2019 Kasim anneleri buraya:)

Kizlar merhaba.Benim de sat 21 ocak ama doktorum gec yumurtladigimi soyledi.8 martta idrar testinde pozitif cikti.Ertesi gun doktora gittim.Sat a gore 6 haftalik olmasi lazim ama 6 hafta ile uyumlu degil,kese gorunmuyor dedi.Benim de gec dollenme olmuş.Beta 702 cikti.Bugun tekrar cagirdi.Progesteron testi istemisti.Bir de tekrar beta bakilacak.Benim bel agrisi,kasik agrisi oluyor ara ara ve beyaz akintim var.Benimki 3 haftalikmis..Keseyi gormeyi dort gozle bekliyorum.Hepimizil saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah.:))))

Amin insallah benim de gec dollenme olmus normalde 8 haftalik olmasi gerekiyo ama 2 hafta gec dollenme oldugu icin 6 haftalik benimki de kese gorundu, kalp atislari icin de haftaya gidicem :) bu zamanlar cok onemli sakin agir kaldirma, kendini zorlama bol bol dinlenmeye calis. Allah hepimizin sag salim kucagina almasini nasip etsin insallah :)

Evet 6 haftalik da gorunuyormus..Insallah ben de gorurum.Insan sabirsiz oluyor ama bu guzel bir bekleyis.O sitresli hamileligi bekleme sureci bitti sukur.Allah devamini getirsin.Dikkat etmeye calisiyorum canim..Allah bebeklerimizi bize bagislasin.:))Ilk bebeginiz mi?Benim ilk bebegim..Bir baska heyecan oluyor ilk olunca..

Benim de ilk hala saskinim ne oldugunu algilayabilmis degilim, guzel zamaqr tadini cikarmak lazim :)

Benim de ilk hala saskinim ne oldugunu algilayabilmis degilim, guzel zamaqr tadini cikarmak lazim :)
Evet oyle canim..Bu surecin her ani guzel..:))Ben simdi hastaneye gideyim bir an once ogreneyim beta artmis mi diye nasil sabirsizim..

Kizlar beta sonucum 1551 cikti.Cumartesi 702 cikmisti.Cuma gunu insallah keseyi gorecegiz.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…