2019 Eylül Anneleri

Hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.. Önemli olan ikinizinde iyi olması zaten canım dayanamadı senin ki daha desene Gelişir gelişir Allahın izniyle.. Tekrar hayırlı olsun canım
sağolasın canım, aminn. darısısı seninkine ama vaktiyle gelsin inşallah. bizimki 2500 gr çok minik ya:) ellemeye korkuyorum

sağolasın canım, aminn. darısısı seninkine ama vaktiyle gelsin inşallah. bizimki 2500 gr çok minik ya:) ellemeye korkuyorum
Amin inşallah canım Bende 2 kilo doğmuşum annemden başkası elleyemiyormuş bana ama sonrasında tombiş bir bebekliğim olmuş.. Hayatımın geri kalanında bir daha hiç zayıf olamadım sağlıklı olsun büyür kilosununda alır

ben de 1810 gr mışım 32 haftalık. zaten benim oğlanlar da bu yüzden 36 dan ileriyi görmüyorlar heralde.

Insallah cnm. Bise daha sorsam çok olur muyum acaba :) bebeğimin baş çevresi bir hafta geri siz böyle birşey yaşadınız mı ya
Detaylı ultrason çekildiği zaman benimki yaklaşık 10 gün gerideydi. Devlet hastahanesindeki kadın çocuğun da problem var dedi. Tabi ben ağla ağla.. Sonra başka yere detaylıya gittik fark 8-9 gün. Ama arada fark hep çıkıyordu. Sonucu kendi doktoruma gösterdim. Anlattım olanları bana dediki bu çok normal. Her bebeğinki aynı olsaydı sürekli aynı tip bebekler dünyaya gelirdi. Haftan ilerledikçe genetik faktörler ortaya çıkar. Kimi uzun kimi zayıf kiminin kafası büyük kiminin küçük olur demişti. Doktorun tarafından gelişim geriliği tespit edilmedikçe sorun yoktur yani sıkma canını

Çok teşekkür ederim cnm doktorum Normal ddi ama şu İnterneti okuyunca felaket şeyler yazıyor keşke girip okumasam

Insallah cnm. Bise daha sorsam çok olur muyum acaba :) bebeğimin baş çevresi bir hafta geri siz böyle birşey yaşadınız mı ya
benim doğumdan önceki hafta öyleydi canım hiç korkma. 3 gün sonra tekrar gittiğimde de küçüktü ama artık kanala girdiği üçin ölçüm zaten küçük çıkar demişti doktorum. bir de 2 haftalığa kadar tolere ediliyor gerilik dedi, 2 haftadan fazla olursa sıkıntıymış yani o yüzden sorun etme.

Teşekkür ederim cnm

Hayırlısıyla eylül ayına geldik. Aramızda aceleci davranıp Ağustosta gelen miniklerde var tabi Ama kalanımız bu ay kucağına alacak bebişlerini. Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı, sağlıkla büyütüp yetiştirebilmemizi nasip etsin inşallah...

Amin canım inşallah Eylül bizim ayımız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…