bir sadaka ver canim. Ruyami hayira cevir de AlahimBen de dun cok kotu ruyalar gordumruyalarim da hep cikmistir ne gorursem ruyamda yasarim cunku umudum iyice tukendi
Oyle yapicam canimbir sadaka ver canim. Ruyami hayira cevir de Alahim
Canim uzuldumKizlar bugun 10. Gunumdu tekrar yaptim testi negatif
Canim kahverengi akinti yerlesme kanamasidir senin 5. Gun embriyosuydu dimi cnmAz önce kan sonucum çıktı 8.gün 116
Ve halen aktif kahverengi akıntım var. Umudunuzu yitirmeyin
Evet 5.gün 2 embriyo, 116 pozitif demek değilmiCanim kahverengi akinti yerlesme kanamasidir senin 5. Gun embriyosuydu dimi cnm
Kacinci gun yaptirdiniz acaba testinizi benimdr 5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi suan transferin 3.gunundeyimEvet 5.gün 2 embriyo, 116 pozitif demek değilmi
5.gun 2 adet transfer edildi ama olmadiCanim uzuldumkandami idrardami yaptin peki kacinci gun embriyosuydu
ALLAH im tez vakitte bir evlat versin canim
Birde transferin ilk gunu sayiliyormu cnm
Hayirli olsun bu arada sonucunuz katlanarak guzl bi sekilde ilerlesin insEvet 5.gün 2 embriyo, 116 pozitif demek değilmi
Pozitif demek evet canim :)Evet 5.gün 2 embriyo, 116 pozitif demek değilmi
Canim transfer gunude sayiliyor diye biliyorum yani ben oyle sayiyorum en azindanCanlar 2.gun embriyosu carsamba transfer oldum yarin 1 hafta olucak ama transferin ilk gunu sayilmiyormu bilen varmi canlar
Bir de 2.gun embriyolarinda nezaman idrarda cikar acaba
Senin kacinci gun embriyosuydu canimCanim transfer gunude sayiliyor diye biliyorum yani ben oyle sayiyorum en azindanidrarda cikmayip direk kanda cikan cok oluyo.o yuzden idrarla degildr direk kanla baktir istersrn.
Kızlarrrrr yarın sabahı bekleyemeyip akşam işten gelirken test yaptırdım veeee sonuç pozitifallah ım tamamına erdirir inşallah darısı hepinizin başına
Kızlar merhaba. Bugün kan testine gittim negatif çıktı. Adet olmama sebebi ilaçlarmış zaten. Adet günüm geçince umutlanmıştım. Hep kasık ağrım, göğüs hassasiyetim vardı ama negatif.
Amin , inşallahMaaşAllah subhanAllah barekAllahcok sevindim boyle haberler umut oluyor❤ Rabbim tamamina erdirsin hic sorunsun kucagina al sende bebisinde cok saglikli olun inşAllah
Amin , inşallahdarısı hepinizin başına
[/QUOTE
Aminnnn inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?