- 20 Aralık 2018
- 255
- 324
- 18
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünaydın canım çok sevindimKizlar cok sukur kalp atisini dinledik.Rabbim cumlesine nasip etsin.Cok yorgun aygin baygindim ama cok guzel bir duygu cok sukur.Mide bulantim icin de hap verdi o da biraz iyi geldi yani cok sukur en azindan iyi gelen bir sey var .
Kasıkta Kramp bana da oluyor özellikle birden ayağa kalkarsam kesin oluyor , aheste aheste kalkıyorum O zaman olmuyor . Bel ağrısı arada oluyor ,bide baş ağrısı oluyor bendeKızlar sizin de zaman zaman kasıkta kramp hafif bel ağrısı veya bacakta çekilme gibi değişik durumlarınız oluyor mu? Genelde saniyelik olup geçiyor ama yine de evham yapıyorum ister istemez. Leke yada kanama yok ama çok şükür.
Ayyy super haber yaaaa ☺ yerim ben o kuzulari minicikler ama nasil gum gum gum atiyor kalpleri. Mucize rabbimin en guzel mucizesi. Bir bedende 2 kalp ☺ cok sukur canim coook sevindim. Daim olsun saglikla dunyaya gelsin insallahhKizlar cok sukur kalp atisini dinledik.Rabbim cumlesine nasip etsin.Cok yorgun aygin baygindim ama cok guzel bir duygu cok sukur.Mide bulantim icin de hap verdi o da biraz iyi geldi yani cok sukur en azindan iyi gelen bir sey var .
O gunleri de gorecegiz kuzuuu Allahin izniyle.sabrin sonu selametDarısı bizlere insallah. Bir gorseydik kalp atislarini duysaydik hayirlisi ile saglikla dogsalardi off anne olmak cok zormus gercekten.
O gunleri de gorecegiz kuzuuu Allahin izniyle.sabrin sonu selamet![]()
Yaa ne güzellKizlar cok sukur kalp atisini dinledik.Rabbim cumlesine nasip etsin.Cok yorgun aygin baygindim ama cok guzel bir duygu cok sukur.Mide bulantim icin de hap verdi o da biraz iyi geldi yani cok sukur en azindan iyi gelen bir sey var .
Bende de oluyor, fark etmeden ayakta çok kalıyorum, agrıyı fark edince anlıyorumyani uyku yok, mide bulantısı yok , çalışmıyorumda haliyle evde birşeyler yapıyorum sürekli, birde gece çok fazla uyanıyorum , en az 10 defa uyanıyorum.Kızlar sizin de zaman zaman kasıkta kramp hafif bel ağrısı veya bacakta çekilme gibi değişik durumlarınız oluyor mu? Genelde saniyelik olup geçiyor ama yine de evham yapıyorum ister istemez. Leke yada kanama yok ama çok şükür.
Oh maşallah darısı basımıza bende bugun asıl doktorum saymak istedigim doktora randevu aldım aksam bakalım beni neler bekliyorKizlar cok sukur kalp atisini dinledik.Rabbim cumlesine nasip etsin.Cok yorgun aygin baygindim ama cok guzel bir duygu cok sukur.Mide bulantim icin de hap verdi o da biraz iyi geldi yani cok sukur en azindan iyi gelen bir sey var .
Allah razi olsun canimm.Insallah canim rabbim cumlesine nasip etsin .Gözünaydın canım çok sevindim
Maşallah
Darısı bize inşallah
Allah kolaylık versin zor gerçekten ...
Sagol canimm.Insallah insallahYaa ne güzellgözünüz aydın darısı bizlere inşallah
![]()
Ay maşallah darısı basımızaKızlar bizim randevu yrındı ama biz bu akşam doktora yetişebildik şükür. Hem kese gördük hem de kalp atışlarını dinledik 6+2 de. Bu sefer haftan uyumlu dedi doktorum. Allahım stresten tüm hafta uykusuz gezmiştim içim rahatladı. Darısı pıtpıtları duymayan arkadaşlarıma. Öpüyorum
Allah razi olsunn canimm.Valla cok farkli duyguymus insan bir garip oluyor icinde minik bir kalp daha gercekten mucize baska bir sey degil.Insallah hepimizinki rabbim olmayanlara da bu duyguyu nasip etsin.Ayyy super haber yaaaa ☺ yerim ben o kuzulari minicikler ama nasil gum gum gum atiyor kalpleri. Mucize rabbimin en guzel mucizesi. Bir bedende 2 kalp ☺ cok sukur canim coook sevindim. Daim olsun saglikla dunyaya gelsin insallahh
Ayyyy
Sagoll canim.Insallah hayirlisi olsun guzel haberle gel insallahOh maşallah darısı basımıza bende bugun asıl doktorum saymak istedigim doktora randevu aldım aksam bakalım beni neler bekliyor
Oluyor canim normal bence abarti olmadan yani bazen bu ne diyorum siddetli buluyorum ama rahim buyuyor sonucta doktorum normal dediKızlar sizin de zaman zaman kasıkta kramp hafif bel ağrısı veya bacakta çekilme gibi değişik durumlarınız oluyor mu? Genelde saniyelik olup geçiyor ama yine de evham yapıyorum ister istemez. Leke yada kanama yok ama çok şükür.
Amin inşallah :)Sagoll canim.Insallah hayirlisi olsun guzel haberle gel insallah