aynıyızEn buyuk benimki herhalde 7+3
aynıyız
2 hafta sonra dedi canım bnde 2 kilo aldımAa çok sevindim. Ne zaman gideceksiniz kontrole?
Kilo aldınız mı
Bebe 1 gram ben 2 kilo aldım
2 hafta sonra dedi canım bnde 2 kilo aldımallah yardım etsin
tamam canım muhakkak.seninde ikinci gebelikti değilmiBana daiki hafta sonra dedi ayyy haberleşelim
birçok kişiyle mesajlaşıyorum karışıyor kafam unutkanımtamam canım muhakkak.seninde ikinci gebelikti değilmi
Ben egepol e gidiyorum şu an için ama değiştirmeyi düşünüyorum. Daha doğrusu kesin olarak değiştireceğim gibi. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?izmirde olan varmı .izmirde olanlar hangi hastanelere gidiyorlar .
çiğli kent hastanesine gidiyorum canımBen egepol e gidiyorum şu an için ama değiştirmeyi düşünüyorum. Daha doğrusu kesin olarak değiştireceğim gibi. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?
ben bir zorunlu kürtaj oldum.3 senedir aynı doktora gidiyorum çok memnunumBen egepol e gidiyorum şu an için ama değiştirmeyi düşünüyorum. Daha doğrusu kesin olarak değiştireceğim gibi. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?
Ben de izmirdeyim ege yaşam kadir fatih uçar bey e gidiyorum inanılmaz iyi bir doktor tavsiye ederim. Muayene ücretleri de uygunBen egepol e gidiyorum şu an için ama değiştirmeyi düşünüyorum. Daha doğrusu kesin olarak değiştireceğim gibi. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?
Merhaba, 2. Test için iki gün ara verseydiniz keşke ve testleri aynı saatte aynı yere yaptırmakda onemlı, hayırlı olsun simdiden:)Merhaba arkadaslar benim de sat a göre 4+6 bugun. Perşembe gününe randevu verdi doktorum 5+1 olacak o zamana nasipse acaba kese görünür mü ki :) benim sat 13 kasım. Bat ise 15 aralıktı ben 10 aralıkta kan testi verdim 14 çıktı ertesi sabah bir daha verdim 17 çıktı. O zaman regl günüme 5 gün vardı. Yine de acaba düşük mü değerler, ya kötü bir şey söylerse diye içim içimi yiyor. Kan vermeye korkuyorum ya yükselmedyse diye.
tamam canım muhakkak.seninde ikinci gebelikti değilmi
Adet döneminden önce gögüs değişikliğimden ve vücut ısımın artışından anlamıştım. Adetim 2 gün geçince test yaptım. Akabinde doktor 5 hftalık olduğunu söyledi. Aşırı mide bulantısı iştahsızlık baş dönmesi var.Mide bulantınız için neler yapıyorsunuz?Belirtilerinz nelerdir ama kaç haftada ögrendinz
Ben hamile değilim adet de olmadım test yaptım negatif hiçbir belirti yok artık stresten uzadı galibaAdet döneminden önce gögüs değişikliğimden ve vücut ısımın artışından anlamıştım. Adetim 2 gün geçince test yaptım. Akabinde doktor 5 hftalık olduğunu söyledi. Aşırı mide bulantısı iştahsızlık baş dönmesi var.Mide bulantınız için neler yapıyorsunuz?
Mide bulantısı felaket zorla yiyorum ama her şey çok kötü geliyor hiç bişeyde yapamıyorum çekcez biraz galibaAdet döneminden önce gögüs değişikliğimden ve vücut ısımın artışından anlamıştım. Adetim 2 gün geçince test yaptım. Akabinde doktor 5 hftalık olduğunu söyledi. Aşırı mide bulantısı iştahsızlık baş dönmesi var.Mide bulantınız için neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?