- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
sağolasın canım, aminn. darısısı seninkine ama vaktiyle gelsin inşallah. bizimki 2500 gr çok minik ya:) ellemeye korkuyorumHadi gözün aydın canımAllah analı babalı büyütsün.. Önemli olan ikinizinde iyi olması zaten canım dayanamadı senin ki daha desene Gelişir gelişir Allahın izniyle.. Tekrar hayırlı olsun canım
Amin inşallah canımsağolasın canım, aminn. darısısı seninkine ama vaktiyle gelsin inşallah. bizimki 2500 gr çok minik ya:) ellemeye korkuyorum
ben de 1810 gr mışımAmin inşallah canımBende 2 kilo doğmuşum annemden başkası elleyemiyormuş bana ama sonrasında tombiş bir bebekliğim olmuş.. Hayatımın geri kalanında bir daha hiç zayıf olamadım sağlıklı olsun büyür kilosununda alır
Benim annem haftamı bilmiyor ama 7 aylık doğmuşumben de 1810 gr mışım32 haftalık. zaten benim oğlanlar da bu yüzden 36 dan ileriyi görmüyorlar heralde.
Haftamız ilerledi diye de her hafta çağırıyorlar canım. Hiç birşeycik olmaz Allah ın izniyleazuloscurocasinegro Minik_ kuzum_61 sagolun kızlar içim rahatladı biraz ya doktorum her hafta kontrole çağırıyor bakalım önümüzdeki hafta alacakmı kilo
Insallah cnm. Bise daha sorsam çok olur muyum acaba :) bebeğimin baş çevresi bir hafta geri siz böyle birşey yaşadınız mı yaHaftamız ilerledi diye de her hafta çağırıyorlar canım. Hiç birşeycik olmaz Allah ın izniyle
Detaylı ultrason çekildiği zaman benimki yaklaşık 10 gün gerideydi. Devlet hastahanesindeki kadın çocuğun da problem var dedi. Tabi ben ağla ağla.. Sonra başka yere detaylıya gittik fark 8-9 gün. Ama arada fark hep çıkıyordu. Sonucu kendi doktoruma gösterdim. Anlattım olanları bana dediki bu çok normal. Her bebeğinki aynı olsaydı sürekli aynı tip bebekler dünyaya gelirdi. Haftan ilerledikçe genetik faktörler ortaya çıkar. Kimi uzun kimi zayıf kiminin kafası büyük kiminin küçük olur demişti. Doktorun tarafından gelişim geriliği tespit edilmedikçe sorun yoktur yani sıkma canınıInsallah cnm. Bise daha sorsam çok olur muyum acaba :) bebeğimin baş çevresi bir hafta geri siz böyle birşey yaşadınız mı ya
Çok teşekkür ederim cnm doktorum Normal ddi ama şu İnterneti okuyunca felaket şeyler yazıyor keşke girip okumasamDetaylı ultrason çekildiği zaman benimki yaklaşık 10 gün gerideydi. Devlet hastahanesindeki kadın çocuğun da problem var dedi. Tabi ben ağla ağla.. Sonra başka yere detaylıya gittik fark 8-9 gün. Ama arada fark hep çıkıyordu. Sonucu kendi doktoruma gösterdim. Anlattım olanları bana dediki bu çok normal. Her bebeğinki aynı olsaydı sürekli aynı tip bebekler dünyaya gelirdi. Haftan ilerledikçe genetik faktörler ortaya çıkar. Kimi uzun kimi zayıf kiminin kafası büyük kiminin küçük olur demişti. Doktorun tarafından gelişim geriliği tespit edilmedikçe sorun yoktur yani sıkma canını
Rica ederim canım keşke okumasak bende öyleyim malesef. En kötü senaryolar internette hep..Çok teşekkür ederim cnm doktorum Normal ddi ama şu İnterneti okuyunca felaket şeyler yazıyor keşke girip okumasam
Dogurunca rahatlarız artık :)Rica ederim canım keşke okumasak bende öyleyim malesef. En kötü senaryolar internette hep..
benim doğumdan önceki hafta öyleydi canım hiç korkma. 3 gün sonra tekrar gittiğimde de küçüktü ama artık kanala girdiği üçin ölçüm zaten küçük çıkar demişti doktorum. bir de 2 haftalığa kadar tolere ediliyor gerilik dedi, 2 haftadan fazla olursa sıkıntıymış yani o yüzden sorun etme.Insallah cnm. Bise daha sorsam çok olur muyum acaba :) bebeğimin baş çevresi bir hafta geri siz böyle birşey yaşadınız mı ya
Teşekkür ederim cnmbenim doğumdan önceki hafta öyleydi canım hiç korkma. 3 gün sonra tekrar gittiğimde de küçüktü ama artık kanala girdiği üçin ölçüm zaten küçük çıkar demişti doktorum. bir de 2 haftalığa kadar tolere ediliyor gerilik dedi, 2 haftadan fazla olursa sıkıntıymış yani o yüzden sorun etme.
Sonrada bebekle ilgili şeylere bakılıyormuş canımDogurunca rahatlarız artık :)
Ahhh analık işteSonrada bebekle ilgili şeylere bakılıyormuş canımBize rahat yok
Amin canım inşallah Eylül bizim ayımız :)Hayırlısıyla eylül ayına geldik. Aramızda aceleci davranıp Ağustosta gelen miniklerde var tabiAma kalanımız bu ay kucağına alacak bebişlerini. Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı, sağlıkla büyütüp yetiştirebilmemizi nasip etsin inşallah...
Ben henüz doğurmadımselam eylül anneleri, sesiniz çıkmıyor. doğurdunuz mu hepiniz?:)
sağlıkla gelsin inşallah da, istediği zaman gelsinBen henüz doğurmadımEğer daha erkenden gelmek istemezse miniğim, 19 unda doğum yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?