Bence daha cok erkenMerhaba, 5.gun embriyosu icin transfer gunu dahil 5.gun erken gebelik idrar testi negatif cikti, cok mu erken baktim sizce?
İki gün önce yaptım negatifti ya dün gece yaptım.hafif pembe çok hafif çıktı.Pazartesi yine denicem erken olabilir..benim bir düşük birde oğlum var ikisindede pozitif görmüştüm ama bu kadar erken yaptım mı hatırlamıyorum.burda yazılanları görünce bende belki görürrm dedim.bakalım kısmet.
Kacinci gununde baktin canim erken gebelikmiydi?İki gün önce yaptım negatifti ya dün gece yaptım.hafif pembe çok hafif çıktı.
Transfer günü saymasak 7 gün yapmıştım çıkmadı dün gece 9 gün yaptım.akşam olduğu için uykudaydım çıkmadı dedim yatım.sabah kaktım varmış çok hafif olduğu için uykulu gözle görmemişm.Kacinci gununde baktin canim erken gebelikmiydi?
Kacinci gun embryosu canim cokk sevindim kan ver benceTransfer günü saymasak 7 gün yapmıştım çıkmadı dün gece 9 gün yaptım.akşam olduğu için uykudaydım çıkmadı dedim yatım.sabah kaktım varmış çok hafif olduğu için uykulu gözle görmemişm.
Vala bilmiyom dondurulmuş olduğu için akıl edip sormadım.inşallah yanıltmaz.çarşamba test günüm beklicem teşekürederim canımKacinci gun embryosu canim cokk sevindim kan ver bence
Guzel haberlerini bekliyoruz canimVala bilmiyom dondurulmuş olduğu için akıl edip sormadım.inşallah yanıltmaz.çarşamba test günüm beklicem teşekürederim canım
Tm yazarım inşallah.Guzel haberlerini bekliyoruz canim
Malesef tutmadıumudunu kaybetme canım belki gec tutunmustur ancak kana karisir oyle olmasaydi 12 gun degilde daha erken test verin derlerdi demi
5.Gun emriyosuydu çok da iyiydi ama tutmadı malesefIcini ferah tut canim cok erken yapmissin testi herkeste farklilik gosterir kiminde idrarda erken cikar kiminde gec umutsuzluga kapilma
5.gun embriyolarinin tutunma olasiligi topiclerde okudugum kadariyla daha yuksek cnm
Benim 2.gun embriyosu ben en basindan beri umutsuzum canim
Benim İlk i olumsuz oldu Yeni adet gördüm yarın kontrol e gidecem bakalım ikincisi ne zaman diyecek doktorMerhaba arkadaşım, iki adet gördükten sonra tekrar denemeye başlıyor çoğu arkadaş, yorumlarda o şekilde okumuştum zaten bünye anca toparlanıyor, üzülmemek elde değil maddi manevi çok zor bir süreç, inşallah kalan embriyoların sağlıcakla tutunur ve güzel sonuçlanır
Dotor ne diyor cnm peki bu duruma5.Gun emriyosuydu çok da iyiydi ama tutmadı malesef
Hakkında hayırlısı olsun canim Rabbim doğal yollarla versin inşallah. Takibe aldımMerhaba arkadaşlar ben tedavimi bırakma kararı aldım. Çünkü çok yıprandım. Geçirmiş olduğum bu 3 yılda yanımda olduğunuz içşn çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese bebecikler versin inşallahBen çocuk olaylarını kafama takmamak adına instagramda @bahcelimutfak adında bir sayfa açtım. Beni takip edip bana destek olmaya devam ederseniz çok sevinirim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Profilimin linki Burcu Aydoğdu Günay (@bahcelimutfak) on Instagram hepinizi bekliyorum ❤
Çok teşekkür ederim güzel dönüşünüz içinHakkında hayırlısı olsun canim Rabbim doğal yollarla versin inşallah. Takibe aldımbaşarılar
Sayfanız harika canımÇok teşekkür ederim güzel dönüşünüz içinAminnn inşallah her çocuk isteyene Allah versin... Benim 2 sene önce tedavi görürken 1 aylık ara verme olayım olmuştu. Tam da o ara sırasında ,doktorların normal yolla hamile kalma olasılığıma %5 dedikleri o dönemde, ben hamile kaldım ama hamileliğimi bebeğim düşerken öğrenmiş oldum Bence Allah bana senin bebeğin oluyor ama ben istersem veririm istersem de alırıö msjını verdi bence o gundem sonra 4 kez daha denedim tüp bebeği öncesinde de 4 kez denemiştim hiç biri pozitif sonuç vermedi ve çok yoruldum... Artık ayağa kalkmak istiyorum. Kafamı kurcalayacak şeylerle uğraşmam şart çünkü delirmek üzereydim Bu sebepten bana vermiş olduğunuz bu destek benim için çok hemde çok önemli. Allah da sizi çok mutlu etsin dilediğiniz şeyleri hayırlısıyla hemencecik gerçekleştirsin inşallah ❤
İçimi nasıl okumuşsunuzSayfanız harika canımseverek takip ediyorum. Hatta çekilişe de katılıyorum . Bâzen en güzeli bırakmak,teslim olmak... o teslimiyeti yaşamak için bi imtihandan geçmişsiniz çok güzel de teslim olmuşsunuz,inşallah olacak bu güzel işlere odaklanmışken bir anda mutfakta bir bebiş göreceğiz sürpriiiiizzz inşallah Hemencecik sağlıkla versin Rabbim doğal yollarla versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?