2019 Eylül ayı tüp bebek yaptıranlar

Canim cetrotide yumurta catlamamasi icinmis demekki seninker buyukmus vermis doktor
Benim merak ettigim şuydu gonalf yumurtayi gelistirmekk icin kullaniliyor cetrotide de catlamasini onlemek için. Ben iki gündurlu ikisinide kullanıyorum. Iki zit sey gibi geliyor .sende ard arda mi vuruluyorsun yoksa belirli araliklarda mi onu merak ettim

Ben de ağrı çok fazla olmadı ama ilk tüp bebek denemem de pert olmuştum benim bu 2. Tüp bebek gittiğin merkezin ekibine bağı her şey ben opu da sonra ist gezmesi yaptım.

Ilk tüp bebek te doktordan kaynaklandığını dusunuyorum mahvolmuştum. Ikincisine o yüzden ağlayarak girmiştim. Bi uyandım kuş gibiyim çok şükür.

Cetrotite büyüyen yumurtaların toplama işleminden önce çatlamasını önlemek için vuruluyor. Bir kaç gün sonra yumurta çatlatma iğnesi vuracaksın ve opu ya hazirlanacaksin. Rabbim yüzünü güldürsün insallah.

Canim daha baslamadim yarin baslicam ama hemsire ceyrodite sabah 10 da gonalf aksam 4 de saatler cok onemli dedi

amin cumlemizinkinide

Aynı ben aman kalitesiz yerlere gitmeyin.
İlk doktorum profesördü. 2.si de profesör ama iki operasyon arasında dağlar var. ilk opu dan sonra 48 saat kas iskelet sistemimi kontrol edemedim sürekli sıçradım durdum. allahım bir daha yaşatmasın. kimseye yaşatmasın. emeklerimizin karşılığını en güzeliyle alalım inşallah. Rabbim duy sesimizi :)

Benim ki de Prof .tu sorma giden zamana paraya mı hala arayışıma mı yanayım bilemedim . Ben dd senin gibi çok kötü oldum yine öyle olacak diye beklerken çok şaşkınım .

Hadi hayırlısı olsun inşallah. Transfer sonrası iğnelerin var mi? Yada e2 yada progesteron testi istediler mi?
Toplamadan önce e2 ve progesteron bakıldı . e2 774 , progesteron 0.22 çıktı. Transfer sonraki kullandığım ilaçlar var bir de iğne var , 5 gün sonra ikinci bir iğneye daha başlayacağım ve test gününe kadar yapacağım

Bana da 2 adet transfer edildi 14 eylül de. 16 eylül dr ve 18 eylül de birer tane çatlatma iğnesi daha vurdum. Senin iğnelerinde çatlatma iğnesi mi acaba. 18 inde e2 380 prg 40 cıktı. Senin de transfer sonrası ara testin var mi? Benimki gibi prosedürü olan var mı acaba

Kızlar fsh 11 cıktı bende amh 1.88 doğrudan tup bebek yaptırcaz. Bu değerler ile olma olasıcı nedir? Şansım yok mu? Yaşım 36
Masallah amh 1 'in üstünde ne güzel. 1in altında olunca biraz uğraşıyorsun benim gibi ama hayırlısı allahtan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…