Bende 30 ocaktı miğdem bulanmıyor eşki ve çukulata çekiyor canım dondurma filan :) ama 2 litre su içiyorum Ayriyetende sıvı tükettiğim için 20 30 kez filan gidiyorum dur :)))Merhaba bayanlar bende hamileuimson adet tarihim 26 ocak çok ekşi ve cikolata yiyorum karnım yukarda midem fazla bulanmıyor ama idrarım eskisinden cok geliyo günde 4 5 kez wc ye giriyorum bakalım cinsiyeti ne rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin herkese
MaşallahBende 30 ocaktı miğdem bulanmıyor eşki ve çukulata çekiyor canım dondurma filan :) ama 2 litre su içiyorum Ayriyetende sıvı tükettiğim için 20 30 kez filan gidiyorum dur :)))
İkimizde aynıyız canım benimde bat günüm 26 ocak. Midem bulanmıyor normaldede tatlı sevmem tatlı yemiyorum acı eksi tuzlu devam ediyorumMerhaba bayanlar bende hamileuimson adet tarihim 26 ocak çok ekşi ve cikolata yiyorum karnım yukarda midem fazla bulanmıyor ama idrarım eskisinden cok geliyo günde 4 5 kez wc ye giriyorum bakalım cinsiyeti ne rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin herkese
Amin camım kese evet görünür ama kalp atışını filan duyamassın beta kaç çıktı sende
ben adetten 2 gün önce yaptırdım sadece testi bir daha yaptırmadım. beta kaç bilmiyorum yani şuan. 2 gün önce 97 çıkmıştı. normalde su içen biri değildim ama deli gibi su ihtiyacı hissediyorum ve günde en az 2 litre içiyorum. benimde aynen 10-15 kere tuvalet yolculuğum oluyor gündeBende 30 ocaktı miğdem bulanmıyor eşki ve çukulata çekiyor canım dondurma filan :) ama 2 litre su içiyorum Ayriyetende sıvı tükettiğim için 20 30 kez filan gidiyorum dur :)))
Benim çok erken başladı Değerin çok düşükmüş niye tekrar yaptırmadınben adetten 2 gün önce yaptırdım sadece testi bir daha yaptırmadım. beta kaç bilmiyorum yani şuan. 2 gün önce 97 çıkmıştı. normalde su içen biri değildim ama deli gibi su ihtiyacı hissediyorum ve günde en az 2 litre içiyorum. benimde aynen 10-15 kere tuvalet yolculuğum oluyor gündeama canım daha hiç bir şey çekmedi valla. ne bileyim bişey görüyorum acaba canım çekermi diyorum ama yok.
adetten 2 Günü öncesi için düşük mü? bilemiyorum ki.doktor iyi demişti. bir de herkeste farklı olur değerler demişti kanı alan hemşire. doktor tekrar yaptır demediği için de yaptırmadım ama başka bi topikte de yazdım. ben de çok merak ediyorum diye ne bileyim .Benim çok erken başladı Değerin çok düşükmüş niye tekrar yaptırmadın
30 güne bir filan mı oluyosunadetten 2 Günü öncesi için düşük mü? bilemiyorum ki.doktor iyi demişti. bir de herkeste farklı olur değerler demişti kanı alan hemşire. doktor tekrar yaptır demediği için de yaptırmadım ama başka bi topikte de yazdım. ben de çok merak ediyorum diye ne bileyim .
yaklaşık evet30 güne bir filan mı oluyosun
yok baktım şimdi 25 günde fln oluyomuşumyaklaşık evet
Eğer 30 günü geçtiyse ondan istememişlerdir çünkü benim değerim 506 çıktı Geçen hafta yani 29.gündü dış gebelik için haftaya tekrargel test yapalım dedilerçok şükür bi sıkıntı yokmuşyaklaşık evet
Oow valla anlamadım emin olmak istedi demekki sen kafana takma bi sıkıntı olsa zaten belli ederdi kendini bende 25 güne bir oluyordum 4.gün gecikti de idrar testiyle öğrendim ertesi gün baktırdım 506.20 sen bence aklında kalmasın Pazartesi sağlık ocağında kan testi yaptıryok baktım şimdi 25 günde fln oluyomuşum
korkutma beni nolurrrrEğer 30 günü geçtiyse ondan istememişlerdir çünkü benim değerim 506 çıktı Geçen hafta yani 29.gündü dış gebelik için haftaya tekrargel test yapalım dedilerçok şükür bi sıkıntı yokmuş
Kız nasıl hissediyon daha bebek yok bence korkmana gerek yok ya geç döllenmedir şimdiye yükselmiştir belki beni bile geçmişsindirkorkutma beni nolurrrrsat tan tam 24 Günü sonraki değerim 97. adetime daha 2 gün vardı yani geçmemişti. neyse artık pazartesi öğrenicez. umarım bi sıkıntı olmaz. ama ben çok umutluyum ya ne bileyim hissediyorum bebeğimi sanki :)
Ay korkutma kız beni :)
kızlar merhaba. ayyyy çok heyecanlıyım. inş sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.kasım nasıl gelecek bilmiyorum vallaha. ben de daha yeni hamileyim. bulantım yok ama arada midemde ekşime oluyor ve afedersiniz ama arada böyle ağzıma mide asidi geliyor. inşallah bulantı olmadan hallederiz. yağlı bir şey yediğimde anında dokunuyor. bebişin varlığını öğrenmeden önce aşırı gaz sancım vardı. 1 hafta boyunca geçmez mi bu diyordum meğerse ben burdayım diyormuş. sonra kasık ağrısı başladı. gaz ve kasık ağrısı baya azaldı ama akıntı devam tabiki. hep olucakmış zaten. hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler diliyorum
Ay inşallah olmaz :)Korkma korkma belki sansli kisilerdensindir hic bulantin olmaz belli olmaz :)
Merhaba bende 5+2 günlük gebeyim Kasım olmasını hiç istemedim ama kısmet:)
seninle aynıyız yeşimBenim 5+2 ben 7.hafta gidicem
Öylemi ne güzel sen gittin mi hastaneyeseninle aynıyız yeşim
Daha gitmedim haftaya gitmryi düşünüyorumÖylemi ne güzel sen gittin mi hastaneye
Miğde bulantın başladımı pekiDaha gitmedim haftaya gitmryi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?