- 7 Aralık 2018
- 128
- 225
- 53
- 36
Hicbir sorun yokken neden tutmadi ki canimİlk denemesi negatif olan arkadaslarim
İkinci denemeyi ne zaman yaptiniz yada yapmayi planliyosunz .. Dun doktorum aradi negatif oldugunu asistanina soylemistim embriyolarim cok kaliteli oldunu tutunmamasinin onuda sasirttigini soyledi .. Donmus bir 3. Gun embriyom var onu transfer edelim hocam dedim .. 5. Gune giden embriyolarin var yilmak yok devam edelim dedi 31 yasindasin dedi .. maddi olarak bunun zor oldugunu soyledim.. Biz seni bu durumda birakmayiz maddi olarak yardimci olucaz dedi ne yapmaliyim kizlar ??
MaaşAllah hadi guzel haber verirsin inşAllah❤Kızlar bugün transfer günü dahil 9. Günum.
6.gunden beri ıdrar testi yapıyorum. Silik olarak bişey çıkıyor. Bugün de belim sızladı iyice. gecen gün kasiklarim inanılmaz agiriyordu. Ara ara böyle değişiyor bazı şeyler. Bı gün oluyor bı gün olmuyor. Cumartesi günü kan tahlili gunum sabırsızlanıyorum bakalım. Hayırlı haberler alırız umarım
Merhaba manolya mayısta ilk denemem hidroselpinks nedeniyle negatif oldu bu süreçte tüpler alındı histeroskopi yapıldı nasipse Ekim adetinde dondurulmuş transfer edilecekİlk denemesi negatif olan arkadaslarim
İkinci denemeyi ne zaman yaptiniz yada yapmayi planliyosunz .. Dun doktorum aradi negatif oldugunu asistanina soylemistim embriyolarim cok kaliteli oldunu tutunmamasinin onuda sasirttigini soyledi .. Donmus bir 3. Gun embriyom var onu transfer edelim hocam dedim .. 5. Gune giden embriyolarin var yilmak yok devam edelim dedi 31 yasindasin dedi .. maddi olarak bunun zor oldugunu soyledim.. Biz seni bu durumda birakmayiz maddi olarak yardimci olucaz dedi ne yapmaliyim kizlar ??
Benim sebepsiz infertelite ilk tup bebek denememdi pazartesi gunu negatif sonuc aldim. Doktorla gorustum benimde hersey yolundaydi embriyolar da kaiteliydi. Ben cok umutluydum. Ve ayni yere bagli kalmamak icin dondurmamistim 3 tane 5. Gun vardi. Simdi biraz ara vermeyi dusunuyorum. Yipratici bir surecti. Sende kendini toparlayip psikolojik olarak en hazir oldugun zamanda yaptir bence. Stres cok onemli bir fatktor butun tahlillerimiz histeroskopim rahim filmim hormonlarim hersey normal cikiyor gebelige engel bir sikintiniz yok diyor doktorlar ama olmuyor. 2 asilama bir tup bebek denedim nasip biraz ara verip topralayip kendimi sonrasi icin tekrar dusunecegim. InşAllah dondurulmusun tutar bir daha hic ugrasmazsin hatta dondurulmusa hic gerek kalmadan kendiliginden olsun inşAllahİlk denemesi negatif olan arkadaslarim
Amin canım insallahMaaşAllah hadi guzel haber verirsin inşAllah❤
Hocada cok umutluydu tutmadigini duyunca aramis aramasini hic beklemiyodum istanbuldan 2 saat yolculul yaptim belki ondan diyorum .. bahaneler uretiyorum hep ..belkide nasip degildi iki kere yumurtam toplandi ilkinde olanlari begenmedi ikincidekiler iyiydi ama olmadi simdi beni mucadeleni yarida birakma diye ariyor ... bilemedim napicamiHicbir sorun yokken neden tutmadi ki canimALLAH im daha iyisini daha guzelini dusunuyordur senin icin
Benimde ilk denemem ve 2.gun embriyosu cnm bugun transfer sonrasi 7.gunum bakalim ve benim yas faktorum var
Dondurlumusum var evet ama 3.gun cok kaliteli degil sanirim bana onu yapalim demiyorlar ..yeniden baslayalim yilMa sakin diyolar napicami sasirdim insallah negatif alan arkadaslarim 2. Denemesi tutarBenim sebepsiz infertelite ilk tup bebek denememdi pazartesi gunu negatif sonuc aldim. Doktorla gorustum benimde hersey yolundaydi embriyolar da kaiteliydi. Ben cok umutluydum. Ve ayni yere bagli kalmamak icin dondurmamistim 3 tane 5. Gun vardi. Simdi biraz ara vermeyi dusunuyorum. Yipratici bir surecti. Sende kendini toparlayip psikolojik olarak en hazir oldugun zamanda yaptir bence. Stres cok onemli bir fatktor butun tahlillerimiz histeroskopim rahim filmim hormonlarim hersey normal cikiyor gebelige engel bir sikintiniz yok diyor doktorlar ama olmuyor. 2 asilama bir tup bebek denedim nasip biraz ara verip topralayip kendimi sonrasi icin tekrar dusunecegim. InşAllah dondurulmusun tutar bir daha hic ugrasmazsin hatta dondurulmusa hic gerek kalmadan kendiliginden olsun inşAllah
İnsallahh guzel haberler verirsin canimMerhaba manolya mayısta ilk denemem hidroselpinks nedeniyle negatif oldu bu süreçte tüpler alındı histeroskopi yapıldı nasipse Ekim adetinde dondurulmuş transfer edilecek
Manolya hsg cektirdin mı?tüplere bakılmasında fayda varHocada cok umutluydu tutmadigini duyunca aramis aramasini hic beklemiyodum istanbuldan 2 saat yolculul yaptim belki ondan diyorum .. bahaneler uretiyorum hep ..belkide nasip degildi iki kere yumurtam toplandi ilkinde olanlari begenmedi ikincidekiler iyiydi ama olmadi simdi beni mucadeleni yarida birakma diye ariyor ... bilemedim napicami
Kuzum aynen benim de 9. Gün ben de seninle aynı şeyleri yaşadım dün belim dehşet agiriyordu ama çalışıyorum öğretmenim yoruldum galiba ondan kasıklarım da ağırdıKızlar bugün transfer günü dahil 9. Günum.
