2019 Kasim anneleri buraya:)

Bende 30 ocaktı miğdem bulanmıyor eşki ve çukulata çekiyor canım dondurma filan :) ama 2 litre su içiyorum Ayriyetende sıvı tükettiğim için 20 30 kez filan gidiyorum dur :)))

İkimizde aynıyız canım benimde bat günüm 26 ocak. Midem bulanmıyor normaldede tatlı sevmem tatlı yemiyorum acı eksi tuzlu devam ediyorum 3 litreye yakın su içiyorum cayda eklenınce wc kaçınılmaz oluyor

Amin camım kese evet görünür ama kalp atışını filan duyamassın beta kaç çıktı sende
Bende 30 ocaktı miğdem bulanmıyor eşki ve çukulata çekiyor canım dondurma filan :) ama 2 litre su içiyorum Ayriyetende sıvı tükettiğim için 20 30 kez filan gidiyorum dur :)))
ben adetten 2 gün önce yaptırdım sadece testi bir daha yaptırmadım. beta kaç bilmiyorum yani şuan. 2 gün önce 97 çıkmıştı. normalde su içen biri değildim ama deli gibi su ihtiyacı hissediyorum ve günde en az 2 litre içiyorum. benimde aynen 10-15 kere tuvalet yolculuğum oluyor günde ama canım daha hiç bir şey çekmedi valla. ne bileyim bişey görüyorum acaba canım çekermi diyorum ama yok.

Benim çok erken başladı Değerin çok düşükmüş niye tekrar yaptırmadın

Benim çok erken başladı Değerin çok düşükmüş niye tekrar yaptırmadın
adetten 2 Günü öncesi için düşük mü? bilemiyorum ki.doktor iyi demişti. bir de herkeste farklı olur değerler demişti kanı alan hemşire. doktor tekrar yaptır demediği için de yaptırmadım ama başka bi topikte de yazdım. ben de çok merak ediyorum diye ne bileyim .

30 güne bir filan mı oluyosun

yok baktım şimdi 25 günde fln oluyomuşum
Oow valla anlamadım emin olmak istedi demekki sen kafana takma bi sıkıntı olsa zaten belli ederdi kendini bende 25 güne bir oluyordum 4.gün gecikti de idrar testiyle öğrendim ertesi gün baktırdım 506.20 sen bence aklında kalmasın Pazartesi sağlık ocağında kan testi yaptır

korkutma beni nolurrrr sat tan tam 24 Günü sonraki değerim 97. adetime daha 2 gün vardı yani geçmemişti. neyse artık pazartesi öğrenicez. umarım bi sıkıntı olmaz. ama ben çok umutluyum ya ne bileyim hissediyorum bebeğimi sanki :)

Kız nasıl hissediyon daha bebek yok bence korkmana gerek yok ya geç döllenmedir şimdiye yükselmiştir belki beni bile geçmişsindir

Amin insallah, hayirli olsun hepimiz saglicakla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…