medical park istanbulda yaptıran var mı , yorumlarını merak ediyorum
Bugün doktorum mesaj attı. Kan tahlili yaptır dedi. Transferin 5. Günü ovitrelle vurdurmustu bana. Kan tahlilini etkileyebilir hemen heyecan stres yapma dedi. Sonucum 170 çıktı hoca beğendi ama cuma günü bir daha yaptır dedi. Yükselirse hamilesin dedi. Bakalım hakkimizda hayırlısı olsun inşallah.Kuzum aynen benim de 9. Gün ben de seninle aynı şeyleri yaşadım dün belim dehşet agiriyordu ama çalışıyorum öğretmenim yoruldum galiba ondan kasıklarım da ağırdı
Cok sevindim cnm degerin katlanarak cogalsin insALLAH :) ilk denemenmiydi cnm birde kacinci gun embriyosuyduBugün doktorum mesaj attı. Kan tahlili yaptır dedi. Transferin 5. Günü ovitrelle vurdurmustu bana. Kan tahlilini etkileyebilir hemen heyecan stres yapma dedi. Sonucum 170 çıktı hoca beğendi ama cuma günü bir daha yaptır dedi. Yükselirse hamilesin dedi. Bakalım hakkimizda hayırlısı olsun inşallah.
İlk denememdi. 2 adet 4. Gün transfer edildi. Kısmet olur sonuç kesinlesirse tüm süreçte ne yaptığımı anlatirim. Allah hepimize kolaylık versin.Cok sevindim cnm degerin katlanarak cogalsin insALLAH :) ilk denemenmiydi cnm birde kacinci gun embriyosuydu
Benim 2 gun embriyosu cnm 2 adet transfer edildi bugun 7.gunum hemsire 7 ekim dedi ama ben 5 ekim cmt gunu yani 10.gunde erken gebelik testi yapayim diyorum ama 2.gun embriyosu idrarda kacinci gun cikar acabaİlk denememdi. 2 adet 4. Gün transfer edildi. Kısmet olur sonuç kesinlesirse tüm süreçte ne yaptığımı anlatirim. Allah hepimize kolaylık versin.
İlk denememdi. 2 adet 4. Gün transfer edildi. Kısmet olur sonuç kesinlesirse tüm süreçte ne yaptığımı anlatirim. Allah hepimize kolaylık versin.
Canim yasim 37 ilk denememiz izmir buca tinaztepe hekimim erdal aktanOzel olmazsa yasiniz kac ve hangi merkezde yaptirdiniz?
Süper umut her zaman vardırAz önce kan sonucum çıktı 8.gün 116
Ve halen aktif kahverengi akıntım var. Umudunuzu yitirmeyin
Benim de ilk denememdi rica ettim 2 embriyo transfer edilsin diye kabul etmediler bazi klinikler imza alip yapiyorlarmisda o yuzden sordum canim inşAllah pozitif olsun sonuclarinizCanim yasim 37 ilk denememiz izmir buca tinaztepe hekimim erdal aktan
Canim benim yastan dolayi 2 tane transfer edildi ama beni endiselendiren de 2.gun 4 hucreli embriyo olmalariBenim de ilk denememdi rica ettim 2 embriyo transfer edilsin diye kabul etmediler bazi klinikler imza alip yapiyorlarmisda o yuzden sordum canim inşAllah pozitif olsun sonuclariniz
Bu ilaclar igneler cok istah aciyor. Ben bu sefer tup bebekde kilo almadim ama ikinci asilamami yaptigim zaman 10 kilo almistimCanim benim yastan dolayi 2 tane transfer edildi ama beni endiselendiren de 2.gun 4 hucreli embriyo olmalari
Hergun bir igne jel ve sabah aksamda ilacim var istahim acildi yrmek yiyorum ama bukadar kilo almis olabilirmiyim ? Karnim davul gibi sis pantolonlarima sigamiyorum
Ben asıl günümü bekleyecektim kan tahlili için . Erken yaptirirsan çıkar mı bilemiyorum. Ben evde idrar testi yaptığımda silik çıkıyor.Benim 2 gun embriyosu cnm 2 adet transfer edildi bugun 7.gunum hemsire 7 ekim dedi ama ben 5 ekim cmt gunu yani 10.gunde erken gebelik testi yapayim diyorum ama 2.gun embriyosu idrarda kacinci gun cikar acaba
33 yaşındayım. Cerrahpaşa da takibim yapıldı. Devlette 3 yıl evlilik şartı olduğu için bizim süremiz tutmuyordu tüp Bebek raporu almaya. Takip bittikten sonra İstanbul tüp bebek merkezinde yaptı doktorum son işlemleri.Ozel olmazsa yasiniz kac ve hangi merkezde yaptirdiniz?
Sorma canim yaBen tup bebek oncesi 6 kilo verip 2 sini geri aldimbu hafta zaten istahsizdim malum negatifi pazartesi ogrendim ama onumuzdeki hafta bende diyet ve yuruyuslere baslicam. Biraz daha duzenli bakalim inşAllah veririm istah actigi kesin gecenin bir yarisi aciktim ben diyip yemek yiyordum
Senin 5.gun embriyosuydu dimi cnm yanlis hatirlamiyorum :) 5.gun se daha erken cikiyor idrarda ama benim 2.gun bilemiyorum sen kacinci gun idrar testi yaptin peki cnmBen asıl günümü bekleyecektim kan tahlili için . Erken yaptirirsan çıkar mı bilemiyorum. Ben evde idrar testi yaptığımda silik çıkıyor.
Bende 25 eylulde transfer oldum cnm kacinci gun embriyosuydu peki ?Benimde 26eylul de transfer im yapıldı sonuç bekliyorum dün kan tahlili yaptırdım negatif 12gun sonra yapılacak test ben 7 gün yaptım daha erken dediler ama bilmiyorum böyle bir şey yaşayan var mı☹
Hiç acele etme ben 26 da oldum transfer 7de belli olacak dayanamadim dün kan testi verdim negatif çıktıDün transferimi oldum arkadaşlar 5.gün embriyosu tek transfer oldum, doktorum 9.gün kan testi yapmamı istedi, evde en erken ne zaman çıkar acaba? beklemek çok zor, o kadar heyecanlıyım ki inşallah pozitif sonuçları görürüz, rabbim isteyen herkesin kucağını Salih veya Saliha evlatlarla doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?