- 10 Kasım 2019
- 38
- 27
- 3
- 31
Canım aynı durum bende de var. Bebişler kendini hissettiriyor şimdidenKızlar merhaba bende haftaya kontrole gidicem. Dünden beri asırı sekılde eklem kas agrılarım var normalmi bacaklarm hamlamıs gibi cok halsızım
Evet canm bende de uyku hali var ama bacak agrısı kas agrısı daha baskın uyuyamıyorm resmenCanım aynı durum bende de var. Bebişler kendini hissettiriyor şimdidenHatta aşırı uyku hali ve kasık ağrısı da ekleyebiliriz listeye. O yüzden bence normal ama daha tecrübelilerin bir yorumu olabilir
AdaşmışızEvet canm bende de uyku hali var ama bacak agrısı kas agrısı daha baskın uyuyamıyorm resmeninşallah ondan olsunda baska birsey olmasın:)) hangi sehirdesiniz kızlar. Benm adımda büşra bu arada
Ben de istanbulAdaşmışızben İstanbul’danım.
HAnımlar bende geldim aranıza, hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah :) tüp bebekle gebeyim, 11 Kasım transfer günüm, 23ün de gebeliğimi öğrendim ilk randevum 29unsaydı. Keseyi gördük. Bu ayın 4ünde gittim sonra (kendi kafama göre, sabredemezsin :)) 5+2 haftalık olduğundan duyulmadı, yolk sac yeni oluşmaya başlamış dedi, çok korktum acaba aksilik mi var diye ama burda okuduğuma göre normalmiş. 6+2’de çağırdı. Çok korkuyorum duymamam diye
Bi duysam benden mutlusu olmayacak inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ve öyle belirtim de yok. Mide bulantısı vs. Sadece baldırımdan aşağı doğru ağrıyor. Sanki çok yürümüşüm gibi. O kadar.Hoşgeldinizhayırlı olsun hiiiç korkmayın bende de öyle demişti sonra gördük.
Hicbir şey olmaz inşallah içimizi ferah tutalım kaderde ne varsa onu yasiycaz sonuçta
Vallahı bende 23 kasımda ogrendım hala gidemedm doktora haftaya ınsallah bu stresı yasamamak ıcın gitmedim acıkcası cok takıntılıym cnkuBi duysam benden mutlusu olmayacak inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ve öyle belirtim de yok. Mide bulantısı vs. Sadece baldırımdan aşağı doğru ağrıyor. Sanki çok yürümüşüm gibi. O kadar.
İlla ıkı kat olması gerekmiyormus canm %60 diye biliyorm. Canını sıkma doktora gidince aklında soru kalmaz ınsallahMerhaba herkese, 4 haftalık hamileyim henüz dr a gitmedim. fikirlerinize ihtiyacım var. İlk beta hcg 155 ikinci 434 üçüncü 676 çıktı. Tüm testleri iki gün arayla yaptım. İlk değere göre 4 kat artış var fakat ikinci yani 434 e göre iki kat artsaydı 800-900 arası olması gerekirken 676 çıktı. Normalmidir bilemedim
Doktora görünmenizde fayda var. Ben 203 de öğrendim ikincisi iki gün sonra 438 di Dr'uma mesaj attım, normal olduğunu 10 gün sonra gelmemi söylediMerhaba herkese, 4 haftalık hamileyim henüz dr a gitmedim. fikirlerinize ihtiyacım var. İlk beta hcg 155 ikinci 434 üçüncü 676 çıktı. Tüm testleri iki gün arayla yaptım. İlk değere göre 4 kat artış var fakat ikinci yani 434 e göre iki kat artsaydı 800-900 arası olması gerekirken 676 çıktı. Normalmidir bilemedim
İnsan zor bulunca kolay kaybetmek istemiyor. Hep aklım haftaya kalp atışını duymaktaVallahı bende 23 kasımda ogrendım hala gidemedm doktora haftaya ınsallah bu stresı yasamamak ıcın gitmedim acıkcası cok takıntılıym cnkuama 6 dan sonrada duyan cokmus canım kötü seyler dusunupte stres yapma Allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın hepımıze
Bende bugün 6+0 olduk kalp atışı duymadım. Pazartesi gel dedi ama bence yine erken bilemedim. Zaten çok çok yakinlastirinca anca gözüktü bebek.. Maşşallah gözün aydın seninde canım.kızlarrr ben tam 5+4 te bebişimi gördümmm. bugun tam 6 haftalık oldu
kalp atışını bile gördüm bi sorun yokmuş çok şükür.. taaa 1 ay sonra gel dediii
siz neler yaptınız
Kötü dusunme ınsallah en guzelı olucak iyi düşün iyi olsun rabbim isteyen herkese nasıp etsinİnsan zor bulunca kolay kaybetmek istemiyor. Hep aklım haftaya kalp atışını duymakta
Selamlarr Ben de sakaryaaKızlar ben de uykudan kafamı kaldıramıyorum
Yakınız ben de izmittennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?