2019 Eylül ayı tüp bebek yaptıranlar

Cok kotu bir ruya gordum bu gece ve genelde de ruyalarimi birebir yasarim umutsuzdum iyice umudum kirildi

Canlar 2.gun embriyosu carsamba transfer oldum yarin 1 hafta olucak ama transferin ilk gunu sayilmiyormu bilen varmi canlar

Bir de 2.gun embriyolarinda nezaman idrarda cikar acaba

Canlar 2.gun embriyosu carsamba transfer oldum yarin 1 hafta olucak ama transferin ilk gunu sayilmiyormu bilen varmi canlar

Bir de 2.gun embriyolarinda nezaman idrarda cikar acaba
Canim transfer gunude sayiliyor diye biliyorum yani ben oyle sayiyorum en azindanidrarda cikmayip direk kanda cikan cok oluyo.o yuzden idrarla degildr direk kanla baktir istersrn.

Kızlarrrrr yarın sabahı bekleyemeyip akşam işten gelirken test yaptırdım veeee sonuç pozitif allah ım tamamına erdirir inşallah darısı hepinizin başına

MaaşAllah subhanAllah barekAllah cok sevindim boyle haberler umut oluyor❤ Rabbim tamamina erdirsin hic sorunsun kucagina al sende bebisinde cok saglikli olun inşAllah

Kızlar merhaba. Bugün kan testine gittim negatif çıktı. Adet olmama sebebi ilaçlarmış zaten. Adet günüm geçince umutlanmıştım. Hep kasık ağrım, göğüs hassasiyetim vardı ama negatif.

Canim bende ayni duygulari yasiyorum uzulme demiyorum o yuzden ama kendini yipratma. Rabbim bu sefer nasip etmedi bize demekki daha guzel bir gunde nasip edecek. InşAllah bir daha hic tedaviye gerek kalmadan tez vakitte kendiliginden olur Rabbim gonlune inşirah ferahligi versin. Dualarimda sanada yer verecegim inşAllah

Kızlar bugün transfer günü dahil 9. Günum.
6.gunden beri ıdrar testi yapıyorum. Silik olarak bişey çıkıyor. Bugün de belim sızladı iyice. gecen gün kasiklarim inanılmaz agiriyordu. Ara ara böyle değişiyor bazı şeyler. Bı gün oluyor bı gün olmuyor. Cumartesi günü kan tahlili gunum sabırsızlanıyorum bakalım. Hayırlı haberler alırız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…