Benim doğumum aslında 1 haftaya yayıldı ondna önce çok sıkıntılı stresli birgün yaşamıştım ve ağrılarım olmaya başlamıştı sonra açılma sancı derken sezeryan ile doğum yaptım benim ilk kızım da sezeryan oda erken doğum şimdiki kızımda öyle oldu elhamdulillah iyiyiz bir gün fototerapi gördük sarılıktan dolayıBaya erken olmus nasil basladi cnm dogumun merak ediyorumda
aa ne güzel haber:) çok sevindim canım, çok çok geçmiş olsun inşallah geçer enfeksiyon da ayrılmanız gerekmez. sağlıkla büyüsün minik kuzun:)O gün kontrole gittim sorun yoktu. Ama ertesi gün 38+5 de suyum geldi, doğurdumKavuştum kuzuma, rabbim isteyen herkese versin.. Enfeksiyon ve gaz problemimiz var umarım en kısa zamanda geçer enfeksiyonu, geçmezse yoğun bakıma alacağız dediler.. İnşallah gerek kalmaz da kuzucuğundan ayrılmak zorunda kalmam..
Ayrıldım malesef yoğun bakıma aldılar, çok zordu, eve kokusu sinmiş yavrumu hastahanede bırakmak, eve geldik şimdi hamdolsun.. Kontrollere devam edeceğiz.. Hamileliğinde uzun süreli idrar yolu enfeksiyonu geçiren annelerde özellikle son zamanlara doğru geçirenlerde bebeğinde enfeksiyonlu olma ihtimali çok yüksekmiş..aa ne güzel haber:) çok sevindim canım, çok çok geçmiş olsun inşallah geçer enfeksiyon da ayrılmanız gerekmez. sağlıkla büyüsün minik kuzun:)
çok geçmiş olsun. eve geldikten sonra hastanede yatmak çok zor. Rabbim bir daha ayırmasın sizi de. ben de geçen hafta bronşiolitten yatırdım miniğimi. abisinden grip geçti ve hala iyileşmedi ikisi deAyrıldım malesef yoğun bakıma aldılar, çok zordu, eve kokusu sinmiş yavrumu hastahanede bırakmak, eve geldik şimdi hamdolsun.. Kontrollere devam edeceğiz.. Hamileliğinde uzun süreli idrar yolu enfeksiyonu geçiren annelerde özellikle son zamanlara doğru geçirenlerde bebeğinde enfeksiyonlu olma ihtimali çok yüksekmiş..
Sizede çok geçmiş olsun canım. En kısa zamanda toparlar inşallah yavrularını.. Bende korkuyorum hasta edeceğim çocuğu diye gelen giden oluyor. Odadan çıkarmıyorum çocuğu görmemiş gibiçok geçmiş olsun. eve geldikten sonra hastanede yatmak çok zor. Rabbim bir daha ayırmasın sizi de. ben de geçen hafta bronşiolitten yatırdım miniğimi. abisinden grip geçti ve hala iyileşmedi ikisi deidrar you enf bende de 6. aydan beri hafif düzeyde hep vardı. çok dikkat etmek lazım cidden.
görmemişlik değil en iyisi bence. ben de hastaneden eve çıkalı odadan çıkarmıyorum çocuğu. kim ne derse desin olan bize oluyor çocuğa oluyor.Sizede çok geçmiş olsun canım. En kısa zamanda toparlar inşallah yavrularını.. Bende korkuyorum hasta edeceğim çocuğu diye gelen giden oluyor. Odadan çıkarmıyorum çocuğu görmemiş gibi
Aynen öyle canım, en azından 40 ı çıksın çocuk ele gelsin şuanda her mikroba fazlasıyla açıklar. Rabbim tüm bebekleri çocukları korusun bizimkileride korusungörmemişlik değil en iyisi bence. ben de hastaneden eve çıkalı odadan çıkarmıyorum çocuğu. kim ne derse desin olan bize oluyor çocuğa oluyor.
aynı dert bizde de var canım. abisine göre daha az ama yine de huzursuz hep. rabbim şifalarını versin inşallahMerhaba kızlar, bebişler nasıl? Benim ki genel olarak iyi çok şükür ama gaz problemimiz var çok üzülüyorum o sancı çektikçe uykudan sıçrıyor yavrum..
geçiyor geçiyor. ilk oğlumda 1,5 aylıkken başladı 3. aya kadar sürdü fazla uzatmadı:) ikşnci oğlumda da inşallah kısa sürer.Amin canım. 3-4 aya kadar sık gözüküyormuş bağırsak sistemi tam gelişemediği için sonrasında geçiyormuş bakalım
inşallah canım.. nurse harvey colex diye gaz şurubu beni rahatlattı çok şükür hemde bitkisel arada zorlanıyor ama öncekinin yanında birşey değilgeçiyor geçiyor. ilk oğlumda 1,5 aylıkken başladı 3. aya kadar sürdü fazla uzatmadı:) ikşnci oğlumda da inşallah kısa sürer.
zinco ve nurse harvey kullandık pek işe yaramadı ikisi de ama neyse ki öyle kolik değil çok şükür.hafif gazı var sadece.inşallah canım.. nurse harvey colex diye gaz şurubu beni rahatlattı çok şükür hemde bitkisel arada zorlanıyor ama öncekinin yanında birşey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?