2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hatirli haberlerle gel ins
Hangi hastaneye gidiyosun canim

İnşallah guzel haberlerle gelrsın canım ilk başta ultrasyonla bakıyor öğlen sonunu heyecnla beklemene gerek yok hatta benım sonclarımı eşim almaya gtmstı öğlnden sonra

İnşallah guzel haberlerle gelrsın canım ilk başta ultrasyonla bakıyor öğlen sonunu heyecnla beklemene gerek yok hatta benım sonclarımı eşim almaya gtmstı öğlnden sonra
İnşallah cnm. 6. Haftam bitiyor ama perşembe sağlıkocağına kan verdim Bhcg 278 çıktı o yüzden bir tedirginlik var işte ultrasonda görünür mü görünmez mi diye

Aşırı halsizlik ve bulantım var. Tansiyonum 8/5. Ne olur bi çaresi olsa şu bulantılar olmasa.
Bende de çok halsizlik var yemek yersem bulantım var yemezsem yok. Ama tansiyonum benimde düşük. Zaten genel hayatımda da düşüktür. Ayran içmeyi dene tuzlu şeyler bir nebzede olsa bastırır bir de Elma sirkesi duymuştum. Bi araştır istersen

Bende de tam tersi. Açıkınca mide bulantısından ölüyorum başım falan dönüyor tansiyonum düşüyor ve sürekli acıkıyorum

Mrb kizlar bir sorum olucakti ben her sekiz saatte 200 ml progestoran fitil kullaniyorum gunluk 600 ml oluyor. Sizin doktorlar kac haftaya kadar progestoran kullanmaniz gerektigini soyluyor. Benim doktorum kalbi attigini gorelim hersey yolundaysa birakabilirsin dedi yani haftaya randevum var ozaman sanirim 9 haftalik falan oluyo tabii olcumde ne cikar bilmiyorumda

Kızlar denize girmenin bir sakıncası yok dimi bu hafta tatile çıkacağız da bir sorayım dedim yine de

Neden 600 mg kullaniyon cnm lekelenme falan oldumu son aya kadar kullananlar var bi sakıncası yok cnm ilacı kullanmanın tabi dr un ne derse o önemli tabo

Kızlar sizde evinizden olmayan kokular duyuyor musun, bir kokular duyuyorum bugün ama ne olduğunu neyin koktuğunu çözemiyorum kafayı yicem
2 hafta yaşadım mutfağa giremedim yemek yiyemedim yesem cikardim doktor bir ilaç verdi bu gün sonra herşey normale döndü belki ilaçtan belki kendiliğinden bilmiyorum ilacı sadece 3 kez kullandım istersen adını yazarım yarın Allah yardımcımız olsun smdi ara ara yasiyorum şükürler olsun yaşamayan bilemez yumusaticimin kokusu bile tiksindiriyodu evin her köşesinden farklı bir koku alır olmuştum

Bana ayın 6 sında kesicez dedi 10+2 olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…