2019 KASIMDA HAMİLE KALANLAR

Kızlar merhaba bende haftaya kontrole gidicem. Dünden beri asırı sekılde eklem kas agrılarım var normalmi bacaklarm hamlamıs gibi cok halsızım

Kızlar merhaba bende haftaya kontrole gidicem. Dünden beri asırı sekılde eklem kas agrılarım var normalmi bacaklarm hamlamıs gibi cok halsızım
Canım aynı durum bende de var. Bebişler kendini hissettiriyor şimdidenHatta aşırı uyku hali ve kasık ağrısı da ekleyebiliriz listeye. O yüzden bence normal ama daha tecrübelilerin bir yorumu olabilir

Canım aynı durum bende de var. Bebişler kendini hissettiriyor şimdidenHatta aşırı uyku hali ve kasık ağrısı da ekleyebiliriz listeye. O yüzden bence normal ama daha tecrübelilerin bir yorumu olabilir
Evet canm bende de uyku hali var ama bacak agrısı kas agrısı daha baskın uyuyamıyorm resmen inşallah ondan olsunda baska birsey olmasın:)) hangi sehirdesiniz kızlar. Benm adımda büşra bu arada

HAnımlar bende geldim aranıza, hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah :) tüp bebekle gebeyim, 11 Kasım transfer günüm, 23ün de gebeliğimi öğrendim ilk randevum 29unsaydı. Keseyi gördük. Bu ayın 4ünde gittim sonra (kendi kafama göre, sabredemezsin :)) 5+2 haftalık olduğundan duyulmadı, yolk sac yeni oluşmaya başlamış dedi, çok korktum acaba aksilik mi var diye ama burda okuduğuma göre normalmiş. 6+2’de çağırdı. Çok korkuyorum duymamam diye

Hoşgeldiniz hayırlı olsun hiiiç korkmayın bende de öyle demişti sonra gördük.
Hicbir şey olmaz inşallah içimizi ferah tutalım kaderde ne varsa onu yasiycaz sonuçta

Hoşgeldiniz hayırlı olsun hiiiç korkmayın bende de öyle demişti sonra gördük.
Hicbir şey olmaz inşallah içimizi ferah tutalım kaderde ne varsa onu yasiycaz sonuçta
Bi duysam benden mutlusu olmayacak inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ve öyle belirtim de yok. Mide bulantısı vs. Sadece baldırımdan aşağı doğru ağrıyor. Sanki çok yürümüşüm gibi. O kadar.

Vallahı bende 23 kasımda ogrendım hala gidemedm doktora haftaya ınsallah bu stresı yasamamak ıcın gitmedim acıkcası cok takıntılıym cnku ama 6 dan sonrada duyan cokmus canım kötü seyler dusunupte stres yapma Allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın hepımıze

Merhaba herkese, 4 haftalık hamileyim henüz dr a gitmedim. fikirlerinize ihtiyacım var. İlk beta hcg 155 ikinci 434 üçüncü 676 çıktı. Tüm testleri iki gün arayla yaptım. İlk değere göre 4 kat artış var fakat ikinci yani 434 e göre iki kat artsaydı 800-900 arası olması gerekirken 676 çıktı. Normalmidir bilemedim

İlla ıkı kat olması gerekmiyormus canm %60 diye biliyorm. Canını sıkma doktora gidince aklında soru kalmaz ınsallah

Doktora görünmenizde fayda var. Ben 203 de öğrendim ikincisi iki gün sonra 438 di Dr'uma mesaj attım, normal olduğunu 10 gün sonra gelmemi söyledi

İnsan zor bulunca kolay kaybetmek istemiyor. Hep aklım haftaya kalp atışını duymakta

Peki buradaki anneler belirtiniz neler bende istiyorum 15 aylık evliyim kısmet olmadı

kızlarrr ben tam 5+4 te bebişimi gördümmm. bugun tam 6 haftalık oldu
kalp atışını bile gördüm bi sorun yokmuş çok şükür.. taaa 1 ay sonra gel dediii
siz neler yaptınız
Bende bugün 6+0 olduk kalp atışı duymadım. Pazartesi gel dedi ama bence yine erken bilemedim. Zaten çok çok yakinlastirinca anca gözüktü bebek.. Maşşallah gözün aydın seninde canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…