Benim merak ettigim şuydu gonalf yumurtayi gelistirmekk icin kullaniliyor cetrotide de catlamasini onlemek için. Ben iki gündurlu ikisinide kullanıyorum. Iki zit sey gibi geliyor .sende ard arda mi vuruluyorsun yoksa belirli araliklarda mi onu merak ettimCanim cetrotide yumurta catlamamasi icinmis demekki seninker buyukmus vermis doktor
Ben de ağrı çok fazla olmadı ama ilk tüp bebek denemem de pert olmuştum benim bu 2. Tüp bebek gittiğin merkezin ekibine bağı her şey ben opu da sonra ist gezmesi yaptım.Bugün yumurta toplama islemim oldu. Fazla ağrıyla uyandım ağrı kesici iğne yapıldı iyi geldi. Gün içinde minoset kullandım. Biraz ağrım var hala işlemden çıkalı 12-13 saat oldu. Sizinde
işlem sonrası ağrınız olmus muydu?
Ilk tüp bebek te doktordan kaynaklandığını dusunuyorum mahvolmuştum. Ikincisine o yüzden ağlayarak girmiştim. Bi uyandım kuş gibiyim çok şükür.Bugün yumurta toplama islemim oldu. Fazla ağrıyla uyandım ağrı kesici iğne yapıldı iyi geldi. Gün içinde minoset kullandım. Biraz ağrım var hala işlemden çıkalı 12-13 saat oldu. Sizinde
işlem sonrası ağrınız olmus muydu?
Cetrotite büyüyen yumurtaların toplama işleminden önce çatlamasını önlemek için vuruluyor. Bir kaç gün sonra yumurta çatlatma iğnesi vuracaksın ve opu ya hazirlanacaksin. Rabbim yüzünü güldürsün insallah.Benim merak ettigim şuydu gonalf yumurtayi gelistirmekk icin kullaniliyor cetrotide de catlamasini onlemek için. Ben iki gündurlu ikisinide kullanıyorum. Iki zit sey gibi geliyor .sende ard arda mi vuruluyorsun yoksa belirli araliklarda mi onu merak ettim
Canim daha baslamadim yarin baslicam ama hemsire ceyrodite sabah 10 da gonalf aksam 4 de saatler cok onemli dediBenim merak ettigim şuydu gonalf yumurtayi gelistirmekk icin kullaniliyor cetrotide de catlamasini onlemek için. Ben iki gündurlu ikisinide kullanıyorum. Iki zit sey gibi geliyor .sende ard arda mi vuruluyorsun yoksa belirli araliklarda mi onu merak ettim
Aynı ben aman kalitesiz yerlere gitmeyin.Ilk tüp bebek te doktordan kaynaklandığını dusunuyorum mahvolmuştum. Ikincisine o yüzden ağlayarak girmiştim. Bi uyandım kuş gibiyim çok şükür.
amin cumlemizinkinideCetrotite büyüyen yumurtaların toplama işleminden önce çatlamasını önlemek için vuruluyor. Bir kaç gün sonra yumurta çatlatma iğnesi vuracaksın ve opu ya hazirlanacaksin. Rabbim yüzünü güldürsün insallah.
tamam canım benimkide arda arda vurmami söylemiştiCanim daha baslamadim yarin baslicam ama hemsire ceyrodite sabah 10 da gonalf aksam 4 de saatler cok onemli dedi
İlk doktorum profesördü. 2.si de profesör ama iki operasyon arasında dağlar var. ilk opu dan sonra 48 saat kas iskelet sistemimi kontrol edemedim sürekli sıçradım durdum. allahım bir daha yaşatmasın. kimseye yaşatmasın. emeklerimizin karşılığını en güzeliyle alalım inşallah. Rabbim duy sesimizi :)Aynı ben aman kalitesiz yerlere gitmeyin.
Benim ki de Prof .tu sorma giden zamana paraya mı hala arayışıma mı yanayım bilemedim . Ben dd senin gibi çok kötü oldum yine öyle olacak diye beklerken çok şaşkınım .İlk doktorum profesördü. 2.si de profesör ama iki operasyon arasında dağlar var. ilk opu dan sonra 48 saat kas iskelet sistemimi kontrol edemedim sürekli sıçradım durdum. allahım bir daha yaşatmasın. kimseye yaşatmasın. emeklerimizin karşılığını en güzeliyle alalım inşallah. Rabbim duy sesimizi :)
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Transfer sonrası iğnelerin var mi? Yada e2 yada progesteron testi istediler mi?Merhabalar , ben de 19 Eylül de transfer yaptırdım, 2 adet empriyo transfer edildi . 1 Ekim test günüm
Toplamadan önce e2 ve progesteron bakıldı . e2 774 , progesteron 0.22 çıktı. Transfer sonraki kullandığım ilaçlar var bir de iğne var , 5 gün sonra ikinci bir iğneye daha başlayacağım ve test gününe kadar yapacağımHadi hayırlısı olsun inşallah. Transfer sonrası iğnelerin var mi? Yada e2 yada progesteron testi istediler mi?
Aminnn amin insaallah teşekkür ederimAmin arkadaşım. Senin sürecinde hayırlı olsun inşallah. Inşallah yavrularımızın haberlerini verelim burada
Hayirlisi ile olumlu sonuc alirsin insaallahMerhabalar , ben de 19 Eylül de transfer yaptırdım, 2 adet empriyo transfer edildi . 1 Ekim test günüm
Bana da 2 adet transfer edildi 14 eylül de. 16 eylül dr ve 18 eylül de birer tane çatlatma iğnesi daha vurdum. Senin iğnelerinde çatlatma iğnesi mi acaba. 18 inde e2 380 prg 40 cıktı. Senin de transfer sonrası ara testin var mi? Benimki gibi prosedürü olan var mı acabaToplamadan önce e2 ve progesteron bakıldı . e2 774 , progesteron 0.22 çıktı. Transfer sonraki kullandığım ilaçlar var bir de iğne var , 5 gün sonra ikinci bir iğneye daha başlayacağım ve test gününe kadar yapacağım
Masallah amh 1 'in üstünde ne güzel. 1in altında olunca biraz uğraşıyorsun benim gibiKızlar fsh 11 cıktı bende amh 1.88 doğrudan tup bebek yaptırcaz. Bu değerler ile olma olasıcı nedir? Şansım yok mu? Yaşım 36
Nasıl oldunuz? Ağrılar geçti mi?Insalalh canım kasik ağrısını duydum da karın ağrısı hiç duymamıştım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?