- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 40
amin canım benimTesekkur ederim Allah razi olsun guzel kalplerimize gore versin Rabbim guzel saglikli bebislerimiz olsun
Birazcik acidi canimhayırlı olsun ınsallah bebek tutsun :). acıdı mı nasıl geçti :)
Aminnn canim insallahInşAllah 12 gun sonra pozitifi gorursunRabbim emeklerinizi bosa cikarmasin inşAllah :)
Silik cikmasi da guzel ama dimi cnm :) ama cogu topicte okudugum bazi orneklerde silik goren kanda negatif olan kisilerde olmus
Beklemek sabretmek lazim ama nerdee :)
Silik cikmasi da guzel ama dimi cnm :) ama cogu topicte okudugum bazi orneklerde silik goren kanda negatif olan kisilerde olmus
Beklemek sabretmek lazim ama nerdee :)
@Ozlem8123Canım yaptınmı test
2.gün diye umutsuz olma bak 5.gün deneyip olumsuz sonuç alanlarda var, tutunacaksa ikiye beşe bakmıyor, rabbim ol der olur inşallah, bizler elimizden geleni yapıyoruz, dua edip pozitif düşünelim, ben güzel haber vereceğine inanıyorumInsALLAH canimya dua edin :) ALLAH kimsenin emegini bosa cikarmasin kimseye aratmasin
Cogu topicte okudum ama idrarda pozitif gorupte kanda negatifi gorenumutlanmak istemyorum 2.gun embriyosu benimki cunku
Canim bugun 2.idrar testimide yaptim oda ikinci cizgi cikti hatta bu ikinci cizgi dune gore daha belirgin :)@Ozlem8123
Canim bugun 2.idrar testimide yaptim oda ikinci cizgi cikti hatta bu ikinci cizgi dune gore daha belirgin :)
Bugun transferden sonra 10.gunum kan testine gidicem birazdan ama ac karinlami tok karinlami gitmeliyim
Ayrica jel estrofem hap birde prolutex ignemi yaptim sabah simdi kan testine gidersem bunlar kan testini etkilermi
Canim transfer sonrasi 10.gunum doktorum pazartesi gel kan testine dedi ama bu evdeki erken gebelik testleri beni umutlandirdiCanim cokkk sevindim darisi bize insallahcanim bende hemsireyim onlar kan testini etkilemez sadece catlatma ignesi etkiliyor
Canim sagolsun arkadas yanitlamis etkilemiyormus :)Çok sevindim canımonu bir sor istersen doktoruna yada bir hemşireye falan bende hiç bilmiyorum hatta banada söylersen sevinirim canım
Canim sagolsun arkadas yanitlamis etkilemiyormus :)
Tamam canım çok sağol
Canim sana ozelden mesaj aticaktim ama olmadi sinirlama var diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?