2019 KASIMDA HAMİLE KALANLAR

Merhaba arkadaslar benim de sat a göre 4+6 bugun. Perşembe gününe randevu verdi doktorum 5+1 olacak o zamana nasipse acaba kese görünür mü ki :) benim sat 13 kasım. Bat ise 15 aralıktı ben 10 aralıkta kan testi verdim 14 çıktı ertesi sabah bir daha verdim 17 çıktı. O zaman regl günüme 5 gün vardı. Yine de acaba düşük mü değerler, ya kötü bir şey söylerse diye içim içimi yiyor. Kan vermeye korkuyorum ya yükselmedyse diye.

Ben egepol e gidiyorum şu an için ama değiştirmeyi düşünüyorum. Daha doğrusu kesin olarak değiştireceğim gibi. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?
Ben de izmirdeyim ege yaşam kadir fatih uçar bey e gidiyorum inanılmaz iyi bir doktor tavsiye ederim. Muayene ücretleri de uygun

Merhaba, 2. Test için iki gün ara verseydiniz keşke ve testleri aynı saatte aynı yere yaptırmakda onemlı, hayırlı olsun simdiden:)

Belirtilerinz nelerdir ama kaç haftada ögrendinz
Adet döneminden önce gögüs değişikliğimden ve vücut ısımın artışından anlamıştım. Adetim 2 gün geçince test yaptım. Akabinde doktor 5 hftalık olduğunu söyledi. Aşırı mide bulantısı iştahsızlık baş dönmesi var.Mide bulantınız için neler yapıyorsunuz?

Ben hamile değilim adet de olmadım test yaptım negatif hiçbir belirti yok artık stresten uzadı galiba

Mide bulantısı felaket zorla yiyorum ama her şey çok kötü geliyor hiç bişeyde yapamıyorum çekcez biraz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…