• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Ben home office çalışıyorum. Zamanlama açısından faydalı olur diye düşünüyorum. Ev işleriyle uğraşsak bile kârdır bir yandan sütün toplanması. Şimdi almayıp, doğumdan sonra gerekince duruma göre de alabilirsiniz 🥰 Allah hepimizin tüm sürecini kolay kılsın ya 😅 Bazen birşeyleri öngördüğümüzü sanıyoruz ama durum bambaşka olabilir. Yağ gibi aksın hamilelik, doğum, emzirme, bebek bakımı 🤲🥰
Evet ya ona karar verdim önce manuel alacağım. Gerekirse diğerlerinden alırım. Kullanmazsam boşa durmuş olacak.
Zaten acemilik ve ya lazım olursa diye oda doldu taştı. Böyle yapmicam diyordum ama yaptım 😅

Evet ya ona karar verdim önce manuel alacağım. Gerekirse diğerlerinden alırım. Kullanmazsam boşa durmuş olacak.
Zaten acemilik ve ya lazım olursa diye oda doldu taştı. Böyle yapmicam diyordum ama yaptım 😅
Evet öyle yapın en mantıklısı ☺️ Aynen acemilikten fazla fazla alınan bir sürü şey var. Napalım ilk kez anne oluyoruz 😅☺️

Çok teşekkür ederim 😊 muhtemelen sezaryenle olcak benim o yüzden sorayım bi dedim kendimi ona göre hazırlayayım 😅 dikişler ve sonda oluyor sezeryanda o yüzden gecelik daha rahat diyenler de var ama kişiye bağlı demek ki. Ben 1 gecelik 2 pijama aldım yeterli olur o zaman muhtemelen 😅 gaz olayı cerrahi işlemlerde standart galiba ya bolca yürü yürü diyecekler o zaman 😅 inşallah kolaylıkla atlatırız 🤲🥹
Merhaba canımm benim de ilki sezeryanda ben hiç gecelik almadım rahat edemiyorum diye pijama aldım hep 2 takım yetti sonda falan da hiç rahatsız etmedi zaten ilk günün sonu tuvalete rahat giderim diyince çıkardılar hemen.
Evett gaz olayı var gidip gelip soruyorlar 🙈🙈 bol bol yürüyüş hatta ben hemşireler demese de kalkıp yürürdüm genel olmuştum çünkü anca açıldımm

Merhaba canımm benim de ilki sezeryanda ben hiç gecelik almadım rahat edemiyorum diye pijama aldım hep 2 takım yetti sonda falan da hiç rahatsız etmedi zaten ilk günün sonu tuvalete rahat giderim diyince çıkardılar hemen.
Evett gaz olayı var gidip gelip soruyorlar 🙈🙈 bol bol yürüyüş hatta ben hemşireler demese de kalkıp yürürdüm genel olmuştum çünkü anca açıldımm
Teşekkür ederim cevabiniz için 😊 genel ya da spinal olmasına nasıl karar veriyorlar acaba şimdi genel diyince aklıma geldi de

Teşekkür ederim cevabiniz için 😊 genel ya da spinal olmasına nasıl karar veriyorlar acaba şimdi genel diyince aklıma geldi de
Ben istedim onu aslında spinal ya da epidural önerdi anastezi doktoru ama eşim cesaret edip yanımda olamadı bende açıkcası ameliyathane de uyanık durmak istemedim.
Yakın Bi arkadaşım da spinal de sorun yaşadı kimseyi etkilemek istemiyorum onu da bildiğim için hiç istemedim.
Ama rahattım yanii odaya gelince bikaç saatte açıldım daha ameliyathane de o narkozu attım üstümden uyku hali vardı üstümde sadece

Evet öyle yapın en mantıklısı ☺️ Aynen acemilikten fazla fazla alınan bir sürü şey var. Napalım ilk kez anne oluyoruz 😅☺️
Benden sonra biri olsa yakınımda aşırı şanslı olacak ama maalesef yok. Fazla fazla var hepsi 😂

Selam kızlar bugün ultrason kontrolüm vardı 30+3 haftalığım kilosu 1600 olmuş ondan yana sıkıntı yok ama bfd denen kafa çapı 31+6 günlük çıkıyor doktor birşy demedi ama koca kafalı mı olacak benim oğlan aklıma takıldı nasıl normal doğururum umarım bir sorun olmaz yada sonradan haftasıyla uyumlu hale gelir canım sıkıldı 🙄

Chat gbt haftalarına göre herşey uyumlu olduğuna göre boyu 29cm olamaz diyor ama bilmeyrum 😃 Dr mi doğru söylüyo chat gbt mi😛
Haftasina uyumludur ya cok anlamadigimiz icin takiliyoruz biz 3 e 5 e doktor riskli gordum demedigi surece sorun yok🤣🤣
Bu arada chat gpt diyip geçme tahlillerimi hep dogru yorumladi.
Zaten bizim chatgptlerin sunucularini inceleseler tovbe ederler daha da yapay zeka yapmazlar ahahha