6.gunden beri ıdrar testi yapıyorum. Silik olarak bişey çıkıyor. Bugün de belim sızladı iyice. gecen gün kasiklarim inanılmaz agiriyordu. Ara ara böyle değişiyor bazı şeyler. Bı gün oluyor bı gün olmuyor. Cumartesi günü kan tahlili gunum sabırsızlanıyorum bakalım. Hayırlı haberler alırız umarım
Doktoruna guveniyorsan bencede yarida birakma canim ve uzulme ne olur hersey nasip.Hocada cok umutluydu tutmadigini duyunca aramis aramasini hic beklemiyodum istanbuldan 2 saat yolculul yaptim belki ondan diyorum .. bahaneler uretiyorum hep ..belkide nasip degildi iki kere yumurtam toplandi ilkinde olanlari begenmedi ikincidekiler iyiydi ama olmadi simdi beni mucadeleni yarida birakma diye ariyor ... bilemedim napicami
Ben de tam tersini biliyorum ,dondurmak kaliteyi düşürüyor diyeİnsallahh guzel haberler verirsin canim ❤❤❤ Dondurulmus embriyolarin tutma olasiligi daha yuksek
Benim ilk denemede döllenme bile olmadı . 2 yumurta vardı , biri hiç işlem görmedi , diğeri de belki olur diye işlem gördü ama döllenme olmadı . Haziran’da idi ilk deneme . Daha öncede başarısız 2 aşılama var. 2 ay ara verelim dedi doktorum , 2 ay boyunca Doğum kontrol hapı kullandım . Bir de sabah akşam hayıt otu-civan percemi karışımı cayı ve her sabah organikciden aldığım bir kaşık bal-polen-arı sütü-propolis karışımı yedim . Benim sorunum düşük amh( 0.15) , yüksek fsh (18.9) idi, yaşım 39. Eylül reglimden sonra tekrar denemeye karar verdik . 4 folikül oluştu ( ilkinde de 4 tane idi ) ve bu sefer 4 ü de büyüdü , 3 ü dolu çıktı . 2 si döllendi . 3. Gün 1. Kalite empriyo olarak ikisi de transfer edildi .ve Pazartesi sonucumu aldım pozitif , inşallah tamamına ererİlk denemesi negatif olan arkadaslarim
Kacinci gun yaptirdiniz acaba testinizi benimdr 5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi suan transferin 3.gunundeyim
Cide2019 çok saol canımBen de tam tersini biliyorum ,dondurmak kaliteyi düşürüyor diye
Bu işler kısmet tabiki , bazı şeyler bahanesi. Allah’ım isterse oluyor .ama ben doktoruma donduralım dediğimde risk almayalım dedi... tek dileğimiz herkesin biran önce güzel haberler almasıCide2019 çok saol canımbütün dondurulmuş embriyosu olanlara umut oldun nasip diyelim güzelim Allah ol derse olur, hepimizin yüzünü güldürsün insallah
Benide doktorum kendisi aradi ben iki tane transfer olsun diye rica etmistim kabul etmemislerdi. Mucadeleni yarida tabiki birakma ama kimse seni senden daha iyi anlayamaz o yuzden kendini en hazir hissettigin anda basla tekrar 1-2 ay en azindan hem vucudun toparlansin tekrar yapmis olmak icin yapma biraz kendine vakit ayir ve toparla nacizane sahsi fikrim. Yalniz kendime sasiyorum 2 gun once negatif sonucu alip simdi bu sekilde dusuncelerde olmama kendime soz geciremiyorum ama kesinlikle maddi manevi yipratici oldugu icin ara verecegim.. Cok degisik duygular hersey umit veriyor insana o yuzden hayal kirikligi buyuk oluyor. InşAllah hic tedaviye gerek kalmaz da bebislerimiz kendiliginden gelirHocada cok umutluydu tutmadigini duyunca aramis aramasini hic beklemiyodum istanbuldan 2 saat yolculul yaptim belki ondan diyorum .. bahaneler uretiyorum hep ..belkide nasip degildi iki kere yumurtam toplandi ilkinde olanlari begenmedi ikincidekiler iyiydi ama olmadi simdi beni mucadeleni yarida birakma diye ariyor ... bilemedim napicami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?