2019 Eylül Anneleri

Benim

doktorum böyle bi tahlil yapmadı canım henüz, ama yazın baktırdığımda 3,2 idi yanlış hatırlamıyorsam. Sorun olur mu şimdi yani
Benim de 3.2 normal değerler arasında ama gebelikte 2.5 olması gerekiyormuş sağlık ocağında yaptırdığım testte çıktı Canım doktoruna bir sor istersen

Canım ben de troid hastasıyım normalde ilaç kullanmıyorum ama ilk gebeliğimde 9 ay kullandım muhtemelen bunda da kullanacağım. O ilaç bana çok çarpıntı baş dönmesi göz kararması yapıyordu
Geçmiş olsun canım benim , ben Cuma’dan beri kullanıyorum herhangi bir yan etkisini henüz görmedim.

Kizlar merhaba,
idrarda ve kanda gebeligimi ögreneli cok az bir süre oldu. size sormak istedigim birsey var, yardimci olursaniz sevinirim.
bir cok arkadasimizin coraspin kullandigini okudum, bunu doktorlar neye göre ön görüyorlar?
ben daha önce bir kimyasal gebelik yasadim, simdi progestan igne kullandiriyor doktorum ama aceba coraspindemi kullanmam lazim?

Her şey normal demiş canım bi dahaki kontrole gidince tahlil kağıdımı alırım. Ama benim anladığım 3 civarı normal kabul ediyor doktorlar.
3 civarı normal ama gebelikte 2.5 altı olmadı gerekiyormuş her doktorun tedavisi farklı tabi gerekli görmedi sende demek ki canım geçmiş olsun

Kızlar bugün kan verdim değerim 133,1 çıktı adetime daha 1 gün var gecikmedi doktor hamilesin ama 2 gün sonra tekrar gel 2 ye katlanması gerekiyo dedi değer sizce normal mi

Kasıklarımda adet olucakmışım gibi ağrı var kızlar bunu yaşayan var mı ama dayanılmıcak bi ağrı değil arada artıyo arada hafifliyo geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…