• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkasina bakti mi bilmiyorum ama 2 doktorda hic bir yerde goremedi kanamayı :KK43:
Bence böyle bir kanamanın nedeni kesenin gozukmeyen bir yerinde olması bu durumda doktor görmuyosa radyoloji baksın canım progestan fitil en son kac saat önce aldın yani benim fikrim böyle bi kanama durumunda ağızdan alsan yatsan daha iyi kan ilacı disari atabilir

Haftasıyla alakalı olabilir 🙄
önceden hissetmiyodum ama 2 gündür farkettim dümdüz uzanıyorum kasığımdan yukarıya doğru dokundum yükselti var sağda ve en çok sağ tarafım ağrıyor 😂 Sen de bi dene ayağını bükmeden düz bir yerde dümdüz uzan😂
valla üşenmedim baktim ama yok benim kasıklar esit yukseklikte 😂😂

Ben sonucunu yorumlayamıycam ama inş iyidirler. Sen bizim hastanede yaptırmamışmıydın canım tekrar mı yaptırdın 2li noldu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

Fıtık olmayabilir. Nisan anneleri grubumuzda da kuyruk sokumu ağrısı yaşayanlar vardı. Bebeğin yerleştiği yerde bir sinire falan denk geliyorsa ya da yerleştiği yerle alakalı olabiliyor o ağrı.
ay insallah dedigin gibidir canim biraz tırstım cunku. 🙄 doktorada sorayim haftaya bakalim o ne dicek

Kuzum yarin doktoru arayacagim buyuk ihtimal giderim yatirirsa yatarim :KK43:
Canım yaaa kıyamam sana inşallah Allah size yardım edecek Allaha emanet et yavrunu O emanetine sahip çıkacaktır. Gönlümden geçen kesinlikle iyi olacaksınız sana gözün aydın dicez 💕

fıtık mı yapma yaa 😮😕 hamilelikten once hic boyle bel agrilarim yoktu benim bildigim kadariyla bel fitigimda yok ama ayni dedigin gibi oluyor dogrulurken zorlaniyorum agriya agriya yavas yavas kalkiyorum yattigim yerden 😞
Valla bilmiyorum canım. Benim vardı önceden ama durduk yere tutmazdı mesela çok stresli sıkıntılı dönemlerimde vururdu bilirdim o dönemleri. Şimdi hamilelikte başladı bayağı korkutuyor beni.hele birde dogru pozisyobda degilsem dogrulmak ayaga kalkmak cok zor oluyor.umarim seninki fitil değildir canım ama istersen bi muayene ol .hastaneye gidince

Kızlar bugun çok kötü bir olay yaşadım. Kırmızı ışıkta arabayla beklerken arkamdan gelen araba duramadı küt diye çarptı bana. Çok korktum neyse ki çok bir şey olmadı. Normalde doktor kontrolüm 2 hafta sonraydı dayanamayıp bugune randevu almıştım fakat kaza olunca randevuyu da yetişemedim. Kanamam falan yok ama bel ağrım var ne yapsam bilemedim.
Çok geçmiş olsun canım bazen yasanacaklarin önüne geçemiyoruz üzüldüm böyle bi travma yaşamana doktora muhakkak git bence

@nezer159 okuyan okumayan , içinden bi iyi niyet bile geçiren herkesten Allah razı olsun. Rabbim kimseye yaşatmasın. Hepinizin gebeliği sağlıkla ilerlesin de sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben dahil ;)
İyi ki bu kulübe üye olmuşum. Birbirini tanımayan bir sürü insan birbirine dua ediyor. Ne kadar güzel bi şey . Rabbim ettiğiniz tüm duaları kabul etsin inşallah. Ayağınız taşa değmesin.
Bende simdi gordum okudum kuzum dua edicem bol bol Rabbim buyukk bunu da atlatiriz elbet

Ankara olsaydı bende gidecektim:) kızlar ben doktora gidince ne soracağımı unutuyorum. eve gidince keşke şunu sorsaydım diyorum.kızlar nasıl yapıyorsunuz
Not al kuzum ben ole yapiyrm telin not kismina yaziyrm aklima gelenleri bana hatirlatacagi kdr kisa sekilde..orda soruyrm iyi oluyo :)

Saol canım yarın gideyim en iyisi ne olur ne olmaz umarım bebeğim de iyidir.
Canim artık geç oldu da bu tarz durumlarda erken gitmekte fayda var ben de bildiğimden değil de doktorların paylaşımlarından anladigim hissediyorlarmis hani korkmuş sinmiş olabilir diye düşündüm geçmiş olsun canım

Valla bilmiyorum canım. Benim vardı önceden ama durduk yere tutmazdı mesela çok stresli sıkıntılı dönemlerimde vururdu bilirdim o dönemleri. Şimdi hamilelikte başladı bayağı korkutuyor beni.hele birde dogru pozisyobda degilsem dogrulmak ayaga kalkmak cok zor oluyor.umarim seninki fitil değildir canım ama istersen bi muayene ol .hastaneye gidince
doktor normal degilse giderim mutlaka canim sende git belki egzersiz falan verir

Kızlar çok fena bas ağrısı yaşıyorum alıntılayıp etiketleyemiyorum yazanları :KK43:

Şimdi tekrar doktordan geldim.. bebek şuan iyi durumda yine kalbi duydum. Doktor aynı ilacın iğnesini de verdi 3 gün arayla vurulacağim
Bu akşan vuruldum.. yarın sabahta hapına başlayacağım
Doktor tedbir bizden, takdir Allahtan dedi dualarınıza beni de katın ne olur

Kanamayı soranlar için kızlar ped koydum bildiğiniz adet kanı gibi renginde kırmızı.. şimdi idrardan sonra daha fazla geliyor. Şuan sadece silince peçeteye geliyor
Pede de gelmiş.
Rabbime emanet kuzumm inşallah gitmez benden
Biraz dinleneyim kızlar çok kötüyüm sabahtan beri
Kullanacağın iğne progestan prolutön bi de bi isim daha vardı bu iğneleri yaptırırken iğne anında derin nefes alıp ver rahatlamaya çalış ben 15 tane gün asiri oldum iğnelerden kesinlikle üstüne oturamadım yatamadim bunlar çok normalmis agrıyı minimuma indirmen yapılırken bitene kadar rahat olmaya çalış bir de keşke 3 günde bir olmasaydı senin kanaman yoğun tabi doktorunun takdiridir

Çok sagoll kuzum ben suana kadar hic kusmadim hic mide bulantisida yasamadim..
Ama dun biraz yuruyus yaptim onun etkisi oldumu bilmiyorum.
Kese icinde kanama goremiyorlar suan kanama alani falanda yok ama geliyor :KK43:

Doktor 10 gun boyunca merdiven bile cikma dedi bana annem gelecek yanimda kalacak en az 10 gun hic kalmadan yatmam lazım
Canım benim de kanamalarin temelinde yürüyüş yarım saate fazla ayakta kalmak yanlış oturup kalkmak vardı

nub çıkıntısı yere paralel canim yani ben oyle gordum erkekte o cikinti daha yukariya dogru oluyormus 😊
Bende yukarıda sandım dedim erkek eşim havalara uçtu hala kızım diye severim geliyor bebeğime ayıp olacak erkekse valla.🤣 Kalp atışı 170 dedi doktor birde eşim hemen erkeklerin hızlı atar dedi doktorda güldü.Ya erkekler neden böyle kuzum bilmiyorum alemler.☺️

Back
X