Randevum 22sinde. 6+2 olmuş olucak ozaman bakıcaz. Ama dün öğrendim ki şekerim varmış çok üzgünüm anlatamam..Sen keseyi gördün mü canım
Ne zaman nasıl öğrendin canım :)selam anne adayları bende artık buralardayım... ikinci bebeğime hamileyim...
Hayırlı olsunnnnselam anne adayları bende artık buralardayım... ikinci bebeğime hamileyim...
Hayırlı olsun canımselam anne adayları bende artık buralardayım... ikinci bebeğime hamileyim...
İnşallah herşey yolunda gider. Bende korkuyorum Salı günü ilk kontrolüm varSelam kızlarBende 5 haftalik hamileyim. Keseyi gördük ama bebiş gözükmedi. Yarın randevum var kalp atislari icin cok heyecanlıyım ve çok korkuyorum
İnşallah herşey yolunda gider. Bende korkuyorum Salı günü ilk kontrolüm var
Bende geldimMerhaba anne adayları
Bu topic altında toplanıp birbirimize gelişim sürecini aktaralım istedim.
Belki benim gibi ilk olup acemi anne adayları vardır diye düşündüm.
Kesesini gören var mı eylül annelerinden?
NOT: Bu güzel duyguyu isteyen herkese RABBİM NASİP ETSİN
Hoşgeldin canımBende geldim
Hoşgeldin canım
İnşallah bizlerde Eylül anasıyızHoşbuldumm , bnde eylül anasıyım inşallah
İnşallah bizlerde Eylül anasıyız
Sorma içim içime sığmıyorayyy çuk fena hamileyiz desene
Sorma içim içime sığmıyor
Salı günü gidicem ultrasona canım benim hesabıma göre 5+2deyimayy benmde öylee , senin ki kaçıncı haftada canım?
bnde program kullanıyorum bnde de 5+4 gösteriyorSalı günü gidicem ultrasona canım benim hesabıma göre 5+2deyim
Hıı bende program kullanıyorum canımbnde program kullanıyorum bnde de 5+4 gösteriyor
ayy götürk bakalım doktor amcasına/teyzesine
Hıı bende program kullanıyorum canımbakalım doktor amcasına götürelim o ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?