2019 KASIMDA HAMİLE KALANLAR

Mide bulantısı felaket zorla yiyorum ama her şey çok kötü geliyor hiç bişeyde yapamıyorum çekcez biraz galiba
Sanırım öyle bugün de uyuyamadım hiç eşim de öyle. Çalışmak zor oluyor bulantılarla.Kokulara da aşırı hasasiyetim var eşimin kokusundan dahi ŕahatsız olmaya başladım bu şekilde olan var mı başka

Merhaba, 2. Test için iki gün ara verseydiniz keşke ve testleri aynı saatte aynı yere yaptırmakda onemlı, hayırlı olsun simdiden:)
Teşekkür ederim dün aksam pembemsi bir akıntı olunca korku ile doktorumu aradım kan testi yaptırmamı progestan hapını fitil olarak almamı söyledi. Dün adetimin 2. Günüydü kan tahlilinde ise 100 çıktı. Daha ne kese var ne bebiş:)
kaçıncı haftada başladı mide bulantınız ben 5+1 im henüz yaşamadım

Hepinize iyi akşamlar arkadaş bende tam altı haftalık hamileyim bir oğlum üç düşüğüm var . Üç gün öncesi az bişey kahverengi lekem geldi doktora gitttim kese gayet normal bebekte oluşmaya başlamış yarın için tekrar çağırdı kalp atışı duymak için ve ben çok korkuyorum. Lekelenmem iki gün sürdü ve bugün hiçbişey gelmedi akıntım bile yok . Akıntının kesilmesi normal mi. Özellikle hamile arkadaşlar sizlerin akıntıları nasıl

Evett canim dün duyduk çok şükürr 5+6 da duymuş olduk kesenin şeklide düzelmiş çok şükür simdi iki hafta sonra birdaha muayeneye. Kantestlerini yaptı dün ona bakacak bu haftaiçi
Çok çok sevindim canım ne güzel erkenden duymuşsun, ben 7+4 de duymuş oldum kesenin şekli yine yusyuvarlak değil benim, dokturumu değiştirmeme rağmen hiç birşey demedi. Bence sorun olmuyor çok bozuk olmadıktan sonra

Benimkide tam yuvarlak değildi, birşey olsa tabiki doktorun söylerdi cok sevindim bende insallah hersey yolunda gider her zaman

Selam kızlar,
5+6' dayım bugün, artık kalp atışının duymak istiyorum ama doktora karar veremedim henüz ve sanki duyabilmek için biraz erken değil mi?
keseyi geçen hafta gördük, doktor aile dostumuzdu ama onunla devam edemeyeceğim şehir farkından dolayı.
Kalp atışının duymadan da benimle olduğunu algılayamayacağım sanırım

Doktor seçiminizde ne etkili oldu? İyi referanslar var 2 doktor için ama hastaneye karar veremiyorum bu sefer de.

denemeden bilemezsiniz. kimine iyi gelen siz de kötü etki bırakabiliyor.

Ankarada hastane ve doktor önerisi olan varmı?Etimesgut ya da Kızılay a yakın

Merhabalar bende bugun dr.randevum vardi hersey yolunda gozuluyor minicikdi ama kipirdadi ve gordum kipirdanisini.sıkıntılı bir durum gozukmuyor dedi hersey yolunda bugun tam 9+0 im.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…