Doğrudur da işte insan bi an önce görmek istiyor özellikle ilk gebelikse :)))Kizlar caninizi bosuna sıkmayin benim 2500 lerdeydi beta gorunmedi kese 2 gun sonra gorundu minicikti. Bebek bile icinde cok gec gorundu. Keyfini cikarin uzmeyin kendinizi. Kimilerinde erken kimilerinde gec oluyor normal yani
Amin inşallah :) ben de 5+1. Pazartesi 114 tü , Cuma gittiğimizde 1000in üzerindeydi. Yani normalde 40 saatte ikiye katlanması gerekirken benimki 24 saatte 2 den fazla Yükselmiş. Kese görünmeden kesin bir şey söylenmiyor tabii, sadece Yüksek ihtimal dediNe kadarlıkken kaçtı mesela?
Bende ikiz olmasını çok isterdim ama sanmıyorum Allah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Ben 5+2'yim şuan göremedik doktot haftaya tekrar gel dedi. Bugün de sağlık ocağında kan verip yükselişine bakacağız sanırım.
Merhaba anne adayları
Bu topic altında toplanıp birbirimize gelişim sürecini aktaralım istedim.
Belki benim gibi ilk olup acemi anne adayları vardır diye düşündüm.
Kesesini gören var mı eylül annelerinden?
NOT: Bu güzel duyguyu isteyen herkese RABBİM NASİP ETSİN
Benim bata 3 kala yani salı günü 1280 di normal tek gebelik değerimi oluyor acaba. Yani ben yükselişini kontrol etmedimAmin inşallah :) ben de 5+1. Pazartesi 114 tü , Cuma gittiğimizde 1000in üzerindeydi. Yani normalde 40 saatte ikiye katlanması gerekirken benimki 24 saatte 2 den fazla Yükselmiş. Kese görünmeden kesin bir şey söylenmiyor tabii, sadece Yüksek ihtimal dedi
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar ben daha gitmedim doktora idrar ve kanda gebelik var eğer problem yoksa 4+5günlüğüz biz
Adete göre mi?Merhaba bende 5+4 teyim geçtiğimiz Perşembe keseyi gördük ama daha çok küçüktü 9 mm kadar
Teşekkür ederim bende bebişimi sizlerle büyütmek istedimHayırlı olsun canım
Bende tiroit hastasıyım euthyrox kullanıyorum ilacını dikkatli kullan unutma birde belli ararlıklarla kan verip kontrol altında tut canımKızlar troid hormonum yüksek çıktı aslında değerler arasında ama gebelerde 2.5 altı olması gerekirmiş euthyrox diye her sabah aç karnına ilaca başlattı doktor sizin var mı benzer durumlarınız
Teşekkürler canım içimi rahatlattın Allah razı olsunBende tiroit hastasıyım euthyrox kullanıyorum ilacını dikkatli kullan unutma birde belli ararlıklarla kan verip kontrol altında tut canım
doktorum böyle bi tahlil yapmadı canım henüz, ama yazın baktırdığımda 3,2 idi yanlış hatırlamıyorsam. Sorun olur mu şimdi yaniKızlar troid hormonum yüksek çıktı aslında değerler arasında ama gebelerde 2.5 altı olması gerekirmiş euthyrox diye her sabah aç karnına ilaca başlattı doktor sizin var mı benzer durumlarınız
Canım ben de troid hastasıyım normalde ilaç kullanmıyorum ama ilk gebeliğimde 9 ay kullandım muhtemelen bunda da kullanacağım. O ilaç bana çok çarpıntı baş dönmesi göz kararması yapıyorduKızlar troid hormonum yüksek çıktı aslında değerler arasında ama gebelerde 2.5 altı olması gerekirmiş euthyrox diye her sabah aç karnına ilaca başlattı doktor sizin var mı benzer durumlarınız
Maşallah yaaa :) darısı bizlereBiz bugün 4mm lik kese gördük
Ben ilk tahlilimi dün yaptırdım. Öğlen 3te çıkacak sonuçlarım hayırlısıTeşekkürler canım içimi rahatlattın Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?