- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
Hayırlı oksun canım. Erkek mi istiyordun peki. Sağlıkla doğsun inşl. Maşallah ne kdr net görüntü.Artik kussamda zorlayacagim kendimi . Bi gecseydi bulantilar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı oksun canım. Erkek mi istiyordun peki. Sağlıkla doğsun inşl. Maşallah ne kdr net görüntü.Artik kussamda zorlayacagim kendimi . Bi gecseydi bulantilar![]()
Sonsuz katılıyorum sana çok basit şeylerde bile eşime diyorum bebegimiz bize anne baba Beni dünyaya getirin demedi biz onu istedik vebaline girdik daha dün aksam ona nasıl iyi eğitim verebiliriz bunları konuştuk yazık günah
Ne mutlu sana darısı başımızaIyi aksamlar kizlar ben yine en sona ciktim doktordan. Insan onu görünce unutuyor herseyi. 13 haftaydim tam bugün 13+5 cikti. Cinsiyeti de gördük. Pipi cikti karsimiza direk. O kadar bulanti hala devam ediyor demek kizla alakasi olmuyormus ögrenmis oldukhepimiz insallah saglikla kavusuruz
Canim benim bi oglum var 3.5 yasinda. Baya zor gecti bu hamileligim de ama hep saglikli olsun dedim hic farketmezdi. Ama herkes kiz dedi cok bulanti kusma oldu diye benim icime yinede erkek doguyorduHayırlı oksun canım. Erkek mi istiyordun peki. Sağlıkla doğsun inşl. Maşallah ne kdr net görüntü.
Canim doktor bacak arasindan gördü ama onun fotoyu vermeyi unutmus bende heyecandan bakmadim cikinca farkettim olmadigini. Bi bu vardi bide 14 hafta olmama ragmen hala vajinal bakti o yüzden hep sirtindan görünüyor bebekKesinlikle. Biz istedik diye geliyor o yavrular. Vebali bize artık. Bu tür şeyler bir ömür etkiliyor. Sağlıkla gelsinler inşallah ve onların hamurunu nasıl yoğurursak öyle pişecek onlarda. Çok yolumuz var elbet. En azından başlangıçlar güzel olsun....
Ne mutlu sana darısı başımızamaşallah. Çok güzel gözüküyor ama bu kadar net bir resimde bile cinsiyeti tek görmeyen benim galiba
Ya benimde bulantılar fena illahi kız diyorlar. Bak tutmadı işte![]()
Aynen sağlıklı olsunda farketmez. Bakalım bizde 3 hafta sonra böyle net görücez miCanim benim bi oglum var 3.5 yasinda. Baya zor gecti bu hamileligim de ama hep saglikli olsun dedim hic farketmezdi. Ama herkes kiz dedi cok bulanti kusma oldu diye benim icime yinede erkek doguyordu
Heyecanlanıyor insan ne zaman belli olur acaba cinsiyetleriGunaydin,aynı rüyayı bende gördüm oğlum vardı ve onu emziriyordumcok ama cok güzeldi ❤❤
Neler söyledi doktor anlatsanaKızlar hepinize günaydın bu gün doktora gidecem bakalım bebiş nasıl ne durumda cinsiyet tahmini olacak mı merak içindeyim. Sizde de her kontrolde korku oluyor mu
Oglum cok böyle degisik gözümden yas gelse hüngür hüngür aglamaya baslar anne sen aglama diye. Daha 3 yas 5 aylik. Bide ben 2 kez hamilelikte hastanede yattim bulantidan günde yüz kere anne seni cok seviyorum diyor bebek oldugunuda biliyor. Kardes var annemin karninda ben abi olacagim diyor. Anne sen sakin üzülme baby de üzülmesin diyor hep. Insallah inaniyorum kiskanclik yapmayacak cok sevecek. Bide cok degisiyormus ya dogduktan sonraAynen sağlıklı olsunda farketmez. Bakalım bizde 3 hafta sonra böyle net görücez mi
Oğlun çok kıskanmaz erkek ya. Kız olsa krize girerdi eminim![]()
Ah kuzum yaa saskinim hala persembe baska bi dr.a gidicem durumu belirticem bakalim o ne dicek hay AllahCnm benim ilk hamileliğimde böleydi 2 kese vardı biri 10 haftalikken diğeri 6 haftalikta kaldı biri buyudukce biri küçüldü ona yapılacak bisey olmuyo sonradan rahiM onu eritiyo , ve bu arada yabancı cisim gibi görüp atmaya çalışıyor arada kanamalar olmustu en sonunda hiç görünmez oldu
niye yanlis anlayim canim bende cok uzuluyorum. ben kizima hamileyken cola icmeyi bile biraktim.emzirirken bile icmedim. simdide cocuk surekli oksuruyo niyeyse bi geedi diyor ustelik. ben o ornegide yasi sikintili anneler icin verdim yas 35 den buyuk diye hemen bisey olacagi anlamins gelmiyo.yani..Ya yanlış anlama ama kızıyorum böyle annelere ya. Nasıl günah o yavrulara. Benim bi tanıdığım da öyleydi. Cocuk 2 3 yaşından sonra hep hava kullanıyor. Astım ilaçları falan. Ya tamam kendine zarar veriyorsun ama o yavrunun suçu ne. Sigara içerek emzirme ne ya. Çok üzülüyorum. Şu an eşim içiyor diye bile neler yapıyorum ben. Yazık ya. Bak zorla kusa kusa neler yemeye çalışıyoruz ki yavrumuz sağlıklı olsun. Hem kızıyorum hem çok üzülüyorum vallahi![]()
evet evet resmen esniyor doktor guzel yakalamis cok tatli masallahDi mi yaaa acmıs agzını şapşik![]()
Canim bana mi yazmistin etiketlenmemis ama bana diyorsan 7.5 cm cikti boyuKaç cm çıktı boyu canım
Canım o zaman yazmıştım ama bebeğinizin ölçümleri yapıldı çok şükür herşeyi çok enfes dedi doktor bu tabirle :) ve yüzde yetmiş erkek demişti ama bakalım değişmezse:) :)Neler söyledi doktor anlatsana![]()
Oh maşallAh bizde 13.haftayı bitiriyoruz yarında merak ettim :)Canim bana mi yazmistin etiketlenmemis ama bana diyorsan 7.5 cm cikti boyu
Benim normalde sat a göre 30.10 du beklenen dogum tarihi baslarda geride diye doktor 05.11 e aldi ama bugün geri kendi zamanini yakalamis. Belki ekim sonunda gelir böyle giderseOh maşallAh bizde 13.haftayı bitiriyoruz yarında merak ettim :)