- 17 Eylül 2013
- 241
- 103
- 323
Benim de 3.2 normal değerler arasında ama gebelikte 2.5 olması gerekiyormuş sağlık ocağında yaptırdığım testte çıktı Canım doktoruna bir sor istersenBenim
doktorum böyle bi tahlil yapmadı canım henüz, ama yazın baktırdığımda 3,2 idi yanlış hatırlamıyorsam. Sorun olur mu şimdi yani
Geçmiş olsun canım benim , ben Cuma’dan beri kullanıyorum herhangi bir yan etkisini henüz görmedim.Canım ben de troid hastasıyım normalde ilaç kullanmıyorum ama ilk gebeliğimde 9 ay kullandım muhtemelen bunda da kullanacağım. O ilaç bana çok çarpıntı baş dönmesi göz kararması yapıyordu
Geçmiş olsun güzel anniş, inşallah çok iyi sonuçlar gelirBen ilk tahlilimi dün yaptırdım. Öğlen 3te çıkacak sonuçlarım hayırlısı
Kaç haftalıksın canımBiz bugün 4mm lik kese gördük
Ben senelerdir kullanıyorum bi yan etkisi olmadı bende deGeçmiş olsun canım benim , ben Cuma’dan beri kullanıyorum herhangi bir yan etkisini henüz görmedim.
Canım doktora sordum tahlil yaptı, sonuçlar çıkınca gerekirse ilaç yazıcak.Benim de 3.2 normal değerler arasında ama gebelikte 2.5 olması gerekiyormuş sağlık ocağında yaptırdığım testte çıktı Canım doktoruna bir sor istersen
Geçmiş olsun canım sonuçlarını paylaş bizle de açıklanıncaCanım doktora sordum tahlil yaptı, sonuçlar çıkınca gerekirse ilaç yazıcak.
Her şey normal demiş canım bi dahaki kontrole gidince tahlil kağıdımı alırım. Ama benim anladığım 3 civarı normal kabul ediyor doktorlar.Geçmiş olsun canım sonuçlarını paylaş bizle de açıklanınca
3 civarı normal ama gebelikte 2.5 altı olmadı gerekiyormuş her doktorun tedavisi farklı tabi gerekli görmedi sende demek ki canım geçmiş olsunHer şey normal demiş canım bi dahaki kontrole gidince tahlil kağıdımı alırım. Ama benim anladığım 3 civarı normal kabul ediyor doktorlar.
Ah canım ya bir güvenebilsek şu doktorlara.3 civarı normal ama gebelikte 2.5 altı olmadı gerekiyormuş her doktorun tedavisi farklı tabi gerekli görmedi sende demek ki canım geçmiş olsun
Olabilir? Tekrar olması problem mi?E var zaten eylül anneleri baslıgımız
Yoo buyur sende gel aramızaOlabilir? Tekrar olması problem mi?
Normal bir değer kafana takma inşallah ikiye de katlanırKızlar bugün kan verdim değerim 133,1 çıktı adetime daha 1 gün var gecikmedi doktor hamilesin ama 2 gün sonra tekrar gel 2 ye katlanması gerekiyo dedi değer sizce normal mi
Normal canım, hayırlı olsun :)Kızlar bugün kan verdim değerim 133,1 çıktı adetime daha 1 gün var gecikmedi doktor hamilesin ama 2 gün sonra tekrar gel 2 ye katlanması gerekiyo dedi değer sizce normal mi
Ben 5+3'üm o ağrı hep oluyor geçiyor sonraKasıklarımda adet olucakmışım gibi ağrı var kızlar bunu yaşayan var mı ama dayanılmıcak bi ağrı değil arada artıyo arada hafifliyo geçiyo
Sen keseyi gördün mü canımBen 5+3'üm o ağrı hep oluyor geçiyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?