2019 KASIMDA HAMİLE KALANLAR

Kızlar nasılsınızzzz sonraki kontrolünüz nezaman
Benim haftaya ölüyorum meraktan
Merhaba canım. Ben harikayım demek isterdim ama mide bulantısından baya zorlanıyorum. Neyseki bugün ilacım değişti metpamide başladım o iyi geldi gibi. Onun dışında kontrolümüz geçtiğimiz cuma günüydü. Her şey yolundaymış çok şükür. 2 hafta sonra (10. Haftada) tekrar kontrole girip ardından NIPT testi yaptıracağız. Senin nasıl geçiyor? İnşallah çok güzel haberler alacaksın

Ankarada hastane ve doktor önerisi olan varmı?Etimesgut ya da Kızılay a yakın
Canım koru hastanesi cok guzel sincanda hüseyin hoca var arkadaslarım orda yaptı. Cukurambarda var koru. Birde zahide küçük var keske istanbulda olsa kesınlıkle ona gıderdim oda koruda sanırm. İnstagramdan bakabılırsn boyle bır doktor gormedm

Bende o hastaneyi düşünüyordum teşekkür ederim

benim de 11+5'te. ben 2li taramaya gitmedim,gitmicem. hayırlı olsun. cinsiyet söylemedi diiimi

Ben de bugün 11+1 dün 2 li tarama için kan verdim ben de. Cinsiyet haftaya geldiğinde belli olma durumu var dedi doktorum.

Ben de 10+1 oldum, doktor kontrolüm haftaya bakalım ne kadar olduk bu haftalarda nasıl giyiniyorsunuz doktorum bana kot pantolon giyme dedi sürekli elbise giymek de zor oluyo kışın. Şimdiden hamile pantolonu da almak istemedim. Siz nasıl yapıyorsunuz?

Kot ben de giyemiyorum bel kısmı sıkıyor. Eskiden dümdüz karnım vardı. şişkinlikten sanırım bilmiyorum ama karnım 7. 8. haftadan beri şiş. Yemekten snra özellikle kot giydiğimde çok rahatsız ediyor. Şimdilik tayt giyiyorum ben. En azından beli esnek iz yapmıyor ya da cok sıkmıyor. Elbise işimden dolayı çok fazla tercih edemiyorum. Daha esas karın 6. ayda falan belli olacak sanırım. Hamile kıyafetleri almak için o zaman daha uygun olabilir gibi.

Ben giyiyorum 36 beden hamile pantolonu ve taytı gayet rahat.Bende kan pıhtılaşması çıktı inşallah sorunsuz atlatırız

Ben de bugün kızım olacağını öğrendimGenetik testi yaptıran var mı kızlar? Bende MTHFR A1298C homozigot çıktı.(Kan pıhtılaşması) Doktor çok önemli kızlar. Daha önce gittiğim 3 dr genetik testi istememişti.1 haftadır iğne yapıyorum Ya bebeğimi kaybettikten sonra öğrenseydimAllah korusun

Benim 2 tane cocugum var bu dogustan gelen bir hastalik onlarda birsey olmadi bilmiyordumda 2side kiz sonra 2 dusugum.oldu 2side erkekti.sanirim erkegin kani daha katiymis ve ilac ic.edigimden boyle bir gastaligim.dugunu bilmedigimden 2 evladum gitti.suan kizim oluyor ilac kullaniyorum ama kiz oldugu icin zaten icnesemde birsey olucagini sanmiyorum.Allah saglik sihat versin.saglikla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…