmektense antibiyotik daha iyidir.. Doktorumda ilaç uygun gördüCanım evet bende ilk hamileliğimde yaşadım aynı şeyi bol bol vitamin al soğan sarımsak en iyi antibiyotik bol bol yemeklere koy
Ben 6+2 de gördüm gerçi daha önce gitmedimmerhabalar bende tup bebek tedavisiyle hamile kaldım. 31ekim görünüyor dogum :)5 martta keseyi görmeye gidicem ..siz kac haftalikken gordunuz keseyi acaba?
Doğru erken ogerenmişsin canım görürsün inşallah keseyide3 haftalıktım Salı günü doktora gittigimde daha görünmüyor du kese 13 Mart’ta gel dedi
Ben 5 haftalıkken gördüm keseyimerhabalar bende tup bebek tedavisiyle hamile kaldım. 31ekim görünüyor dogum :)5 martta keseyi görmeye gidicem ..siz kac haftalikken gordunuz keseyi acaba?
Anin İnşAllahDoğru erken ogerenmişsin canım görürsün inşallah keseyide
Hoş geldin canım çok güzel duymuşsun sen kalp atışlarını İnşAllah hep beraber burda güzel anılarımız olurKızlaaar herkese merhaba6+5iz bizde. Çok şükür geçen hafta kalp atışını duyduk çok heyecanlı çok güzel duygular allah hepimizi sağlıkla kavuştursun
Ekim anneleri başlığı fikri çok güzel olmuş yakın takipteyim
Mrb kızlar sanirm ikinci kez ekim annesi olucam :)[/QUOT
rabbim.saglikla kucağina.almayi.nasip etsin.cnm :)
Merhaba canım hoşgeldinMrb kızlar sanirm ikinci kez ekim annesi olucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?