2019 Kasim anneleri buraya:)

Merhaba inşallah benimde kasımda doğacak gibi duruyor. Hadi hayırlısı daha çok yeniyiz :)

Herkese merhabalar arkadaslar Allah hepimizin sürecini tamamına erdirsin inşallahbende 5+5 günlük gebeyim.Kese görüldü kalp atımı için henüz erken denildi.Ama kahverengi lekelenmem oldu üç gündür progestan başladı doktor

Canım sıkma canını. Ben de çift rahimliyim kanamam olmamasına rağmen doktor bana da verdi. Başka doktora gittim danışmak için fazlalığı zarar vermez eksikliği sorun yaratır o nedenle için rahat olsun kullan dedi. Lekelenmeler de normal kırmızı kan olmadığı sürece pembe ve kahverengi olabiliyormuş tutunma nedeniyle

İnşallah

Ben de su an 6.haftama girmek uzereyim kahverengi kanamam oldu doktor kesenin arkasinda kanama vs goremedi yerlesme kanamasi oldugunu soyledi, progestana basladim. bu hafta mide bulantilarim inanilmaz artti mide bulantilariniz ne durumda, ne yapiyosunuz bulantilariniz icin ?

Günaydın canım miğden bulanmaya ne zaman başladı bende hiç yok

kızlar merhaba. ayyyy çok heyecanlıyım. inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. kasım nasıl gelecek bilmiyorum vallaha. ben de daha yeni hamileyim. bulantım yok ama arada midemde ekşime oluyor ve afedersiniz ama arada böyle ağzıma mide asidi geliyor. inşallah bulantı olmadan hallederiz. yağlı bir şey yediğimde anında dokunuyor. bebişin varlığını öğrenmeden önce aşırı gaz sancım vardı. 1 hafta boyunca geçmez mi bu diyordum meğerse ben burdayım diyormuş. sonra kasık ağrısı başladı. gaz ve kasık ağrısı baya azaldı ama akıntı devam tabiki. hep olucakmış zaten. hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler diliyorum

hayırlı olsun canım senin ki ne kadarlık:)

kızlar ya açlıktan gözünüz dönüyor mu sizinde?? :) dün akşam işten geldim. eşim geç gelicekse genelde kahve fln içer akşam yemeğini biraz geç yerim. ama dün açıkçası bulaşıkları toparlıyordum elim ayağım boşaldı bir anda açlıktan. dedim bana neler oluyor :))) buzdolabından peynir-zeytin zor çıkardım hemen yedim. titremeye başlamıştım valla :))

Benim 5+2 ben 7.hafta gidicem
hmmm ben çok bilmiyorum böyle şeyleri siteyi yeni takip etmeye başladım. neyse öğrenicem :). yani açıkçası ilişki günlerimi bile hesaplardım normalde ama öyle bir aya denk geldi ki hiç beklemediğim ve herseyi bıraktığım bir aydı :)) sürpriz oldu bize de. :) ama doktor geçen hafta gittiğimde normalde bugün için gel keseyi görürüz demişti. neye göre söyledi ben de bilmiyorum. ben de siteden okuduklarıma göre daha garanti olsun diye pazartesiyi bekleyim deyip öyle randevu aldım. genelde 5-6. haftada görülüyor heralde kese tabi hepsi internetteki makale bilgileri. artık öğrenicez zamanla hepimiz. hamişlerin duası tutarmış diyorlar bol bol dua ediyorum ben de isteyen herkese allahım bu duyguyu yaşatsın bizlere de sağlıklı evlatlar versin diye

Amin camım kese evet görünür ama kalp atışını filan duyamassın beta kaç çıktı sende

Merhaba bayanlar bende hamileuimson adet tarihim 26 ocak çok ekşi ve cikolata yiyorum karnım yukarda midem fazla bulanmıyor ama idrarım eskisinden cok geliyo günde 4 5 kez wc ye giriyorum bakalım cinsiyeti ne rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…