2019 Eylül ayı tüp bebek yaptıranlar

İki gün önce yaptım negatifti ya dün gece yaptım.hafif pembe çok hafif çıktı.

Kacinci gun embryosu canim cokk sevindim kan ver bence

Herkese merhaba.Öncelikle umarım tüm emekleriniz bekleyişleriniz mutlu sonla taçlanır.Bende 2 Ekimde 3.gün orta kalite 1 embriyo transfer oldum.bugün 9.günüm.başlarda kasık ve bel ağrım çok oluyordu. Göğüslerim hassasti.dünden beri belirtiler azaldı.ama asla endişe etmeden sabırla sakin beklememiz lazım.pazartesi 14ünde sonuç alicam.umarım hakkımızda hayırlısı olur

5.Gun emriyosuydu çok da iyiydi ama tutmadı malesef

Benim İlk i olumsuz oldu Yeni adet gördüm yarın kontrol e gidecem bakalım ikincisi ne zaman diyecek doktor

Merhaba arkadaşlar ben tedavimi bırakma kararı aldım. Çünkü çok yıprandım. Geçirmiş olduğum bu 3 yılda yanımda olduğunuz içşn çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese bebecikler versin inşallah Ben çocuk olaylarını kafama takmamak adına instagramda @bahcelimutfak adında bir sayfa açtım. Beni takip edip bana destek olmaya devam ederseniz çok sevinirim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Profilimin linki Burcu Aydoğdu Günay (@bahcelimutfak) on Instagram hepinizi bekliyorum

Hakkında hayırlısı olsun canim Rabbim doğal yollarla versin inşallah. Takibe aldım başarılar

Hakkında hayırlısı olsun canim Rabbim doğal yollarla versin inşallah. Takibe aldım başarılar
Çok teşekkür ederim güzel dönüşünüz içinAminnn inşallah her çocuk isteyene Allah versin... Benim 2 sene önce tedavi görürken 1 aylık ara verme olayım olmuştu. Tam da o ara sırasında ,doktorların normal yolla hamile kalma olasılığıma %5 dedikleri o dönemde, ben hamile kaldım ama hamileliğimi bebeğim düşerken öğrenmiş oldum Bence Allah bana senin bebeğin oluyor ama ben istersem veririm istersem de alırıö msjını verdi bence o gundem sonra 4 kez daha denedim tüp bebeği öncesinde de 4 kez denemiştim hiç biri pozitif sonuç vermedi ve çok yoruldum... Artık ayağa kalkmak istiyorum. Kafamı kurcalayacak şeylerle uğraşmam şart çünkü delirmek üzereydimBu sebepten bana vermiş olduğunuz bu destek benim için çok hemde çok önemli. Allah da sizi çok mutlu etsin dilediğiniz şeyleri hayırlısıyla hemencecik gerçekleştirsin inşallah

Sayfanız harika canım severek takip ediyorum. Hatta çekilişe de katılıyorum. Bâzen en güzeli bırakmak,teslim olmak... o teslimiyeti yaşamak için bi imtihandan geçmişsiniz çok güzel de teslim olmuşsunuz,inşallah olacak bu güzel işlere odaklanmışken bir anda mutfakta bir bebiş göreceğiz sürpriiiiizzzinşallah Hemencecik sağlıkla versin Rabbim doğal yollarla versin inşallah

İçimi nasıl okumuşsunuzyazdıklarınızı okurken göz yaşlarımı tutamadımHAyalini kurduğum şeyi söyledinizHer şeyin hayırlısı en güzel şekilde olsun ve gelsin hepimize inşallahÇok teşekkür ederim güzel desteğiniz ve düşünceleriniz için çok mutlu ettiniz çok mutlu uyuyacağım sayenizde Siz de mutlu olun hep inşallahinstagramdan yazarsanız özelden, olurda bir gün o güzel haberi vermem gerekirse ihtiyacım olur belkiTabi heyecandan unutmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…