- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Hatirli haberlerle gel insHayırlı akşamlar arkadaşlar ben de yarın 10.30 da ilk doktor randevuma gideceğim. 2 gecedir rüyamda doktordur tahlil sonucudur bir türlü rahat uyuyamıyorumBu geceyi de atlatayım güzel haberler alıp rahat rahat uyurum inşallah Kan verme tahlil sonucu derken öğleden sonraya kadar beklemem gerekecek. Çıldırmamak elde değil
geçmiş olsun canmKızlar dr aradım pruloton vurdurdum acilde yarın muayeneye çağırdi
İnşallah guzel haberlerle gelrsın canım ilk başta ultrasyonla bakıyor öğlen sonunu heyecnla beklemene gerek yok hatta benım sonclarımı eşim almaya gtmstı öğlnden sonraHayırlı akşamlar arkadaşlar ben de yarın 10.30 da ilk doktor randevuma gideceğim. 2 gecedir rüyamda doktordur tahlil sonucudur bir türlü rahat uyuyamıyorumBu geceyi de atlatayım güzel haberler alıp rahat rahat uyurum inşallah Kan verme tahlil sonucu derken öğleden sonraya kadar beklemem gerekecek. Çıldırmamak elde değil
Şimdilik devlet hastanesine gideceğim ama oğlumun kontrolleri ve doğumu Ankara gazi üni. hast. olmuştu. Allah nasip eder de kalp atışlarını duyarsam tekrar gazi ye geçmeyi düşünüyorum.Hatirli haberlerle gel ins
Hangi hastaneye gidiyosun canim
İnşallah cnm. 6. Haftam bitiyor ama perşembe sağlıkocağına kan verdim Bhcg 278 çıktı o yüzden bir tedirginlik var işte ultrasonda görünür mü görünmez mi diyeİnşallah guzel haberlerle gelrsın canım ilk başta ultrasyonla bakıyor öğlen sonunu heyecnla beklemene gerek yok hatta benım sonclarımı eşim almaya gtmstı öğlnden sonra
Bende de çok halsizlik var yemek yersem bulantım var yemezsem yok. Ama tansiyonum benimde düşük. Zaten genel hayatımda da düşüktür. Ayran içmeyi dene tuzlu şeyler bir nebzede olsa bastırır bir de Elma sirkesi duymuştum. Bi araştır istersenAşırı halsizlik ve bulantım var. Tansiyonum 8/5. Ne olur bi çaresi olsa şu bulantılar olmasa.
Bende de tam tersi. Açıkınca mide bulantısından ölüyorum başım falan dönüyor tansiyonum düşüyor ve sürekli acıkıyorumBende de çok halsizlik var yemek yersem bulantım var yemezsem yok. Ama tansiyonum benimde düşük. Zaten genel hayatımda da düşüktür. Ayran içmeyi dene tuzlu şeyler bir nebzede olsa bastırır bir de Elma sirkesi duymuştum. Bi araştır istersen
Şu 16 hafta bi geçsee hayırlısıyla...Bende de tam tersi. Açıkınca mide bulantısından ölüyorum başım falan dönüyor tansiyonum düşüyor ve sürekli acıkıyorum
Inş canm hepimiz insSifa olsun canim hayirli haberlerle gel insallah
Inş cnm insSifa olsun. Iyi haberlerle gelin.
Insallah bebisinizi sag salim kucagniza almak nasip etsin
Saol cnmgeçmiş olsun canm
Neden 600 mg kullaniyon cnm lekelenme falan oldumu son aya kadar kullananlar var bi sakıncası yok cnm ilacı kullanmanın tabi dr un ne derse o önemli taboMrb kizlar bir sorum olucakti ben her sekiz saatte 200 ml progestoran fitil kullaniyorum gunluk 600 ml oluyor. Sizin doktorlar kac haftaya kadar progestoran kullanmaniz gerektigini soyluyor. Benim doktorum kalbi attigini gorelim hersey yolundaysa birakabilirsin dedi yani haftaya randevum var ozaman sanirim 9 haftalik falan oluyo tabii olcumde ne cikar bilmiyorumda
2 hafta yaşadım mutfağa giremedim yemek yiyemedim yesem cikardim doktor bir ilaç verdi bu gün sonra herşey normale döndü belki ilaçtan belki kendiliğinden bilmiyorum ilacı sadece 3 kez kullandım istersen adını yazarım yarın Allah yardımcımız olsun smdi ara ara yasiyorum şükürler olsun yaşamayan bilemez yumusaticimin kokusu bile tiksindiriyodu evin her köşesinden farklı bir koku alır olmuştumKızlar sizde evinizden olmayan kokular duyuyor musun, bir kokular duyuyorum bugün ama ne olduğunu neyin koktuğunu çözemiyorum kafayı yicem
Bende merak ediyrm ediynleri gördğm duydum açdr a danışmak laxımKızlar denize girmenin bir sakıncası yok dimi bu hafta tatile çıkacağız da bir sorayım dedim yine de
Bir sakıncası yok canım sadece ıslak mayoyla durmaman lazım hatta yuzmek iyi bileKızlar denize girmenin bir sakıncası yok dimi bu hafta tatile çıkacağız da bir sorayım dedim yine de
Bana ayın 6 sında kesicez dedi 10+2 olucazMrb kizlar bir sorum olucakti ben her sekiz saatte 200 ml progestoran fitil kullaniyorum gunluk 600 ml oluyor. Sizin doktorlar kac haftaya kadar progestoran kullanmaniz gerektigini soyluyor. Benim doktorum kalbi attigini gorelim hersey yolundaysa birakabilirsin dedi yani haftaya randevum var ozaman sanirim 9 haftalik falan oluyo tabii olcumde ne cikar bilmiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?