Sanırım öyle bugün de uyuyamadım hiç eşim de öyle. Çalışmak zor oluyor bulantılarla.Kokulara da aşırı hasasiyetim var eşimin kokusundan dahi ŕahatsız olmaya başladım bu şekilde olan var mı başkaMide bulantısı felaket zorla yiyorum ama her şey çok kötü geliyor hiç bişeyde yapamıyorum çekcez biraz galiba
Teşekkür ederim dün aksam pembemsi bir akıntı olunca korku ile doktorumu aradım kan testi yaptırmamı progestan hapını fitil olarak almamı söyledi. Dün adetimin 2. Günüydü kan tahlilinde ise 100 çıktı. Daha ne kese var ne bebiş:)Merhaba, 2. Test için iki gün ara verseydiniz keşke ve testleri aynı saatte aynı yere yaptırmakda onemlı, hayırlı olsun simdiden:)
kaçıncı haftada başladı mide bulantınız ben 5+1 im henüz yaşamadımSanırım öyle bugün de uyuyamadım hiç eşim de öyle. Çalışmak zor oluyor bulantılarla.Kokulara da aşırı hasasiyetim var eşimin kokusundan dahi ŕahatsız olmaya başladım bu şekilde olan var mı başka
Mide bulantısı felaket zorla yiyorum ama her şey çok kötü geliyor hiç bişeyde yapamıyorum çekcez biraz galiba
5.5 dan sonra başladı herkesde olmuyor galiba ama olmasında tüm gününüzü etkiliyor ve halsizlik yapıyorkaçıncı haftada başladı bulantınız? Bende henüz yok çok korkuyorum
5+4 de başladı. Normal insanlar gibi yemek yemeyi özledimkaçıncı haftada başladı bulantınız? Bende henüz yok çok korkuyorum
Duydun mu canın kalp atışlarını??Aynen öyle beklemek zor, bizde ctesiyi bekliyoruz kalp atışları için insallah
Ben 6+3 teyim, şimdilik bulantı yok5+4 de başladı. Normal insanlar gibi yemek yemeyi özledim
Ayyy isim kısmı çok zorkızzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
isim ne düşünüyosunuzzz daha çok küçükler ama
Evett canim dün duyduk çok şükürr 5+6 da duymuş oldukDuydun mu canın kalp atışlarını??ben de duydum bugün çok şükür
Çok çok sevindim canımEvett canim dün duyduk çok şükürr 5+6 da duymuş oldukkesenin şeklide düzelmiş çok şükür simdi iki hafta sonra birdaha muayeneye. Kantestlerini yaptı dün ona bakacak bu haftaiçi
Benimkide tam yuvarlak değildi, birşey olsa tabiki doktorun söylerdiÇok çok sevindim canımne güzel erkenden duymuşsun, ben 7+4 de duymuş oldum kesenin şekli yine yusyuvarlak değil benim, dokturumu değiştirmeme rağmen hiç birşey demedi. Bence sorun olmuyor çok bozuk olmadıktan sonra
denemeden bilemezsiniz. kimine iyi gelen siz de kötü etki bırakabiliyor.Selam kızlar,
5+6' dayım bugün, artık kalp atışının duymak istiyorum ama doktora karar veremedim henüz ve sanki duyabilmek için biraz erken değil mi?
keseyi geçen hafta gördük, doktor aile dostumuzdu ama onunla devam edemeyeceğim şehir farkından dolayı.
Kalp atışının duymadan da benimle olduğunu algılayamayacağım sanırım
Doktor seçiminizde ne etkili oldu? İyi referanslar var 2 doktor için ama hastaneye karar veremiyorum bu sefer de.
Eryaman Hastahanesinde oskar hoca vardı size yakın olarakAnkarada hastane ve doktor önerisi olan varmı?Etimesgut ya da Kızılay a yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?