2019 Eylül Anneleri

Baya erken olmus nasil basladi cnm dogumun merak ediyorumda
Benim doğumum aslında 1 haftaya yayıldı ondna önce çok sıkıntılı stresli birgün yaşamıştım ve ağrılarım olmaya başlamıştı sonra açılma sancı derken sezeryan ile doğum yaptım benim ilk kızım da sezeryan oda erken doğum şimdiki kızımda öyle oldu elhamdulillah iyiyiz bir gün fototerapi gördük sarılıktan dolayı

aa ne güzel haber:) çok sevindim canım, çok çok geçmiş olsun inşallah geçer enfeksiyon da ayrılmanız gerekmez. sağlıkla büyüsün minik kuzun:)

aa ne güzel haber:) çok sevindim canım, çok çok geçmiş olsun inşallah geçer enfeksiyon da ayrılmanız gerekmez. sağlıkla büyüsün minik kuzun:)
Ayrıldım malesef yoğun bakıma aldılar, çok zordu, eve kokusu sinmiş yavrumu hastahanede bırakmak, eve geldik şimdi hamdolsun.. Kontrollere devam edeceğiz.. Hamileliğinde uzun süreli idrar yolu enfeksiyonu geçiren annelerde özellikle son zamanlara doğru geçirenlerde bebeğinde enfeksiyonlu olma ihtimali çok yüksekmiş..

Çatlatma iğnesiyle gebe kaldım değerim 37.28 çıktı sizce azmı bir kadın kimyasal diye moralimi bozdu. Adetime 2gün kala yaptırdım test çatlatma iğnesininde 13. Günü kan testimi yaptırdım

çok geçmiş olsun. eve geldikten sonra hastanede yatmak çok zor. Rabbim bir daha ayırmasın sizi de. ben de geçen hafta bronşiolitten yatırdım miniğimi. abisinden grip geçti ve hala iyileşmedi ikisi de idrar you enf bende de 6. aydan beri hafif düzeyde hep vardı. çok dikkat etmek lazım cidden.

Sizede çok geçmiş olsun canım. En kısa zamanda toparlar inşallah yavrularını.. Bende korkuyorum hasta edeceğim çocuğu diye gelen giden oluyor. Odadan çıkarmıyorum çocuğu görmemiş gibi

Sizede çok geçmiş olsun canım. En kısa zamanda toparlar inşallah yavrularını.. Bende korkuyorum hasta edeceğim çocuğu diye gelen giden oluyor. Odadan çıkarmıyorum çocuğu görmemiş gibi
görmemişlik değil en iyisi bence. ben de hastaneden eve çıkalı odadan çıkarmıyorum çocuğu. kim ne derse desin olan bize oluyor çocuğa oluyor.

görmemişlik değil en iyisi bence. ben de hastaneden eve çıkalı odadan çıkarmıyorum çocuğu. kim ne derse desin olan bize oluyor çocuğa oluyor.
Aynen öyle canım, en azından 40 ı çıksın çocuk ele gelsin şuanda her mikroba fazlasıyla açıklar. Rabbim tüm bebekleri çocukları korusun bizimkileride korusun

Amin canım. 3-4 aya kadar sık gözüküyormuş bağırsak sistemi tam gelişemediği için sonrasında geçiyormuş bakalım

geçiyor geçiyor. ilk oğlumda 1,5 aylıkken başladı 3. aya kadar sürdü fazla uzatmadı:) ikşnci oğlumda da inşallah kısa sürer.
inşallah canım.. nurse harvey colex diye gaz şurubu beni rahatlattı çok şükür hemde bitkisel arada zorlanıyor ama öncekinin yanında birşey değil

İnsan fırsat bulamıyor ki canım bebişimi uyuturken bakabiliyorum. Uyuyunca anca ev işi :) Benim ki de kolik değil çok şükür gazı bitiyor başlıyor kabızlığı o biter dişleri başlar Rabbim başka sıkıntı vermesin bunlar atlatılıyor bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…