- 19 Aralık 2012
- 441
- 707
- 103
Sorun oluşturur mu bilmiyorum ama kötü bişey olsa söylerdi heralde korkulcak bişey yoksada böyle söylenmemeli tabiKızlar ya doktor bana kese büyük dedi ne demek kötü bisey mi
Merhaba canım. Ben harikayım demek isterdim ama mide bulantısından baya zorlanıyorum. Neyseki bugün ilacım değişti metpamide başladım o iyi geldi gibi. Onun dışında kontrolümüz geçtiğimiz cuma günüydü. Her şey yolundaymış çok şükür. 2 hafta sonra (10. Haftada) tekrar kontrole girip ardından NIPT testi yaptıracağız. Senin nasıl geçiyor? İnşallah çok güzel haberler alacaksınKızlar nasılsınızzzz sonraki kontrolünüz nezaman
Benim haftaya ölüyorum meraktan
ben yeni gittim myom var dedi başka da bir şey demedi. devlet hastanesı işte...Kızlar nasılsınızzzz sonraki kontrolünüz nezaman
Benim haftaya ölüyorum meraktan
Canım koru hastanesi cok guzel sincanda hüseyin hoca var arkadaslarım orda yaptı. Cukurambarda var koru. Birde zahide küçük var keske istanbulda olsa kesınlıkle ona gıderdimAnkarada hastane ve doktor önerisi olan varmı?Etimesgut ya da Kızılay a yakın
Bende o hastaneyi düşünüyordum teşekkür ederimCanım koru hastanesi cok guzel sincanda hüseyin hoca var arkadaslarım orda yaptı. Cukurambarda var koru. Birde zahide küçük var keske istanbulda olsa kesınlıkle ona gıderdimoda koruda sanırm. İnstagramdan bakabılırsn boyle bır doktor gormedm
12 haftalik olduk bugun 2li taramaya gittik ense burun normal kan verdim 10 gun sonra cikicak.kızlar hiç sesiniz çıkmıyorrr kaç haftalık oldu bebişler nasılsınız
Hayir soylemedi bugunde kebdi druma gittim oda soylemedibenim de 11+5'te. ben 2li taramaya gitmedim,gitmicem. hayırlı olsun. cinsiyet söylemedi diiimi
Ben giyiyorum 36 beden hamile pantolonu ve taytı gayet rahat.Bende kan pıhtılaşması çıktı inşallah sorunsuz atlatırızKot ben de giyemiyorum bel kısmı sıkıyor. Eskiden dümdüz karnım vardı. şişkinlikten sanırım bilmiyorum ama karnım 7. 8. haftadan beri şiş. Yemekten snra özellikle kot giydiğimde çok rahatsız ediyor. Şimdilik tayt giyiyorum ben. En azından beli esnek iz yapmıyor ya da cok sıkmıyor. Elbise işimden dolayı çok fazla tercih edemiyorum. Daha esas karın 6. ayda falan belli olacak sanırım. Hamile kıyafetleri almak için o zaman daha uygun olabilir gibi.
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsünKizim olucak 13.haftadan beri biliyorum.
Aminn herkesinHayırlı olsun allah analı babalı büyütsün
Benim 2 tane cocugum var bu dogustan gelen bir hastalik onlarda birsey olmadi bilmiyordumda 2side kiz sonra 2 dusugum.oldu 2side erkekti.sanirim erkegin kani daha katiymis ve ilac ic.edigimden boyle bir gastaligim.dugunu bilmedigimden 2 evladum gitti.suan kizim oluyor ilac kullaniyorum ama kiz oldugu icin zaten icnesemde birsey olucagini sanmiyorum.Allah saglik sihat versin.saglikla gelsinBen de bugün kızım olacağını öğrendimGenetik testi yaptıran var mı kızlar? Bende MTHFR A1298C homozigot çıktı.(Kan pıhtılaşması) Doktor çok önemli kızlar. Daha önce gittiğim 3 dr genetik testi istememişti.1 haftadır iğne yapıyorum Ya bebeğimi kaybettikten sonra öğrenseydim Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?