2019 Eylül Anneleri

Kızlar nişanım geldi. Ne zaman doğururm acaba Doktorum suyun ve sancın gelmediği sürece sıkıntı yoktur dedi ama sezeryan olacağım bir de heyecan yaptım şimdi

Kızlar nişanım geldi. Ne zaman doğururm acaba Doktorum suyun ve sancın gelmediği sürece sıkıntı yoktur dedi ama sezeryan olacağım bir de heyecan yaptım şimdi
ayy hayırlısıyla inşallah:) nişan gelince 1-7 gün arası doğum yapman beklenir, benim ilkinde 1 gece önce geldi sabah doğurdum, ikincide de 2 gün önceden geldi gibi. o ara bi sürü benzer akıntım vardı nişan mı su muydu bilemiyorum:) seninki sezaryense planlanandan önce olabilir belki su filan da gelirse. hadi hayırlısıyla mis kokulu yavruna kavuş inşallah

Amin canım inşallah sağlıkla.. Yarın kontrolüm var. Bakalım ne diyecek doktor, duruma göre alır belki ameliyata

Selam kızlar, 36 +4deyim. Karnimda sertlesmeler son 1 2 gundur artti gibi. Ara sirada da adet olcakmisim gibi kasik ve bel agrim oluyor. Simdilik sikayetlerim bunlar. Normal dogum istiyorum ama gidisata gore artik ne olur bilemem. Sizlere sorum dogumun baslayacagini nasil anliyoruz. Gercek dogum sanci öncesi bu tarz kasilmalarin artmasi bir isaret midir?

canım ne yaptın var mı bir gelişme?
O gün kontrole gittim sorun yoktu. Ama ertesi gün 38+5 de suyum geldi, doğurdum Kavuştum kuzuma, rabbim isteyen herkese versin.. Enfeksiyon ve gaz problemimiz var umarım en kısa zamanda geçer enfeksiyonu, geçmezse yoğun bakıma alacağız dediler.. İnşallah gerek kalmaz da kuzucuğundan ayrılmak zorunda kalmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…