Benimde doğum 19 unda inşallahBen henüz doğurmadımEğer daha erkenden gelmek istemezse miniğim, 19 unda doğum yapacağım
Aynen öyle canım sağlıkla gelsin de bu saatten sonra ne zamana isterse keyfi bilirsağlıkla gelsin inşallah da, istediği zaman gelsin
Benimde doğum 18 çarşamba gunu
Sağlıkla inşallahBenimde doğum 19 unda inşallah
Sen nasılsın canım bebişin nasıl sen bayağı büyüttün artıksağlıkla gelsin inşallah da, istediği zaman gelsin
Amin cnm inşallahSağlıkla inşallah
Sen nasılsın canım bebişin nasıl sen bayağı büyüttün artık
Benimde doğum 19 unda inşallah
Allah sağlıkla ve kolayca bebişlerinize kavuşmanızı nasip etsin inşallah kızlar.Benimde doğum 18 çarşamba gunu
Az kalmış epey, sağlıkla gelsin inşallahBenimde doğum 18 çarşamba gunu
ayy hayırlısıyla inşallah:) nişan gelince 1-7 gün arası doğum yapman beklenir, benim ilkinde 1 gece önce geldi sabah doğurdum, ikincide de 2 gün önceden geldi gibi. o ara bi sürü benzer akıntım vardı nişan mı su muydu bilemiyorum:) seninki sezaryense planlanandan önce olabilir belki su filan da gelirse. hadi hayırlısıyla mis kokulu yavruna kavuş inşallahKızlar nişanım geldi. Ne zaman doğururm acabaDoktorum suyun ve sancın gelmediği sürece sıkıntı yoktur dedi ama sezeryan olacağım bir de heyecan yaptım şimdi
Amin canım inşallah sağlıkla.. Yarın kontrolüm var. Bakalım ne diyecek doktor, duruma göre alır belki ameliyataayy hayırlısıyla inşallah:) nişan gelince 1-7 gün arası doğum yapman beklenir, benim ilkinde 1 gece önce geldi sabah doğurdum, ikincide de 2 gün önceden geldi gibi. o ara bi sürü benzer akıntım vardı nişan mı su muydu bilemiyorum:) seninki sezaryense planlanandan önce olabilir belki su filan da gelirse. hadi hayırlısıyla mis kokulu yavruna kavuş inşallah
Ben 36+4 te doğurdumKizlar kacinci haftada dogurdunuz 39+4 deyim hicbisey yok nasil basladi dogumunuz?
Baya erken olmus nasil basladi cnm dogumun merak ediyorumdaBen 36+4 te doğurdum
ben 35+4 te doğurdum. zaten son 1,5 aydır kanlı akıntım oluyordu. erken doğum tedavisine başlamıştık. daha fazla bekleyemedi. bir sabah sancıyla gittim normal doğdu.Kizlar kacinci haftada dogurdunuz 39+4 deyim hicbisey yok nasil basladi dogumunuz?
canım ne yaptın var mı bir gelişme?Amin canım inşallah sağlıkla.. Yarın kontrolüm var. Bakalım ne diyecek doktor, duruma göre alır belki ameliyata
O gün kontrole gittim sorun yoktu. Ama ertesi gün 38+5 de suyum geldi, doğurdumcanım ne yaptın var mı bir gelişme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?