- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.876
- 158
Başhekim hesap soruyomuş ay sonu, bu kadar testi niye verdin gerizekalı mısın diyormuş...döner sermayede para kalmamışmış! komedi ya inan! Yok İzmir’deyim canım. Benim aile hekimim bal gibi bir insan idrar tahlili yapılmıyor bizim saglık ocagında yoksa hic gitmicektim hastaneye.
Ada Lovelace Baş ağrısı için bir tülbentle basını biraz sık istersen.
Aynn kuzum yavas yavas :) bebisimizi rahatsiz etme ck :) saglikla buyusunler insallahaynen kız oturuom biraz sora bidaha anam adam beni yedi ütü var yarın toplantım var diye diye kalktım mecbur gerisini bırakcam. yavas olur
Izmirin neresindesin kuzuu :)Başhekim hesap soruyomuş ay sonu, bu kadar testi niye verdin gerizekalı mısın diyormuş...döner sermayede para kalmamışmış! komedi ya inan! Yok İzmir’deyim canım. Benim aile hekimim bal gibi bir insan idrar tahlili yapılmıyor bizim saglık ocagında yoksa hic gitmicektim hastaneye.
Bende var o canim ben negatif esim pozitif oglumda bende o haftalar vurulmustum ama bunda doktor 6. haftadavurdu hemen daha sonra tekrar vuracakmi diye randavumda soracagimarkadaşlar kan uyuşmazlığı sorusu olmuştu.
akşam acilde dr kan uyuşmazlığı testi yaptı yarın çıkacak sonuç dediki 2 ayda bir bakıcaz (-) çıkması gerekiyor çıkmazsa konuşucaz dedi. ve 27-28 haftalarında iğne olacaksın dedi. ama ilkinde hiç bir işlem yapılmamıştı.
hayır olsun inş birşey çıkmaz ya. sizde bir sorun dr unuza takibi gerekiyormu 2. bebek diye bu kadar bakılacak sanırım 2 de önemliymiş. ama başka hiç bir dr bu kadar önemsememişti ya bu niye böyle dedi anlamadım.
Oyy gecms olsn cnmŞuan öyleyimOrtasına da buz koydum bende migren var o yüzden ilerlemesinden korkuyordum ama daha iyi oldum yatıyorum sabahtan beri sağolasin
aminnn inşallah güzel günlerimiz yakında..Aynn kuzum yavas yavas :) bebisimizi rahatsiz etme ck :) saglikla buyusunler insallah
Ümidini kesme canım,canı veren allah..Bakarsın haftaya gümbür gümbür atar minik kalbi..Benim bebeğimin kalp atışını duyamadık.Haftaya perşembe kürtajla alacaklarmış.
yaaa oğlunda ne vuruldun ben vurulmadım kızım negatifmi bakılmadı bile karnımdaykenBende var o canim ben negatif esim pozitif oglumda bende o haftalar vurulmustum ama bunda doktor 6. haftadavurdu hemen daha sonra tekrar vuracakmi diye randavumda soracagim
Insallahhhh cnmm insallahhhhaminnn inşallah güzel günlerimiz yakında..
Bendede hep var o problem sanki idrar kaciriyorum gibi doktora dedim normal dediKızlar çamaşırı ıslanacak kadar akıntısı olan var mı.. Özellikle progestean kullananlar
azcık ıslanıyoru progestan kullanmıyorum normal diyor ama netde
canim negatifse sorun olmuyor gerek yok belki ondandir. Ama anne karninda bilimiyormu direk bebegin kan grubu onu da bilmiyorum. Benim ablamda hamile o da negatif doktor demis gerek olursa vururuz demis orda . Bilmiyorum anlamadim bende. Benim lekelenmem vardi belkide ondan acele etti doktor cünkü vücut bebegi atmak istedigi icin eger pozitifse bebek lekelenme kanama oluyormus. Bendede olmustu ondan hemen vurdu galibayaaa oğlunda ne vuruldun ben vurulmadım kızım negatifmi bakılmadı bile karnımdayken
anam şansamı doğdu yavrum tövbe ya
bunda da hala vurulmadım allah korusun bak korktum şimdi 10 hafta oldu geç mi kaldım acaba bişey olsa belli olurmuydu şmdi kontrollerde.
bende hiç bir şey olmadı direk kaldım hızla yerleşti kalbi herşeyi tam değeri bile yüksek demişti 1600 lerdeydi 4. haftasında.iyi demişti yani. anlamadım ki arada da 2 tane kimyasal var benim. belki senin ondan yaptı. mantıklı.canim negatifse sorun olmuyor gerek yok belki ondandir. Ama anne karninda bilimiyormu direk bebegin kan grubu onu da bilmiyorum. Benim ablamda hamile o da negatif doktor demis gerek olursa vururuz demis orda . Bilmiyorum anlamadim bende. Benim lekelenmem vardi belkide ondan acele etti doktor cünkü vücut bebegi atmak istedigi icin eger pozitifse bebek lekelenme kanama oluyormus. Bendede olmustu ondan hemen vurdu galiba
Kıyamam ya... masaj yapan biri lazımm şimdi sana.Şuan öyleyimOrtasına da buz koydum bende migren var o yüzden ilerlemesinden korkuyordum ama daha iyi oldum yatıyorum sabahtan beri sağolasin
Doktora sor bi ne diyecek sonucta ilk hamileligin degil. Ilkinden sonra cok önemliymisbende hiç bir şey olmadı direk kaldım hızla yerleşti kalbi herşeyi tam değeri bile yüksek demişti 1600 lerdeydi 4. haftasında.iyi demişti yani. anlamadım ki arada da 2 tane kimyasal var benim. belki senin ondan yaptı. mantıklı.
benim önemseyen yok sorucam iyi bir dr a
Birde bende idrar yolu enfeksiyonu cok ilerlemiş. 20 gün bıyunca 2 çeşit antibiyotiik alacağım. 20 gun sonra tekrar bakacaklar. Ve kasık ve bel ağrısı dışında belirtim yoktu. İdrar rengimde koyulaşyı ama aldığım B12 vitamininden sandım. Doktor istemese bilemeyecktim. Yani sadece senin hissettiğine göre tahlil istenir mi hamilelikde hersey riskli sonuçta.Ya hiç beklemedigim bir tepkiydi hayatımda belki de ilk kez böyle bir tavırla karşılaşıyorum... Zaten yumuşak huyluyumdur cok delirirsem önüme gecilmiyor yoksa sabırlıyım. Eşim olsa yanımda adamı boğardı muhtemelen. Birkaç şey söyledim ama nafile.
evet öyle diyorlar. yarın sonuçu sorayım bakalımDoktora sor bi ne diyecek sonucta ilk hamileligin degil. Ilkinden sonra cok önemliymis
bende değişik olsun isterim merak ediyorum erkek bebeler nasılHayırlısı bakalım canım bende merak ediyorum kızım var buda erkek olsa fena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?