5+3 canımNe kadarlik simdi senin :)
5+3 canım
Anladım canımBenim gec dollenme olmus o yuzden tam gununu bilmiyorum, sadece hafta bilgisine sahibim :)
Kizlar merhaba.Benim de sat 21 ocak ama doktorum gec yumurtladigimi soyledi.8 martta idrar testinde pozitif cikti.Ertesi gun doktora gittim.Sat a gore 6 haftalik olmasi lazim ama 6 hafta ile uyumlu degil,kese gorunmuyor dedi.Benim de gec dollenme olmuş.Beta 702 cikti.Bugun tekrar cagirdi.Progesteron testi istemisti.Bir de tekrar beta bakilacak.Benim bel agrisi,kasik agrisi oluyor ara ara ve beyaz akintim var.Benimki 3 haftalikmis..Keseyi gormeyi dort gozle bekliyorum.Hepimizil saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah.:))))
Evet 6 haftalik da gorunuyormus..Insallah ben de gorurum.Insan sabirsiz oluyor ama bu guzel bir bekleyis.O sitresli hamileligi bekleme sureci bitti sukur.Allah devamini getirsin.Dikkat etmeye calisiyorum canim..Allah bebeklerimizi bize bagislasin.:))Ilk bebeginiz mi?Benim ilk bebegim..Bir baska heyecan oluyor ilk olunca..Amin insallahbenim de gec dollenme olmus normalde 8 haftalik olmasi gerekiyo ama 2 hafta gec dollenme oldugu icin 6 haftalik benimki de kese gorundu, kalp atislari icin de haftaya gidicem :) bu zamanlar cok onemli sakin agir kaldirma, kendini zorlama bol bol dinlenmeye calis. Allah hepimizin sag salim kucagina almasini nasip etsin insallah :)
Evet 6 haftalik da gorunuyormus..Insallah ben de gorurum.Insan sabirsiz oluyor ama bu guzel bir bekleyis.O sitresli hamileligi bekleme sureci bitti sukur.Allah devamini getirsin.Dikkat etmeye calisiyorum canim..Allah bebeklerimizi bize bagislasin.:))Ilk bebeginiz mi?Benim ilk bebegim..Bir baska heyecan oluyor ilk olunca..
Evet oyle canim..Bu surecin her ani guzel..:))Ben simdi hastaneye gideyim bir an once ogreneyim beta artmis mi diye nasil sabirsizim..Benim de ilkhala saskinim ne oldugunu algilayabilmis degilim, guzel zamaqr tadini cikarmak lazim :)
Kızlar siznde her iki kasiginiz ağrıyor mu
Evet oyle canim..Bu surecin her ani guzel..:))Ben simdi hastaneye gideyim bir an once ogreneyim beta artmis mi diye nasil sabirsizim..
Kan verdim canim.Sonuc 5 de cikacak.Haber veririm tabiki..Sonucu haberdar et burdan
Oyle degil canim cift kask agrin var mi benim bazen sag bazen de sol kasigim agriyorAra ara kramp gibi giriyo bana bazen adet sancisina benzer bi agrim oluyo sonra geciyo
Benim de her iki kasigim da agriyor.Oyle degil canim cift kask agrin var mi benim bazen sag bazen de sol kasigim agriyor
Canim beta sonucum 1551 cikti..Cuma gunu keseyi gorebiliriz dedi.:))Sonucu haberdar et burdan
Ya benim 4.uncu haftadan sonra başladı ikiz mi diye dusundumde :)Benim de her iki kasigim da agriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?