2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnşallah canım, 2 gün sonra tekrar kan testine gideceğim sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimizin inşallah.

günaydın kızlar, bugün itibariyle mide bulantım başlamış bulunmakta düne kadar olurduda çok hafif olurdu, bu çok berbat ne yapıcam siz neler yapıyorsunuz bişeyler yiyor musunuz bastırmak için midenizi :)

Kızlar bugün itibariyle 7+1 günlük olduk ama ultrason kağıdında 6+5 yazıyor yeni farkettim.
Halbuki doktor hiç bahsetmedi gayet normal her şey dedi,boyumuzda 7.5 mm olmuş ama uygulamaya göre 11 mm olmasi lazimmis
kafam karıştı iyice,kötü düşünmek istemiyorum çünkü doktorum normal bir gebelik dedi

merhaba kızlar
8martta hcg 809du bende 5+4 hamileyim ve 15 martta doktora gittim keseyi gördük çok şükür 7. haftada bebeğimizi görmek için gitcez kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum

Benimde bir anda başladı. Sadece sabah değil uyku hariç her dakika devam ediyor. Çözüm bulamadım ilaç alıcam artık. Limonlu su biraz rahatlatıyor beni. Birde ne olursa olsun yemeğe zorluyorum kendimi ama berbat bir şey bu.

Limonu ikiye bolup ustune bol tuz dokup yiyorum anca o kesiyor benimde basladi

merhabalar,Beta Hgc değerlerim 2 ve katlarında artarken bugün beklediğim sonucu alamadım Ne dersiniz ?

Adete 2 gün kala : 20
Adet günü :50
4 gün adet gecikmesi : 213
6 gün adet gecikmesi : 578
10 gün adet gecikmesi : 1422
(2000lerde bekliyordum 2 kat kuralına göre )

canım 1200 den sonra 4günde 2 katına çıkıyor diye biliyorum internetten araştır istersen bhcg artış hızı diye sende görürsün

hiç iştahım yok sadece meyve yemeye zorluyorum kendimi, yemek önümde duruyor tabağa bakınca bile midem bulanıyor bende bir dilim limon, portakal ve 1 adet tarçını su dolu şişenin içine koyup öyle içiyorum limonata gibi çok lezzetli oluyor. kadın dogum dr u önermişti nette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…