2019 Eylül ayı tüp bebek yaptıranlar

InsALLAH canimya dua edin :) ALLAH kimsenin emegini bosa cikarmasin kimseye aratmasin

Cogu topicte okudum ama idrarda pozitif gorupte kanda negatifi goren umutlanmak istemyorum 2.gun embriyosu benimki cunku
2.gün diye umutsuz olma bak 5.gün deneyip olumsuz sonuç alanlarda var, tutunacaksa ikiye beşe bakmıyor, rabbim ol der olur inşallah, bizler elimizden geleni yapıyoruz, dua edip pozitif düşünelim, ben güzel haber vereceğine inanıyorum

Canim bugun 2.idrar testimide yaptim oda ikinci cizgi cikti hatta bu ikinci cizgi dune gore daha belirgin :)

Bugun transferden sonra 10.gunum kan testine gidicem birazdan ama ac karinlami tok karinlami gitmeliyim

Ayrica jel estrofem hap birde prolutex ignemi yaptim sabah simdi kan testine gidersem bunlar kan testini etkilermi

Çok sevindim canım onu bir sor istersen doktoruna yada bir hemşireye falan bende hiç bilmiyorum hatta banada söylersen sevinirim canım

Canim cokkk sevindim darisi bize insallah canim bende hemsireyim onlar kan testini etkilemez sadece catlatma ignesi etkiliyor

Canim cokkk sevindim darisi bize insallah canim bende hemsireyim onlar kan testini etkilemez sadece catlatma ignesi etkiliyor
Canim transfer sonrasi 10.gunum doktorum pazartesi gel kan testine dedi ama bu evdeki erken gebelik testleri beni umutlandirdi

Sonra uzulmekte istemiyorum ALLAH im kimsenin emegini bosa cikarmasin isteyen herkese versin rabbim

Sence bugun kan testine gideyimmi canim ne dersin ?

Canım değiştirdim bi bakarmısın şimdi olmuş mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…