Selam kızlar bugün ultrason kontrolüm vardı 30+3 haftalığım kilosu 1600 olmuş ondan yana sıkıntı yok ama bfd denen kafa çapı 31+6 günlük çıkıyor doktor birşy demedi ama koca kafalı mı olacak benim oğlan aklıma takıldı nasıl normal doğururum umarım bir sorun olmaz yada sonradan haftasıyla uyumlu hale gelir canım sıkıldı 🙄
Olcumlerde cok minik oynatsa doktor farkli cikiyo ya bana da karin cevresi 4-5 gun geri dedi basta tedirgin oldum ama sonra mantikli dusununce riskli bir durum yok tum olcumleri kilosu boyu doppleri normal dedigi icin rahatladim. Doktor cok ileri olsa derdi bence size de.
Bu arada ölçümler bizim en son yemek yedigimiz saate, acligimiza toklugumuza bebegin durusuna, gazimiza kadar seyden etkileniyormus 🤣

Kizlar duyan vardir belki Yapikredi nin kartopu projesi var. Egitim videolari var bitirince bebegin yasina gore hediye kitap oyuncak vs veriyorlarmis. 0-3 yas ve 3-6 yas ayri hediyeler. Bu yas grubunda cocugunuz varsa yada benim gibi karninizdaki bebeislee için şimdiden egitime başlayabilirsiniz 🌸

🌸Kızlar bir konuda yardımlarınızı istiyorum.🌸
Çantanıza süt sağma aleti ekleyecek misiniz? Manuel - elektrikli - eller serbest hangisini tercih edeceksiniz? Marka olarak neye karar verdiniz.
Ben aşırı kararsızım.
Doğum iznine ayrıldım, bir değişiklik olmazsa da işe dönmeyeceğim. Kendim bakacağım için sürekli emzirme şansım olacak
Diğer konu ise kendim yanında olsam da çok nadir durumlarda belki kullanmam gerekebilir.
yine hastanede ilk sütün kıymetini söylüyor herkes. Stoklayın onu diyorlar.
Bu durumda bana manuel yeter lansinoh da beğenilmiş
Fakat sezaryen olursam da süt kanallarını açma konusunda elektrikli ya da eller serbest daha güçlü olacağı için acaba mı diyorum.
Zaten ikizler yükselenli biri olarak her konuda çok kararsız olduğum gibi bu konuda da karar veremedim. Fiyatlar da çok ucuz değil boşa almakta istemiyorum.
Ben açıkçası lansinoh eller serbest olandan aldım ve hastane çantama da koyacağım👍 şimdi sezeryan olursam ve hemen gelmezse sağma makinesi işe yarar dediler bana da bende o sebeple aldım🌺

Ben istedim onu aslında spinal ya da epidural önerdi anastezi doktoru ama eşim cesaret edip yanımda olamadı bende açıkcası ameliyathane de uyanık durmak istemedim.
Yakın Bi arkadaşım da spinal de sorun yaşadı kimseyi etkilemek istemiyorum onu da bildiğim için hiç istemedim.
Ama rahattım yanii odaya gelince bikaç saatte açıldım daha ameliyathane de o narkozu attım üstümden uyku hali vardı üstümde sadece
Anladım teşekkür ederim bunu da Dr umla onceden konuşayım o zaman

Kızlar benim bir iki arkadaşım doğuma yakın yemek yapıp buzluğa at dedi doğum sonrası ilk haftalar çok iyi oluyormuş hazırda birseyler olunca. Siz böyle birşey yapmayı düşünüyor musunuz bana mantıklı geldi eğer yapacak enerjiyi bulabilirsem😅

🌸Kızlar bir konuda yardımlarınızı istiyorum.🌸
Çantanıza süt sağma aleti ekleyecek misiniz? Manuel - elektrikli - eller serbest hangisini tercih edeceksiniz? Marka olarak neye karar verdiniz.
Ben aşırı kararsızım.
Doğum iznine ayrıldım, bir değişiklik olmazsa da işe dönmeyeceğim. Kendim bakacağım için sürekli emzirme şansım olacak
Diğer konu ise kendim yanında olsam da çok nadir durumlarda belki kullanmam gerekebilir.
yine hastanede ilk sütün kıymetini söylüyor herkes. Stoklayın onu diyorlar.
Bu durumda bana manuel yeter lansinoh da beğenilmiş
Fakat sezaryen olursam da süt kanallarını açma konusunda elektrikli ya da eller serbest daha güçlü olacağı için acaba mı diyorum.
Zaten ikizler yükselenli biri olarak her konuda çok kararsız olduğum gibi bu konuda da karar veremedim. Fiyatlar da çok ucuz değil boşa almakta istemiyorum.
Ben lansinoh eller serbest olanı aldım. Ne olur ne olmaz diye çantaya koyacağım. Bazı kişiler gerek yok diyor ama garanti olsun istiyorum. İlk gebeliğim açıkçası nasıl kullanılıyor onu bile bilmiyorum işte ama içim rahatlasın diye alcam

Kızlar benim bir iki arkadaşım doğuma yakın yemek yapıp buzluğa at dedi doğum sonrası ilk haftalar çok iyi oluyormuş hazırda birseyler olunca. Siz böyle birşey yapmayı düşünüyor musunuz bana mantıklı geldi eğer yapacak enerjiyi bulabilirsem😅
Eğer enerjinin varsa ve mutfağa girebiliyorsaniz bence çok mantıklı olur. Hem gelene hızlıca ikram etmek için hem de bence en önemlisi siz hızlıca bişey atıştırmak isterseniz iyi olur. Ben hazirlamicam kız kardeşim şehir dışından gelip yapacakmış benim için şimdilik plan bu değişmezse🥹

Back
X